Kad mazais pieteicās, bijā kopā mazliet ilgāk par 2 gadiem. Mazo nemaz negaidījām. Bijām ieplānojuši braukt uz UK strādāt. Bija jau nauda biļetēm un darbavietas arī aizrunātas, atlika tikai aizbraukt. Dienā, kad uzzināju par mazo (aizdomas bija jau iepriekš), nokļuvu slimnīcā uz saglabāšanu. Tajā laikā ar draugu kopā nedzīvojām. Sanāca, ka to laiku, kamēr biju slimnīcā, viņš strādāja ļoti daudz, nāca ciemos, cik bieži varēja. Dienā, kad mani izrakstīja, burtiski pēc dažām stundām viņš aizlidoja uz UK. Bija doma, ka vēlāk pievienošos. Kad atgriezos mājās no lidostas, vispār neko nesapratu. Vēl tagad ļoti labi atceros, kā kāpu uz 4to stāvu, pakaļa sāpēja no sadotajām potēm slimnīcā, ļoti vajadzēja uz tualeti, bet kāpt varēju tikai pa vienam pakāpienam, pluss vēl sirdssāpes, jo nezināju, kad atkal redzēšu savu vīrieti. Tagad smaids sejā, bet toreiz likās kā pasaules gals. Pagāja trīs mēneši, katru dienu čatojām skaipā, regulāri sazvanījāmies, taču viņš pateica, ka tā vairs nespēj. Atgriezās LV. Bija pārsteigts par manu punci. Mazais vēl pirmajā naktī pamatīgi iespēra pa roku, ko vīrs turēja uz vēdera. Daudz stāstīju mazajam domās par tēti, laikam pazina. Vīrs, kad devās prom, atdeva man savu gredzenu, iekāra ķēdītē, teica, ka tad, kad atgriezīsies, paņems atpakaļ.
Mums ļoti daudz palīdzēja radinieki. Vīra ome nopirka pašiem savu dzīvokli, vīramāte ratus, bet mana mamma gultiņu. Drēbes maisiem mums sastiepa pazīstamie. Līdz pusgada vecumam nezināju, kas ir drēbīšu trūkums, visas tā arī nepaspēju uzvilkt. Vēl joprojām daudz palīdz vecāki, šad tad atnes pamperu paku, vai atved dārzeņus no dārza. Tā kā abas omes ir tuvu, arī ar pieskatīšanu nav problēmu. Jā, es pat nezinu, ko darītu, ja nebūtu tā visa.
Skatoties uz savu mīļumu, nav dienas, kad nožēlotu, nav dienas, kad nejustos laimīga par to, ka man ir mans dēliņš. Tā ir tāda sajūta, ko laikam sapratīs tikai māmiņas. :)