Nezina ko grib!

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Jā, jā, arī man ir tā, kā daudzām, ka satiekos ar čali, bet neesam kopā, jo viņš īsti nezina, ko grib. Un viņam ir labi tā, kā ir tagad. Ja sāks nepatikt, tad mainīšot kko. Satiekamies 2 nedēļas. Braucu pie viņa ciemos. Ir sekss, skūpsti, tāpat kopā pavadīts laiks (tas nozīmē, ka ne tikai pa gultu mīcāmies). Bet man gribētos kaut ko vairāk.
Kā jūs esat jutušās un rīkojušās šādās situācijās? Un kā tas ir atrisinājies?
28.09.2012 11:50 |

Reitings 341
modelll

Paldies par padomu un viedokli! :)

Vsm smadzenes bik vietā atgriežas. Un saprotu, ka viss laikam ok. Vnk jāizbauda... :)

Un es jau viņam noteicu, lai saka, ja liekas gultā arī ar citām. Kaut vai aiz cieņas pret mani. Uz ko viņš man atbildēja, ka viņam ir labi gultā tā, kā ir tagad. Un ka viņam nevienu citu nevajag. Un, ka noteikti teikšot man, ja kas. Jo tas esot pašsaprotami, ka man ir tādas vēlmes - zināt, ka es neesmu vienīgā. Cik jauki! :D
28.09.2012 13:12 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Pati esi visu sačakarējusi. Ja nesaproti - kā, tad neko:D
28.09.2012 13:25 |

Reitings 341
lana_3853

eemmm... nekas nav sačakarēts! Laikam kaut ko ne tā esi sapratusi! :)
28.09.2012 13:27 |

Reitings 8272
nu vsp jau viņš tev var teikt, ko grib.
faktiski jau ir tā,neskatoties, uz to, ka viņš guļ ar tevi, tas nenozīmē, ka viņš atteiksies no citām. tā pat notiek tad, kad cilvēki ir kopā, dzīvo kopā, ir precējušies. principā tu nevari viņam noteikt- tgd ar citām tu negulēsi. katram pašam tas ir jāsaprot. bet daži cilvēki izvēlas savādākus attiecību modeļus. tev ar tādu sievišķīgu viltību ir jāpanāk, ka vinš tiešām būs tikai ar tevi, bet tas būs arī tikai tad, ja tu viņam iesākumā tā no sirds vismaz patiksi.
28.09.2012 13:34 |

Reitings 844
Ja nebūtu sačakarēts, Tu šobrīd lidinātos mākonīšos, nevis sūdzētos...Es jau nesaku, ka totālā paka...ā, bet kādu mazu paradīzes stūrīti esat sev nozaguši un tas saucas - maigā, rotaļīgā cerību pilnā satuvināšanās, kad vīrietis iekaro sievieti un abi no tā kūst.
28.09.2012 13:37 |

Reitings 341
Sany

Nu, taisnība jau Tev vien ir - nekad neko nevar zināt. pati arī ar šito esmu aplauzusies. Kad ticēju, ka nedara, bet darīja.
Bet agri vai vēlu es tāpat uzzinu visu. kaut kā dzīve man piespēlē to patiesību. Dažkārt pat visneiedomājamākajos veidos. :D

lana_3853

Jā, viss ir forši un es jūtos labāk. Bet man kā jau lielākajam vairumam sieviešu vajag visu un uzreiz. :D

Un nav jau tā, ka es sūdzos. Vnk gribu saprast, kā man rīkoties un uzklausīt jūsu pieredzi šajās lietās un padomus. :)

Jā, par to iekarošanu gan Tev varu piekrist. ka ir foršs tas sākums visam. Bet, mums viss izvērtās citādāk. Kā jau minēju - nolaidām vnk tā pat aiz nav ko darīt. bez jebkādiem tālākiem plāniem. Bet redz, ka tomēr sagribēja mani atkal satikt... :)
28.09.2012 13:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja nezina ko grib, tad lai turpina nezinat!
28.09.2012 16:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits