ak šausmas! Es arī tieši biju izdomājusi, ka nauda kaut kur izkūst un izdomāju, ka mēnesi pierakstīšu cik es dienā iztērēju. Visu šo mēnesi es reāli centos piedomāt ko pērku, tikko saskaitīju un esmu šokā! Meitenes te runāja, ka nevar apēst 80 ls, es neēdu daudz, nekādus steikus netaisu, gaļu ļoti reti pērku, bet man visvairāk aiziet visādos biezpieniņos, sierā, jogurtiņi, augļi un dārzeņi, ļoti daudz. Darbā reti kad eju pusdienš, bet tā kā man nav darbā ne kur uzsildīt, ne ledusskapja, tad pārsvarā eju uz rimi un nopērku kādus salātiņus vai augļus, biezpienu kaut ko tādu, vienmēr sanāk pāri latam pie kases samaksāt, ja paķeru vēl kādu našķi, vai riekstus, tad jau 2 ls, vienmēr sanāk, ka kādam kolēģim ir kāda jubileja, vai izdomājam, ka varam nopirkt kādu vīnu ar kolēģiem. Ejot uz mājām arī kādi 2 vai 3 lati iztērējas, lai vakarā paēstu, ne vienmēr, bet citreiz tas ir 1 ls pienam vai ūdenim, citreiz 4 ls, kad gribas kaut ko normālu paēst, kādu sieru un olas. Ja aizbrauc uz rimi un vajag miltus, cukuru, kafiju, gaļu, tad vispār trakums. un ļoti daudz ir higiēnas precēm, neticami. Lai gan šampūnu nepērku salonos pa 15 ls... vispār ir ko aizdomāties, pēc tā cipara,ko šodien ieraudzīju. :/