Teiksim tā-nav pavisam slikta, bet nav arī šedevrs. Tāda vienkārša, viegla izrāde no kuras daži, iespējams, pusi nesapratīs valodas dēļ. :) Lai nu kā, pēc atsauksmēm, biju domājusi, ka būs labāka.
Esmu dzirdējusi tikai vispozitīvākās atskauksmes par šo izrādi.. :D Visi saka ka visa izrāde vienos smieklos... Protams jāsaprot mazliet latgaliešu humors un jociņi :D:D
Man patika, likās smeiklīga, bet es vismaz latgaļu valodi saprotu, un ar visu saprašanu dažus vārdus nesapratu, bet nu smējās arī tie, kas nesaprata. :D
Aktieri labi, un šo izrādi iesaku 100 reizes labāk kā Osedžas zemi, kas bija galīgs sūds.
Pati nebiju, bet no citiem dzirdēju ļoti labas atsauksmes, taču teica, ka bez nelielas latgaliesu dialekta saprašanas grūti būtu uztvert - principā tas pats, ko te citas meitenes saka.
Es latgaliešu valodu saprotu, bet man izrāde likās tāda... nu tāpat kā uz lauku amatieru teātri ejot. It kā bija smieklīgi, bet man bija grūti līdz galam izturēt. Paredzami pārāk viss notika un odziņas arī manās acīs pietrūka.
Izrāde īpaši nepaķēra, blakussēdošajai šad tad jautāju - kaas tur bija, kooo tur teica. Jo ar latgaļu valodu nekad nav bijusi saskarsme. Citi gan tur jautri zviedza. :)