Es uzsveru savu dziives vietu taapeec,ka esmu Amerikas pilsone jau vairaakus gadus , laikam arii nomirsu seit!Ja kaadai tas kriit uz nerviem -loti zeel!Es nevaru rakstiit -man sodien liist lietus,snieg ,ja spiid saule katru dienu!Es nevaru teikt labvakar ,ja man ir riits!:)
Taapeec es rakstiiju ,ka man patiik sarunaaties ar sievieteem no dazaadaam valstiim!Tas jau nav tikai diskusiju veidaa-mees rakstam viena otrai veestules arii!Man liekas,ka tas ir loti interesanti-just to cilveeku Anglijaa, Francijaa,Sveicee,Holandee,Itaalijaa,Kanariju salaas,Zviedrijaa,Kanaadaa utt!Ja kaadu skebina ,tad taa nav mana probleema!Ja kaadu kaitina Kalifornija-varu teikt, es esmu no Hawaii-taa ir mana otraa dziives vieta:)!
Latvija man ir vieta, kur braucu ciemos un tikai!To saprotu vairaak un vairaak-esmu paaraak taalu aizgaajusi no kultuuras ,cilveekiem Latvijaa!Tomeer interesee dziive arii Latvijaa!Es nekad neesmu teikusi ,ka man nepatiik Latvija,bet jaaatziist- esmu loti atsvesinaajusies.Cita vide,cita domaasana,cita uztvere!:)