Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

apple, iTunes

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
Sveiciens :)
Lieta tāda, ka iegādājos iphone - cik man zināms, mūziku tur iekšā var dabūt tikai caur iTunes. Bet - tā kā līdz šim ar apple man nekāda saskare nav bijusi, nav arī izpratnes par iTunes. Varbūt kāda var padalīties ar info- kā man izmantot iTunes un kā no sava PC dabūt mūziku savā iphone?
Paldies jau iepriekš!
30.09.2012 01:55 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Tu zini,ka viss ir par maksu vai ne?
30.09.2012 02:15 |

Reitings 2
Reģ: 26.09.2012
iTUNES--ir ka krediits,kuru tu registree savaa aparataa ( kreditu vari pirkt cik gribi),bet dziesmas tu vari lejupladet apply story bez maksas,ko tev piedavaa vai ari izmantot maksas! tadelj ir tas iTUNES. Isti nezinu ka ar telefoniem ,bet man ta ir ar iPAD
30.09.2012 02:48 |

Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
..vai arī vienkārši visas savas dziesmas sakopē iekšā I-tunes library (vienkārši tās ievelkot vai caur "add to library"). pa lielam - I-tunes ir mūzikas failu glabātuve. tāpat kā visi Windows media pleijeri un pārējie mūzikas atskaņotāji datoros. pirmkārt, lai varētu I-phonā dabūt mūziku, Tev no Apple lapas jānolādē I-tunes programma.
pēc tam pieslēdzot I-phone datoram, I-tunes uzreiz atpazīs ierīci (varbūt prasīs ievadīt kādu parametru, neatminos) un uzspiežot kreisajā pusē (kur ir visas izvēlnes) uz pieslēgtā gadžeta, kas šajā gadījumā ir telefons, atvērsies logs (tas var notikt arī automātiski), kur vari rediģēt visu failu informāciju telefonā. loga augšā ir vēl vairākas izvēlnes.. arī mūzika, t.i., zem tās ir informācija par to, kādas playlistes saglabāt telefonā vai videoklipus utt., skaties tik pie "music" un saliec visus ķeksīšus, kur vien vajag. pēc tam, kad tas darīts, tad labajā apakšējā stūrī "sync" un mūzika ir telefonā.
ceru, ka kaut ko var no uzrakstītā saprast.. :)
30.09.2012 04:56 |

Reitings 543
Manaa Iphone visa muzika un wallpaperi tiek dabuti pa taisno no datora, itunes izmantoju tikai kautkadam aplikacijaam :) taa kaa var dabut ari muziku telefonaa par to nemakskajot ;)
30.09.2012 09:40 |

Reitings 1531
Man ir iPod shuffle un neparko nemaksāju. Daru aptuveni tā kā sinless, tik nelieku nekādus ķeksīšus. Neatceros vairs kā, bet ja nemaldos tas jādara jau pirmajā reizē, bez tā sync, es vnk ievelku mūziku, kur kreisā pusē ir mana ierīce un zem ierīces my music. Ieeju tajā my music un no kompja ar peli ievelku. Nav nekādas ķeksēšanas, nekā, tas manuprāt ir baigi problemātiski.
30.09.2012 10:48 |

Reitings 178
Piekrītu Sirsniņa. Neparko nemaxāju. :)
30.09.2012 11:08 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
to ka var savas dziesmas dabūt iekšā, to jau zināju, tikai nebija ne jausmas, kā to izdarīt, jo kā jau teicu, saskarsme ar apple produktiem līdz šim nebija bijusi ;)
Paldies!
30.09.2012 11:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits