konflikts ar kaut kādu vardarbību.

Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
mans vakars tāds interesants! tikko sastrīdējos ar puisi ar kuru esmu kopā jau gandrīz 3 gadus! strīds par sadzīviskām lietām, kuras jau mani ir nenormāli aizkaitinājušas. tā nu sanāca ka viņš mani tā nokaitināja ka iesitu viņam pļauku un tā atpakaļ saņēmu zilumus uz rokas jo viņš to nenormāli saspieda.
Man protams galvā jau domas- viss viņš tagad man visu laiku sitīs. Man vispār ir bailes no tādām lietām jo mani vecāki tieši tādēļ izšķīrās (tētis dzērumā varēja iesist mammai),.
nu tad tā - es pārspīlēju ja domāju ka jāšķiras , vai tomēr puisim nevajadzēja man darīt pāri ??
02.10.2012 21:50 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Es savam bijušajam draugam iesitu pļauku un to nenožēloju! Bija pelnījis!
Mums, sievietēm, vīrietim iesist pļauku ir kaut kas tāds ne īpašs, bet vīrietim tas ir tiešām aizskaroši, ja viņam sieviete iesit pa seju. Ne tikai cirtiens pa seju, bet arī pašapziņu un ego.
Tāpēc no pļaukāšanas vajadzētu izvairīties, tik tiešām, vīrieši jau nav arī nekādi boksa maisi, ko dauzīt ;D
Es nešaubos, ka, ja es savam vīrietim iesistu pļauku tā riktīgi, ka viņš mauktu pretī, jo tā ir ļoti ļoti aizskaroša darbība, un, tāpat kā tu vari atļauties sabrukt un nespēt vairs savaldīties, līdz ar to palaist rokas, arī vīrietis ir tāds pats cilvēks, kas arī var atļauties neizturēt.
Prātā nāk fizikas likums: Katrai darbībai seko pretdarbība! :D

Tā kā chill, tā bija saprotama rīcība no viņa puses. :)
02.10.2012 23:06 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
pati sit un baidies un sūdzies, ka puisis dara tev pāri?
02.10.2012 23:10 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Šajās brīvdienās aizbraucu pie puiša, nu, normāli. Brīvdienas ideālas, bez strīdiem un vispār mmmm, bet redz, ka visa kāja zilumos, vēl uz rokas nelieli zilumi. :D
03.10.2012 01:49 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Jā, un vēl pļaukas sitām viens otram attiecībā 1:3. Respektīvi par manām 3 viņam iesistajām pļaukām, viņš man vienu atpakaļ. Nu, tādi duraki divi esam :D
03.10.2012 01:51 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Domāju, ka tomēr ir atšķirība, vai sieviete iesit pļauku, vai vīrietis sit sievietei. Te gan obligāti jāpaskaidro, ka ar pļauku es domāju vieglu, tā kā simbolisku sitienu, ne jau tā, ka var acis izsist. Iespējams, ka tā nav pati labākā rīcība strīdos, tomēr uzskatu, ka, ja vīrietis ir nekaunīgs, tad tāda rīcība no sievietes puses nebūt nav nekas pārāk ārkārtējs. (Cits jautājums, ja tiešām sit ar kulakiem, sper pa pautiem, skrāpē acis ārā).
Un neviens kārtīgs vīrietis sievietei nesistu, pat, ja ir saņēmis pļauku. Kur nu vēl tā, ka paliek zilumi.
Par konkrēto situāciju - domāju, ka jums abiem vajadzētu šo gadījumu izrunāt, kā katrs uz to skatās, noskaidrot, kādas kļūdas katrs ir izdarījis, kas novedis līdz tādam rezultātam. Nedomāju, ka džeks sāks Tevi sist, pirmkārt, tiešām izklausās, ka viņš to roku saspiedis, cenšoties Tevi apturēt, otrkārt, varbūt citās reizēs jūs abi būsiet mācījušies no šī gadījuma, zināsiet, ka tā var notikt, un vairāk kontrolēsiet sevi.
03.10.2012 09:29 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sievietes - atcerieties tik, ka vīrietim ir ievērojami vairak spēka un reizēm negribot sanāk sagrābt par ciešu. To ir diezgan grūti kontrolēt. Protams, no ciešākas sagrābšanas vai saspiešanas paliek zilumi vēl jo vairak, ja otrs cenšas rauties ārā - automātiski - satver ciešāk. Agresīvu sievieti var nomierināt dazādos veidos. Izvēlieties sev patīkamāko:
1) Sagrābt un piespiest sev klāt
2) Saģērbties un pamest telpas
3) Ievilkt pretī
Sagrābšana un piespiešana, manuprāt, ir vissakarīgākā. Bet labāk nebūt agresīvai :D
No pieredzes varu patiekt, ka ir sanācis sagrābt par ciešu, bet nopietnu pļauku neesmu saņēmis .. tikai spēlējoties, kas nebija nedz sāpīga, nedz nopietna. Vienai gan roku saķēru un nopietnā balsī teicu, ka gadījumā, ja tas atkārtosies, var dabūt pretī. Tas, protams, bija tikai biedēšana, bet vairak tā neizpildījās :D
Vispār - labāk ar cita veida fiziskām nodarbēm nodarboties, nevis kauties :D
03.10.2012 10:41 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Absurds - tu iesit savam vīrietim un pēc tam prāto vai viņu pamest, jo viņš tevi atturēja no tālākas sišanas? Cerams viņš pirmais sapratīs, ka ar vājpratīgām viņam nav pa ceļam.
03.10.2012 11:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tu esi jocīga vai kā? pirmkārt, viņš tevi nesita, bet tikai apturēja. zilumi cilvēkam var ļoti viegli rasties. priecājies, ka nedabūji pa aci. otrkārt, pirms pacel roku pret otru cilvēku, padomā, vai gribētu dabūt to pašu atpakaļ, un vai tev ir tiesības sist vīrietim tikai tādēļ, ka esi sieviete?
vsp tu pati viņu fiziski aizskāri, un tev pašai būtu jāatvainojas viņam par to. savādāk jūsu attiecības ies tikai uz leju. vai tu pretējā gadījumā par vnk prastu strīdu gribētu dabūt no sava vīrieša pļauku?nekašķējies par sadzīviskiem niekiem. ir daudz svarīgākas lietas, kur tērēt laiku un spēku!
veiksmi un izturību! :)
03.10.2012 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits