Es cenšos nomest svaru, saglabājot pozitīvu attieksmi. Ok, neesmu es šobrīd dzīvē tieva kā skals, bet neesmu arī 140kg smaga, varu normāli apgriezties starp pārtikas plauktiem veikalā. Nu re, ikdienā cīnos ar sevi, pašapziņu un ceļā starp treniņiem un veselīgu uzturu mēģinu iegalvot sev, ka esmu skaista, kāda esmu ( un būšu vēl skaistāka), man bieži izdodas justies par sevi pārliecinātai, bet nē... atrodas cilvēki, kuri ar tiešiem jokiem parādīs to, ka esmu resna vai lielāka nekā citi. Mani neviens neapsmej, bet man besī joki no tēmas "šajā veikala pusē tev nekas nederēs, ej vien uz to otru, tur ir lielāki izmēri", "tu noteikti labi proti sevi aizstāvēt, jo tev taču ir masa", "tu jau vairs neesi nekāda MAZĀ draudzenīte/meitiņa/meitene", "tu taču esi vislielākā no visiem, kāpēc sēdi tajā vietā, kur vismazāk vietas". Labi, viss kārtībā, cenšos neņemt galvā, jo it kā šie teikumi dažreiz pat dziļi būtībā nav ar domu mani aizvainot, bet tas ļoti, ļoti bojā pašapziņu un vēlme (kā varētu būt pretēji) tievēt samazinās. Sorry par dusmu izgāšanu, bet es nemāku tikt galā ar citu cilvēku negācijām vai tiešo viedokli attiecībā uz sevi.