kolēģes darbā

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Sveikas,man ir problēma ar darba kolēģēm.
Nesen sāku strādāt jaunā darbā.Visas kolēģes ļoti jaukas,draudzīgas un arī vadība patīkama.
Strādāju otro mēnesi un esmu pamanījusi,ka dažas no kolēģēm (nezinu kuras) vadībai stāsta muļķības par mani un dažādos veidos mēģina iegāzt un uztaisīt nepatikšanas,pagaidām tas nav gluži izdevies un atlaista neesmu,kgan nu jau pamanīju,ka arī vadības attieksme mainījusies.Jo kaut arī pasaku kā ir īstenībā,var redzēt,ka vadītājai tomēr rodas dažādas šaubas.
Darbā visas īstas klaču bābas. Drīz būs brīva viena labāka vieta uz kuru esmu liela konkurente citai kolēģei,kaut gan strādāju nesen.
Nevaru izlemt tikai vienu. Viena doma man ir -kāpēc man tas ispār vajadzīgs? Varu atrast citu darbu tanī pašā jomā un miers,neiešu bojāt savus nervus .
Bet otrs atkal ir tas,ka negribas padoties un aiziet ,jo to jau tik tās kolēģes grib .
Ko jūs darītu?
27.09.2012 16:19 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Paldies dievam, esmu atradusi darbu, kur visi kolēģi ir vīrieši:) Pēc iepriekšējās pieredzes zinu kādas čūskas kolektīvā var būt sievietes. Brrr...ir nācies piedzīvot - intrigas, lišķība utt. Nē, paldies!!! Ta kā nekad neklusēju, tad pēdējā darba vietā sanāca diezgan jautra pasēdēšana ar skaļu izlamāšanos:D Vislabāk man patīk, ka acīs neko nevar pateikt, bet aiz muguras riktīgi nodirš. Tādas ir tās sievietes - sena patiesība, nekas jauns!!
27.09.2012 21:52 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Kad sāku strādāt savā vedcajā darbā, ar bijos, jo bijām 7 meiteņu kolektīvs, likās, ka būs "kā jau meiteņu kolektīvā" , bet nekā.., nostrādāju tur gadu un visu šo gadu kolekīvs nemainījās, un par to laiki mēs visas kļuvām tik labas draudzenes, pilnīgi grūti iedomāties. Kaut gan tur jau kādu labu laiku nestrādāju un meitenes, kas strādāja ar mani tā pat, tagad esam kļuvušas par labām draudzenēm :)
28.09.2012 16:18 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
lasot shaadu diskusiju man tik loti liels prieks ka man visi koleegji ir viirieshi :)
28.09.2012 16:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits