Uzrakstīšu savu pieredzi, kā es tiku pie tik nevainojamas sejas ādas, cik man var vispār būt.
Man bija problemātiska āda - uz vagiem, zoda, ap muti, viss pilna ar zemādas pumpiņām, kas pa vaienai vai vairākas uzreiz iekaisa. Bija tāds nebeidzamais stāsts - visu laiku iekaisusi āda - izskatījās ļoti slikti.
Gāju pie kosmetoloģes uz tīrīšanu, viņa tīra un saka, ka reāli nevar dabūt ārā, jo ir ārkārtīgi dziļi. Kas jau apliecina, ka parastie skrubīši neko nevar līdzēt. Ieteica veikt augļskābju pīlinga kursu. Nākamajās reizēs nekādu uzlabojumu, viņa man piedēvēja kādai citai klientei esošo celiakiju (problēmas izpausme bija līdzīga). Tā nu es pat apņēmos nelietot visu, ko nedrīkst celiakijas gadījumā. Kursu izgāju, produktus nelietoju, bet NEKAS neuzlabojās.
Un tad vienā ginekologa vizītē ārste paskatījās uz manu seju, uz hormonu analīzēm un izrakstīja Nuvaring (lai ir mazākā hormonu deva) - būtībā, lai mazinātu manas ādas problēmas.
Un ko - nepagāja ne vajadzīgie 3 mēneši, ka mana āda uzlabojās. Dziļās pumpas vienkārši pašas no sevis pazuda. Pilnam komplektam salasījos te cosmo atsauksmes un aizgāju pie Kr. Roznieces (dermatoloģes). Pēc viņas vizītes pavisam īsā laikā tiku pie tā ādas stāvokļa, kas man ir. Draudzenes skatās, apbrīno, kā tā var mainīties, salīdzinot ar to, kas darījās pirmstam.
Ko es ar to gribu teikt?
Lieciet mierā savus skrubīšus, maskas, visus krēmiņus un losjoniņus un EJIET PIE ĀRSTIEM, un reāli risiniet problēmas.
Tas, ko es nožēloju, ir, ka neaizgāju ātrāk, bet muļājos gadiem.