Žēl, ka cilvēks, kurš veic pētījumu, neprot rakstīt latviešu valodā.
Par tēmu: es vēl neesmu precējusies, šobrīd mācu savam līgavainim gramatiku, kad būs labi apguvis, tad precēšu viņu! :D
Gribēji zināt, kāds mums līmenis, bet tā vietā parādīji savējo. :D
Man pat augstākās izglītības nav, bet tāaaaa tracina šādas kļūdas. Priekš manis, priekš tevis, dēļ darba... ? !
Un pats jautājums ir amorāls. Kāda tev daļa gar citu dzīvēm? Ja es gribēšu, precēšos kaut vīrieša dzimumorgānu dēļ. Kaut naudas dēļ; ūsu, mašīnu, dibena, suņa, kaķa vai kāmīša dēļ.
Nesaprotu, kas tas par pētījumu? Ja tas nepieciešams skolai, tad tu jau esi nošāvusi greizi ar savu "prasmi" uzdot precīzu jautājumu. Man ticamāka šķiet versija, ka vienkārši vēlies apmierināt stulbu ziņkārību vai papriecāties: "Šitā jau bērna dēļ precējās!"
Un pats jautājums ir amorāls. Kāda tev daļa gar citu dzīvēm? Ja es gribēšu, precēšos kaut vīrieša dzimumorgānu dēļ. Kaut naudas dēļ; ūsu, mašīnu, dibena, suņa, kaķa vai kāmīša dēļ.
amia vispār ir tāds interesants tēls. Citreiz iekomentē kaut ko sakarīgi un pa tēmu, citreiz nāk ārā totāli feikaini apgalvojumi un jautājumi, ka neticās tāda cilvēka reāla esamība.
Piemēram, šajā gadījumā - kāds vēl pētījums? Interese par citu dzīvi varbūt, bet ne jau PĒTĪJUMS :D
Nu, protams, ka cilvēki pieļauj kļūdas, kāda runa, bet reizēm tās ir ļoti ievērojamas, tāpēc bez komentāra neiztikt :)
Rakstība tomēr norāda par kaut kādu daļu tava intelekta, tā tas vienkārši ir, tāpat kā runas stils, vārdu izvēle un pārējais. Es gan pati arī bieži nepareizi rakstu, ko darīt :D