Uzsākot kopdzīvi ar vīrieti, mācējāt gatavot?

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
atceroties vienu tēmu, sāku domāt, cik daudz diez meitenes mācēja un cik nemācēja gatavot ēdienu, uzsākot kopdzīvi ar savu pirmo bai tagadējo vīrieti. es zinu sievietes, kas vnk negatavo, un viņām vnm ir gatavojuši vīrieši.
es pati par sevi varu pateikt, ka es mācēju :) un varu ar to tiešām lepoties :)) māte gan vnm teica, ka es neko nemācēšot, ka neko nedarot utt, lai gan tā nebija, bet tgd pat pārspēju viņu. es laikam nespētu, ja vīrietim būtu jāgatavo manā vietā. kādu reizi kko -ok, bet ne ikdienā.
tās, kuras nemācēja to darīt, kā jūs iemācījāties un vai esat iemācījušās? vai ir bijis tā, ka neprot gatavot ne viens ne otrs? :D kā jūs izkļuvāt no šādām situācijām?
02.10.2012 09:06 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
negatavoju, nepatika un nemācēju. teicu,ka gatavos viņš, es tikai traukus mazgāšu :D bet tagad ir tā, ka pati pat vairāk taisu, jo man gribas pa savam.
03.10.2012 21:28 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es to izdarīju! Uztaisīju šodien plovu un baigi labs, mm mana trauma ir pārgājusi :D
03.10.2012 21:28 |

Reitings 134
Reģ: 15.03.2009
Mācēju,bet tik cik kopā dzīvojot ar vecākiem to vajadzēja mācēt,tagad pēc 2 gadu tīrās kopdzīves esmu iemācījusies viss kaut ko ,pašai interesanti un patīk,kad darbu novērtē ne tikai puisis,bet arī draugi :)
03.10.2012 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits