Man bija ļoti grūti atrast - visur atdūros pret pieredzi. Līdz šim nebiju oficiāli strādājusi, savā jomā ne tik. Sūtīju kaudzēm CV, bija arī uzaicinājumi uz intervijām, pēc tam - vai nu neatzvanīja, vai arī pati vairs nebiju ieinterešeta, kad izstāstīja savas absurdās prasības utt. Meklēju kādus 5 mēnešus, līdz beidzot man paveicās, šajā vietā arī vadošajos amatus bija salīdzinoši jaunāki cilvēki un viņi deva iepsēju, visu paveicu lieliski un nu man ir oficiāls darbiņš :) Pārsvarā visur intervijās sēž īgnas pusmūža vecenes, vietām vēl valsts valodu ne pārāk labi prot :D Par foto, itkā nedrīkstētu prasīt pievienot pie cv jo tā ir sava veida diskriminācija, bet pēc pieredzes - ir darbi, kur āriene ir svarīga, ja strādā ar cilvēkiem un tml. Nu ir taču arī tādi, ar izkritušu zobu vai nekoptu ārieni, nodzērušies utt
Un jā, darbu ir grūti atrast, jo 1) nav pierezes 2) amatos salīduši vecie 3) lielākā daļa saņem diplomu un uzreiz jūtas kā baigie varoņi, itkā viņiem jau par to papīru vien pienāktos direktora amats, tā ir nepareizā attieksme. piekrītu arī par to, ka jāsāk no apakšas, tas ir tikai loģiski. visu jānopelna, nekas nenokritīs no gaisa.