Sveikas :)
Varbūt kādai ir bijis līdzīgi? Labprāt uzklausītu jūsu viedokli.
Tātad...Priekšpēdējā kursā sāku saprast, ka klīnika nav vieta, kur vēlos strādāt, bet tad es arī vēl nezināju, kāda ir alga manās prakses vietās..
Nu jau pavisam maz atlicis un būšu mediķe (augstākā medicīniskā izglītība). Esmu praksē klīnikā. Pavadīti vairāk nekā 3 gadi cītīgi mācoties, bet pēdējā kursā saprotu, ka labprātāk darītu kaut ko daudz vieglāku, turklāt droši vien saņemtu pat vairāk. Nav tā, ka darbs galīgi nepatiktu, bet pa lielam ņemot, neinteresē, turklāt par šiem 220 Ls uz papīra par 40h nedēļā...Biju šokā, uzzinot, ka alga tomēr tik maza.
Un esmu tāds cilvēks, kas nebūt nedomā, ka vīrietim jāpelna par abiem.. Protams, normāli, ja vīrietis pelna vairāk, bet pelnot šādu summu es būtu spiesta palikt vienā dzīvoklī ar vecākiem vai sēdēt rupji sakot badā. Man šobrīd gan nav otrās pusītes, tāpēc pagaidām šis jautājums par neatkarību vēl nav tik ļoti aktuāls.
Domāju, ka būs jāmeklē darbs zāļu aģentūrā vai kādā medicīnas preču veikalā, lai tā summa būtu kaut cik adekvāta iegūtajai augstākajai izglītībai un tā..
Varbūt kāda zina, kādas vēl mediķim ir darba iespējas?