Atro kreditu sloga!

Reitings 263
Reģ: 29.01.2009
Pec virsraksta viss ir skaidrs! Nezinu,ko man darit! Vienu atdod,panem no jauna,lai citu pagarinatu... un ta uz apli! rinkja dancis! Skiet,ka izeja viena-pardot nieri! I,to nepietiks!
Sevi esmu lamajusi neskaitamas reizes! bet neko sev nevaru padarit!
Bija doma parkreditet uz banku,bet atteica! Skaidri saprotams,ka ta bus,bet gribeju par to parliecinaties! Sezu un juku prata!
Ko darit?! Kada vel ir tikusi taja rinkja danci,varbut izkluvusi no ta!?
Ludzu palidziet ar padomiem!
Varbut ir kadi konsultati ar kuriem varetu pakonsulteties?!
Nesaprotu,ko darit....
02.10.2012 18:47 |

Reitings 8272
es domāju, ka zvans nelīdzēs bankai, bet viņai jāvēršas pašai personīgi ar uzreiz gatavu piedāvājumu. bet neesmu droša vai ātro kredītu sniedzēji iet uz šādiem kompromisiem. pat nrm bankas sākumā iet pretī, bet beigās, kad viņiem apnīk, kad jau trešo reizi lūdz pārstrukturēt aizdevuma līgumu, tad viņiem viss ir pofig-neceļ, neatbild uz vēstulēm. varbūt tiešām kko pārdod?varbūt pārvācies uz dzīvokli, piem.m, ja tu īrē, tad, kur ir mazāka īres maksa? kaut arī varbūt draņķīgs dzīvoklis, tomēr mazāk jāmaksā. ja savs- tad liec sludinājumu un maini. kas vēl tev var ko atvieglot?varbūt izstāsti vecākiem situāciju un pagaidām pārvācies pie viņiem. pēc tam sameklēsi jaunu dzīvokli , ko īrēt, vai izīrēsi savējo
03.10.2012 14:46 |

Reitings 8272
seductive- maksātnespēju navr ierosināt, ja tev kontā nav vismaz 400 ls (ja nemaldos) administratoram. tā ir obligāta prasība.maksātnespējas procesu nevar uzsākt, ja tev nav vsp naudas kontā vai tikai pāris simti. tā diemžēl ir
03.10.2012 14:52 |

Reitings 8272
šēka-īstenībā, ja lieta nonāk līdz tiesai, tad līgumsods nedrīkst pārsniegt parāda pamatsummas apmēru, jo savādāk tas tiek vērtēts kā nesamērīgs līgumsods, kā arī īstenībā nav likumīgs. principā, ja procenti ir uzauguši nenormāli, tad , lai labāk sniedz tiesā , jo viņiem tāpat viņi būs jāsamazina līdz pamatsummai.
03.10.2012 14:56 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Ceru, ka autorei izdosies tikt galā, jo pati nokļuvu situācijā, kad alga aizgāja kredītu atmaksai, tad atkal jauni kredīti, lai varētu izvilkt līdz nākamajai algai un tā pa riņķi. Nu jau vismaz redzu šim murgam galu, mācība arī ir gūta.
Ļoti ceru, ka kādai lasītājai šis liks aizdomāties, vai paņemt to 1. kredītu jaunām kurpēm, tam tur smukajam mētelītim ar baigo atlaidi vai vnk labam vīkendam. Ātri pierod pie tās 15min naudas, bet atdot jau nevienam negribas.
03.10.2012 17:29 |

Reitings 718
Tās, kuras ir zvanījušas uz šīm ātro kredītu iestādēm un runājušas par atmaksas termiņiem ...

Ko jūs ar to panācāt? man ir viens tuvs draugs, kur arī ir saņēmies šos kredītus un man pašlaik izskatās, ka diezvai atdos, JO .. visa alga aiziet pagarinājuma maksā, atdot to pamatsummu vai kā nu to sauc, vispār neizdodas... Vai tur var sarunāt tā, ka pagarinājuma maksas nav jāmaksā?
03.10.2012 17:42 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Man ir savā veidā laba pieredze ar SMScredit. Aizņēmos 140 ls zālēm, diemžēl atmaksāt nemaz nenācās tik viegli, kaut kā aizmirsu, viņi neinteresējās, kad pēkšņi pēc vairāk kā pusgada atnāca vēstule, ka nu jau jāmaksā 370 ls. Parunājos ar viņiem un beigu beigās samaksāju tikai 280 ls un viņi parādu dzēsa. Viņi jau arī ir tikai cilvēki... Un visu ar viņiem var sarunāt.
03.10.2012 19:48 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
dra tas bija šeit jau minētais SMSCREDIT.LV
03.10.2012 19:53 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Piekrītu,viņi ir tikai cilvēki un var sarunāt. Pasaki,ka nav naudas,darba arī nav un,ka vienīga iespēja ir atmaksāt ar maksājuma grafiku,nekas viniem cits neatliks,kā piekrist,jo naudu viņi vēlas dabūt atpakaļ.
03.10.2012 19:58 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Un vispār, manu parādu atdeva vecāki, jo tieši tajā brīdī naudas nebija. Tagad jau vecākiem ar esmu atdevusi, bet nekaunies no vecākiem, viņi tevi šā vai tā mīlēs un, protams, ka palīdzēs. Es arī nekaunējos, gāju, runāju un viņi saprata.
03.10.2012 22:00 |

Reitings 263
ja,runa iet par smscredit un vel dazam atro kreditu iestadem. tas ir trakums! lasu komentarus un skiet,ka retais cilveks tadas situacijas ieklust!
darbs man ir no 8 lidz17! kur es vel atradisu papildus darbu!? tgd pat sezu un gaidu sveto algas dienu,lai varetu kko iesakt ar tiem kreditiem...
vecakiem nekada gadijuma neprasisu palidzibu! tad jau man vieglak naudu butu paprasit svesam cilvekam!
nja,pati vien vainiga esmu pie sis putras... nju,ka pratinja nav?! cits to neiedos....
ceru,ka kada,kas doma par tadu veidu ka tikt pie atras naudas, lasa komentus un krasi mainis savas domas. labak paprasit naudu vecakiem vai no draudzenes,ka pities ar atrajiem kreditiem!
03.10.2012 23:29 |

Reitings 49
Reģ: 04.09.2012
Autore, priecāšos, ja uzklausīsi manu padomu. 1.un pats svarīgākais-NEPAGARINI t.i. neveic nevienam, nevienam kredītam pagarinājuma maksas, lai "novilktu laiku". NEPARKO to nedari! Tādā veidā tu tikai paildzini savas problēmas un atdot absolūti liekus līdzekļus, jo TIEŠI ŠIS ir tas veids, kā visi šie kredīti pelna naudu.
2. NENOSODI SEVI, bet mācies no savām kļūdām un risini tās. Visi, kuri tevi zākā, nekad paši nav saskārušies ar šo situāciju. Es Tevi saprotu. Es pati izgāju "cauri ellei" ar šiem kredītiem, bet nevajadzēja man jaunas kurpes.. Alga man vienmēr ir sasniegusi pie 500Ls, ir ļoti labs darbs, esmu izaugusi ļoti kārtīgā un inteliģentā ģimenē, tomēr...arī es domāju, kas man bija uznācis, šaustīju sevi, kaunējos kādam stāstīt, lai arī līdz tam NEKAD neiedomātos, ka man būs šādas problēmas.
Ko es tev iesaku darīt? Viennozīmīgi, dari kā ieteica viena no lietotājām. Sāc maksāt pa daļām un maksājuma mērķī raksti "parāda nomaksa pa daļām" nevis "pagarinājums". Un lai viņi tev draud un saka ko grib, tās ir muļķības,ka viņi Tev var kaut ko izdarīt, ja Tu maksāsi kaut pa daļām, jo tu veic parāda nomaksu. Sliktākais, kas var notikt ir ielikšana "creditreform" vai "paus konsults" un, atvaino par slikto padomu, bet tomēr tas ir arī labākais kaut kādā ziņā, jo tad parāds automātiski neceļās un paliek konkrēta summa, kuri šīm kompānijām var droši maksāt pa daļām. Ja runājam par kredītvēsturi, jā, tā ir un paliks sabojāta. Neko mainīt un labot ir gandrīz neiespējami, tomēr, ja pati tagad apzinies, ka ar šādiem kredītiem netiec galā, tad varbūt pat labāk, ka nevarēsi ņemt "lielos" kredītus-hipotekāros utml, jo nav garantijas, ka pēc gadiem ar šiem tiksi galā.
Maksā pa daļām, kaut smieklīgi mazām, bet maksā ATPMAKSU PARĀDAM, nevis pagarinājumu. Ja viņi tev zvana, saki, ka visu summu uzreiz nevari atgriezt un punkts, bet no parādsaistībām neizvairies un maksāsi pa daļām. Neviens netiek sūdzēts tiesā par parādsaistību risināšanu.
Lai tev veicās, ceru, ka kaut kas noderēs:)
04.10.2012 10:13 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Atrod papildus piepelnīšanās iespēju pēc 17:00 - tekstu ievadīšana (pameklē sludinājumos), dzīvokļu uzkopšana, varbūt mēģini kaut ko adīt vai kā.

