Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

ķirbis

 
Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
Lūdzu, speriet ārā iecienītākās ķirbju pielietošanas receptes virtuvē! :) Ko, kā un kāpēc.
25.09.2012 22:02 |
 
Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
ķirbīši
25.09.2012 22:11 |
 
Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Ķirbju-ābolu biezeņzupa ar apceptām bekona šķēlēm.
AAAAAAAAAAAAAAAA, ku fantastiski.
Recepte gan jāpameklē kaut kur.
25.09.2012 22:21 |
 
Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
paceļu :D
25.09.2012 22:52 |
 
Reitings 47
Reģ: 25.02.2009
Ķirbju kūka ar iebiezināto pienu ir ļoooooti garda! :)
25.09.2012 22:59 |
 
Reitings 364
Reģ: 10.06.2012
http://www.receptes.lv/receptes/marineti-kirbji/
25.09.2012 23:56 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vai tieshaam kaadam garsho kirbji? no maniem paziistamajiem, cik neesam ap haloviina laiku runaajushi par kiirbju izmantoshanu paartikaa, visi kaa viens atzina, ka garshiigas ir tikai seeklas.
26.09.2012 00:00 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Noteikti ķirbis nav mans favorīts, taču iespējams ir daudz kas... atminos no bērnības vecmamma konsevēja ķirbi ar cidonijām, garšoja, tie bija tādi saldie salāti, kas labi gāja kopā ar liellopa gaļu.
Tagad topā ir ķirbju biezzupas dažādās variācijās ar ķiplokiem, ar apelsīniem, ar dažādiem mīkstajiem sieriem, ar kukurūzu u.t.t
Un ja nu galīgi ķirbis neuzrunā, drīzumā tuvojas spoku nakts, varēs gatavot dekorus.
26.09.2012 09:18 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Jau minētā biezzupa ir super. Ķirbi var likt kāt sautējumos.

Mana ziemassvētku recepte Nr.1 ir ķirbis, kartupelis un burkāns, sagriezti vienādos gabalos tiek cepti cepeškrāsnī ar timiānu, jūras sāli un ķiploku, kad dārzeņi ir mīksti pāri pārleju saldo krējumu un pasautēju vēl kādas 10 -15 min. Tas iet kopā ar svētku cepeti. Mmmm nevaru sagaidīt ziemassvētkus. :)

Marinēti ķirbji ir manas bērnības trauma, tos gan es neēdu!
26.09.2012 09:36 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Krēmzupās - google pilna, atliek tikai izvēlēties recepti pēc saistošām piedevām.
Tādā veidā nevienam vien ķirbja nīdējam esmu iebarojusi ķirbi. Skepse izzūd, kā nebijusi
26.09.2012 09:38 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
womankind man arī tas pats, kad darba kolēģei pateicu, ka rīt ēdīšu ķirbju zupu viņa izšķobijās visos iespējamos veidos, pēc tam prasīja man recepti.

Manuprāt, par ķirbi daudziem ir stereotipi no padomju laikiem, kad tas tika pasniegrs marinēts vienmēr un visur.

Starpcitu, ķirbim ļoti piestāv muskatrieksts, tas noņem to, tā teikt, specifisko garšu, kas daudziem nepatīk.
26.09.2012 09:43 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ķirbju cepumus cepu, tik ātri pazuda no pannas
26.09.2012 09:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits