Man ir divas tāds draudzenes brr vnk - ar viņām tiekos tikai tapēc, ka manā ciemā kur es dzīvoju ar ar ko kontaktēties citu, kā ar vecām tantēm un urlām.
Viņas ir pāris gadus vecākas par mani, bet runā par tēmām, kas skar tikai 40+ 50+ vecus cilvēkus (dārzs,mājas darbi), godīgi sakot - mana mamma pat ir jauneklīgāka ģērbšanās stilā un runas veidā . Viņas ir ļoti vecmodīgas- vīrieši viņu abu dzīvēs neiksistē. Ja kāds uz viņām pat paskatās - tā viennozīmīgi pārtop par amēbu viņu abu acīs.
Un protams, kā nu ne - patīk šim pamācīt, dari tā ..dari šitā..
a man poh*** , daru tā kā gribu. Divas mammas bļin. Pareizās. Vienkārsi tracina.
Tiko ar radās pārpratums - aizsūtīju vienai no viņām sms, ar savu šīs nedēļas grafiku. Pieminot to,. ka mana kolēģe (mana vārda māsa) drīz ies dekrētā. Man būs vairāk jāstrādā it kā.
Viņa atbildēja - KOOO? TU STāVOKLī? pRāTā ESI SAJUKUSI????!!!!
Jopcik, nē. Stāvoklī es neesmu - paskaidroju ka mana kolēģe kurai tāds pats vārds kā man ir.
Un vsp - wtf? Kāda viņām tur daļa būtu, ja arī es būtu tā kas ir stāvoklī? Besī koriģējoši cilvēki. Un tā nav tikai tagad - viņas jebkurā dzīves situācijā atrod kur piekasīties un dot savus padomus , kas man nu galīgi nafig nav vajadzīgi.
Mācītajas atradušās, phe smiekli nāk. Un tā mūžīgā aprunāšana aiz muguras (es jau zinu - man putniņš viens pačukstēja) , nepietiek ar to.. bēt nēē - vēl acīs pasaka. Vot, vecenes!
Vispār jāmēģina pēc iespējas ar viņam mazāk tikties, vai ar laiku vispār nē - aizbildinoties ar darbu utt.
Sorry - vnk.. gribēju izlādēties. :D:D:D
Dusma bij. :D