Liene pirmaja reize kad es ar to dzheku tikos mes tikai buchojamies, otraja reize mes tikamies tikai pec kadiem 2 gadiem, bij uz bridi izdzests no skype kontaktiem, tad atliku atpakal.
Pirmaja randinja gaju ar biksem, taka ikdiena staigaju, otraja jau pat kkadu vecu kleitu izvilku ara no skapja, un 3 randinja nu tadu smukus svarkus jau uzvilku, ka pat ejot uz tikshanos vienc dzheks ar pudeli man jautaja vai man esot draugs. Tad sagaiidiju kad piebrauc vinja mashina no sakuma astavejam pie mashinas, un tad iesedamies ieksha.
UN tad kad nokluvam lidz vietai b dariju to k o dzive nebutu darijusi skaidra prata.
Tad nu sapratu ka dzheku es vinju negribu, j o sex shim ir bijis sabiedriskaja transporta ar nepazistamu meichu un vel shadas tadas lietas sastastija.
Un kad vairs ar sho negribeju tikties ttapavisam nejaushi sho ieraudziju uz ielas, labi ka es tad nebiju viena, shis man nogaja garam taka t burts, un metaja cigareti.
Shis ieiet man privataja skype, un jauta vai es neesot ta bijusi ko vinjhs redzeja tur un tur, es teicu ka biju.
Un tad atkal aiznakamaja diena sho redzeju uz ielas pie parka kopa ar kaut kadu meiteni, tad nu es parspragu un atkal izdzesu sho no skype kontaktiem.