Vēl var iemēģināt atgriezt pārmaksātos nodokļus - ja tev ir saglabājušies kādi čeki par pēdējiem trīs gadiem par medicīnas pakalpojumu izmantošanu (ārsta apmeklējums, asinsanalīžu nodošana) vai izglītošanos (universitāte, kursi, domāju, ka arī auto kursi), un ja uz čekiem ir tavs vārds un personas kods, tad tev ir jāiesniedz tie čeki un deklarācija vietējam VIDam, kopsummā līdz 300 latiem, un kādus 20-25% no summas tev trīs mēnešu laikā atskaitīs atpakaļ tavā bankas kontā. Tie varētu būt ap 70 latiem, ja tev ir gana daudz čeku. Vismaz nebūs nieri jāpārdod :)
04.10.2012 11:28 |

Reitings 8272
dra- es jau teicu, ir vietas, kur var piestrādāt par apkopēju vakaros uz pāris h vai arī telemārketings, kur vari zvanīties cilvēkiem pa vakariem un brīvdienās. tu tad kaut vai vari sēdēt mājas un zvanīt viņie no firmas tel.
un jā, ne visas kredītkompānijas nāk pretī aizņēmējiem. lai ar parādniekiem nečakarētos viņi tos nodod vai nu tiesai vai nu kādai piedzinājfirmai. tā ir reālā situācija, kuru es redzu ikdienā. bankas vnk mēdz arī vairs necelt tel un nerunāt ar tevi un neatbildēt uz vēstulēm utt. bet mēģināt var. un var iesūdzēt tiesai, kaut vai tu maksā par daļām. tās pilnīgas muļķības, ka nevari. tu nepildi līgumu. kredītiestāde tev nosūta brīdinājumu, ka sāk krāties procentu un paamtsummas nenomaksātie maksājumi un nosaka termiņu ,līdz kuram visa summa jānomaksā,. parasti pēc šī termiņa tiek iesniegta prasība tiesā, ja netiek nomaksāta VISA summa. ja tu varbūt nomaksā lielāko daļu ātri, tad arī pēc brīdinājuma nosūtīšanas viņi var vēl nesniegt tiesā, bet pieredze rāda, ka izlīgumus kredītiestādes vislabāk slēdz pēc tiesas sprieduma, jo tad viņiem ir garantija, ka ja nepilda, uzreiz pie tiesu izpildītāja
04.10.2012 13:33 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
57 days tiešām ieteica lielisku ideju - aizpildot nodokļu deklarācijas, iespējams, iegūt papildu naudiņu, ko varētu novirzīt kredītu nomaksai
04.10.2012 13:36 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Protams, labs risinājums ātrā naudas nepieciešamības gadījumā, pati arī esmu aizņēmusies, pāris reizes nelielas summiņas, bet atdodu piem.no sadāvinātās naudas un tad labāk pati savā zeķē atlieku katru mēnesi to naudiņu ko maksātu tam pagarinājumam. pārds sev tomēr labāk nekā citam, sev var kaut pa 10 ls atdot :D

noteikti runā, zvani viņiem, viņiem tiešām nebūs izejas un noslēgs ar tevi vienošanos, daudz tādi gadījumi bijuši taču, ka noslēdz, pat pa beztabu stāstīja vienreiz. samazini savus izdevumus cik nu ir tavos spēkos un gan jau drīz tam pienāks gals :)
04.10.2012 13:41 |

Reitings 263
Lelde paldies par atbalsu! Man ari ir tapat! Stradaju labi atalgotu darbu! Tagad sevi visu laiku lamaju,ka varetu tacu mierigi dzivot par savu algu,bet,nee,tak vajag man tos sasoditos kreditus! Nekas,ganjau kka! Nju tiksu taja melnaja saraksta,tak lai jau! Ja vinjiem no ta bus labak,tad tik uz prieksu! vismaz neniezes pirksti njemt kadu kreditu,jo vienkarsi nedos!
57days lieta tada,ka es nevaru iesniegt to deklaraciju,jo man skaitas viens apgadajamais! tad kko tur ieteica labak nedarit,jo var likt atmaksat to visu summu,ko sanemu,kad pusgadu macijos un otrupusgadu stradaju! karo4e tur esot kkada putra! :)
04.10.2012 19:20 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es nesaprotu, kāpēc apgādājamais būtu šķērslis šīs deklarācijas iesniegšanai. Cik esmu pētījusi, deklarācijas var iesniegt par sevi, saviem apgādājamajiem un citiem radiniekiem (vecāki, vecvecāki, bērni, mazbērni, laulātais), pat ja šie citi radinieki NAV tavi apgādājamie. Jebkurā gadījumā VID ir informatīvais tālrunis, kur visu var noskaidrot. Anonīmi, pie tam ;)

Tev naudu šobrīd vajag, nu esi laba, piezvani un uzzini. Sēdēt un baidīties - no nodokļu pārrēķina, kredītiestādes, vecāku nosodījuma, pasaules gala un zirnekļiem - tā, meitene mīļā, jau ir diagnoze
05.10.2012 14:06 |

Reitings 8272
nu acīmredzot par dra nav nomaksāti nodokļi, un no viņas atvilks tikai nost, nevis piemaksās. darba devējs droši vien, ka nav maksājis
05.10.2012 15:12 |

Reitings 14
Reģ: 18.05.2011
Oj kaa uzgaaju sho. Pashai ir taas pashas probleemas. Un vienu sapratu, ka izdariiju lielaako muljkjiibu panjemot, bet veel lielaaku saakot kaut ko pagarinaat, jo peec tam kad atradu it kaa paarkreditaacijas iespeejas man piedaavaa saliidzinoshas mazas summas un visu nesanaaca uzreiz dzeest un atkal aste, aste, aste un galaa tas pats bez-dibens. Tagad protams lasot forumos saprotu, ka nevajadzeeja njem jaunus krediitus, lai segtu ieprieksheejaa krediita pagarinaajumu, jo piemeeram tam pashasm SMS, kuram visleetaakaa pagarinaashan, peec nepilniem 10 meeneshiem jau pamatsumma pagarinaajumos vien un nu jau 200Ls esi atdevis un veel 200 palikushi un veel peec viena gada jau buusi atdevusi 400 un veel 200 paliks. Baisi. Es ar esmu sastaadiijusi zoliidas veestules par 10-20Ls atdoshanu katram redzees ko teiks. Padoshu zinju kaa man gaaja... Man gan to krediitu ir pavairaak, jo meegjinaaju glaabt hipoteeku saakumaa, kad jau atkal to pashu piemineeto pagarinaashanu deelj iebridu lielos miinusos, kad jau bija par veelu bankai ko luugt un banka pretii nenaaca, jo daudz saistiibu ar aatrajiem. Mar Hipotekaaro ar visaada veesture, jo man tur ar visaadi gaaja ar bijusho utt. Bet nu jau esmu noleemusi galiigi - VISS. Zinu, ka krediitus muuzhaa vairs negribu taadeelj tiem, kuri gribees piedzineejiem sniegt, lai sniedz, vismaz pie krediitiem vairs netikshu gadus 10, i nevajag. Taapat jau buushu sasmeereejusies grozi kaa gribi. Visiem pa druskai atdoshu, alga ir stabila un par to juutos droshi taa kaa plaanot varu. Njemot veeraa, ka man veel ir Hipotekaarais plaanoju kaados 3 gados visu nokaartot taa, lai tikai Hipotekaarais paliek, ceru ka izdosies. Ar jau visu esmu nogriezusi, ko varu...telefons pa 5Ls meenesii, internets pa 5Ls meenesii, nodokljus atpakalj sanjemu, bet man jau taa summa smiekliiga kaut kaadi 39Ls gadaa. Mekleeju kur vareetu pa vakariem piepelniities. Ar taam apkopeejaam ar nemaz nav tik viegli, cik esmu pieteikusies, nekur neesmu njemta un tie sludinaajumi vienmeer paari pa 1000 reizhu skatiiti, kas vien noziimee, ka shis piepelniishanaas veids daudzus interesee...
09.10.2012 22:28 |

Reitings 75
Reģ: 27.06.2012
Aizej uz banku paņem patēriņa kredītu pret savu algu un sastādi tam pēc tam atmaksas grafiku, vai arī aizej uz kādu no lielākiem nebanku patērīņa kreditētājiem piem. BIGBANK, VIVUS utt. un paņem lielāku patēriņa kredītu piem. uz 24 mēnešiem, par saņemto naudu atmaksā visus tos ikmēneša mēslus un godīgi nomaksā lielo kredītu 24 mēnešu periodā. Uz ikmēneša ienākumiem, ja ir 1000 LVL problēma, tad pat pie neizdevīga piedāvājuma ikmeneša maksājums būs 75 lvl...
23.10.2012 16:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits