Vai ir kāda,kas palikusi stāvoklī no pārtrauktā dzimumakta?
Man vienkārši interesē, es tā par to diez gan daudz domāju, un secināju,ka nezinu nevienu tādu dzīvo piemēru,kas ir palikusi stāvoklī no pārtrauktā!
:D Tīri tā, ziņkārības pēc!
Mani vienmēr ir interesējis tas, vai regulāri "pārtraucoties" psiholoģiski nav nepatīkama sajūta? Un es nedomāju vīrieti, bet sievieti. Man jau pāris reizes atstāja emocionālu diskomfortu. Labākajā mirklī vīrietis no Tevis izraujas, atraujas. Bet varbūt es vienkārši esmu jēla ola, ka man tādas sajūtas rodas.
zinu pārus,kam bērniņi ir no prezervatīvs+ok lietošanas (abas kopā), zinu arī pharmatex bērniņus un zinu arī nosieto olvadu bērniņu. Mums ir pārtrauktā dzimumakta bērniņš pašiem.
Pati attiecībās piekopjam pārtraukto un arī es mēdzu ja beigts manī izspiest spermu ,sasprindzinot maksts muskuļus.Un stāvoklī neesmu palikusi .Pirmais bērniņš bija plānots un ar gandrīz gadu nepaliku stāvoklī un otrs ir pieteicies tad kad skaitījās neauglīgās dienas ,tieši pēc reizēm.
Un ja pusis laikus neizvelk ārā ,tad ar bēbji ir ,tas viņiem nāk ar pieredzi .Kad jau pazīst savu ķermeni .
Nu jā, un vēl par tām "drošām" dienām - meitenes, neizmirstiet, ka spermatozoīdi dzīvo kakla gļotās 3-7-10 (!) dienas un paliek vēl apaugļotspējīgi. Tā kā ja ar lubrikantu tie savāksies - var būt pietiekams zvēriņu skaits, lai iekarotu olšūnu.
Nu tagad man ir spirāle pēc bērna un neteicu ka izspiežas viss bet lielākā daļa .Ja kada nezin tad googlē var atrast maksts muskalatūras stiprināšanai vingrojumu aprakstu
Absolūti piekrītu Ariadnei. Ja nav kārtīgi, lai nav vispār, un ja kārtīgi nav savienojams ar droši, tad labāk iztikt bez seksa. Nav ko ņemties un pēc tam organismu bojāt, abortus taisot.
Ir zināmi vairāki gadījumi, un godīgi sakot nesaprotu, kāpēc pieaugusi cilvēki šādas lietas piekopj. Saprotu tīņi, kuriem žēl naudas prežiem vai kontracepcijai.. Puisim arī nekāda atslābuma. Bet nu katram,laikam savs.
Man pietika ar vienu reizi, kad traki gribējās, bet nebija pa rokai prezervatīva. Nākošajā dienā izdzēru AK, bet nepalīdzēja. Tā nu guļ mans pātrauktais dzimumakts gultiņā tagad un vāvuļo, jo negrib iet gulēt.
nu zin vienreiz pārtrauc...
paiet diena vel reizīti pārtrauc..
un tā tik turpini - pēc mēneša sākās rīta nelabumi-tikai tad sapratu ka esmu stāvoklī.. :D