Man bija līdzīga situācija sen atpakaļ, kaut kādu mēnesi pirms mans ex brauca uz ārzemēm strādāt, man bija tieši tā, kā Tev .. man riebās pilnīgi VISS viņā..man pat bija grūti buču iedot, jo viņš ar katru dienu sāka man apnikt ar vien trakāk un trakāk ...
...bet viņš nenojauta to, kādas man ir sajūtas pret viņu.. tad nu viņš aizbrauca strādāt uz ārzemēm, sarakstījāmies caur portāliem kādu mēnesi...
tad sākās strīdiņi utt .. un mēs vienkārši pašķīrāmies, un tas bija pavisam viegli - jo nebiju redzējusi viņu mēnesi, jūtas jau bija pavisam aizpeldējušas projām, un riebums bija vēl lielāks..
tad,kad pirmo reizi pēc viņa atbraukšanas saskrējāmies uz ielas, bija protams jocīga sajūta, bet riebums nebija pārgājis :D
..man arī likās, ka es viņu mīlu ;)
..tā kā iesaku , varbūt tomēr šķirties..
padomā - varbūt Tavs draugs jūtas tieši tā pat,kā Tu !
..bet ja negribi šķirties ar savu draugu, tad vnk aizmirsti kolēgi , darbā mēgini nesaskrieties, kad ejat garām viens otram , pasaki vēsu - čau, bez acu raustīšanas :D , un bez smaidiem..
īsāk sakot, netrāpies viņam ceļā. darba laikā iedziļinies darbā.. domas mēgini novērst pie kaut kā cita
gan jau pēc pārs nedēļām tauriņi pazudīs no vēdera :)