Vispār tā ir, ka labu darbu neviens pakaļ nemet- nu būsim reālas- tomēr reti kurš ir tāds, kurš ar staltu lēcienu no skolas sola ielec vadošā amatā, tur ir vai nu ģēnijam jābūt vai ar kontaktiem.
Man vispār veidojot savu darba pieredzi :D interesanti gāja, no skolas sola pieteicos asistentes amatam, tas bija tajos treknajos gados. Man bija daudz konkurentes ar pieredzi, zināšanām, bet loģiski, ka viņas vēlējās attiecīgu samaksu. Es zināju, ka neko daudz nezinu, un apzinoties savu zemo konkurētspēju, pateicu salīdzinoši zemu ciparu- 250 Ls, kas tam laikam tādam amatam bija izsmiekls. Bet firma tikai sāka uzņemt apgriezienus un lielas algas vēl nespēja nevienam maksāt, nu tad i mani paņēma. Rezultāts- lieliska pieredze, kolosāli iegūtas zināšanas, algas paaugstinājums 2x pēc 6 mēnešiem m(pa vidu arī cēla :D, kā bija iespēja), super kontaktu bāze...
Ko ar visu šo gribu pateikt- mīļās meitenes- reāli skatieties uz situāciju, uz savu pieredzi un zināšanām, un neprasiet darba pārunās ūbero atalgojumu, tikai tapēc, ka jums ir diploms kabatā.
P.S. Par cik es arī laiku pa laikam meklēju darbiniekus, tad daži CV ir užasssssssss.... :D :D :D