Suņu kakas pēc pastaigas !

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Gribējās jautāt tām meitenēm,kurām ir suņi. Vai jūs savācat kakas pēc tam,kad tas izdara visus savus darbus? :D
24.09.2012 19:45 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Katrā ziņā cik cilvēku, tik uzskatu. Es nedomāju, ka man, ejot gar Gaujmalu, jānesā līdzi maisiņš, kurā savākt sava mazā suņa sūdu un jānes līdzi uz māju, lai iznestu. Izklausās samērā stulbi.
25.09.2012 17:10 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
salvatore-tad kamer valdiba nesakartos citas jomas,tu peldesi pa sudiem? :D un doma vinji redzes,ak shi nabaga meitene iekapa kakaa,tagad savedam(piemeram)izglitibu un ielas kartiba,tad visi saks vakt sudus. :D Tas,ka tada veida proteste pret caurumiem pasvaldiba neko labu neliecina par tevi pashu,jo sanak,ka tev patik pavasaros bradat pa brunam pljavam :D

un vispar par to iesniegumu mentene,tikko staveju ara,uzpipeju...atcerejos un iedomajos,cik smiekligi butu "20ls sods par cacas ieliksanu vinjas pashas sunja suda" :D :D :D
25.09.2012 17:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Skaya, nu neviens jau negrib mēslos augt, bet nez kāpēc mums mētājas papīri un pudeles uz ielām? Jā, ir jāsāk ar sevi, papīru ir viegli nenomest zemē, bet aiznest līdz tuvākai urnai, a ko darīt suņu īpašniekam, ja uz vienu no lielām Latvijas pilsētām ir DIVAS suņu sūdu miskastes un pašvaldība saka, ka es nedrīkstu mest kaku pie sadzīves atkritumiem?

Kad par manu naudu, ko es maksāju pašvaldībai par to, ka man ir suns, ierīkos speciālas tvertnes, tad arī mans maisiņš nebūs tikai priekš pašvaldības policijas.
25.09.2012 17:17 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Es saku - man nav gadījies bradāt ne pa sūdainām pļavām, ne pagalmiem, ne ielām, tapēc man aktuālākas liekas dažādas sociālas u.c. problēmas, nekā suņa sūdi. Un atbildot uz jautājumu - jā, labāk lai ir normāla izglītība, algas, pensijas, mazāka birokrātija un korupcija vai dajebkas līdzīgs un piekakāti daži stūri, nekā spdra tīrība un no pārējā viss vecais marasms.
25.09.2012 17:19 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Es, protams, nesaku, ka ielas piegružo tikai suņa kaciņas. Tas, ka cilvēks ir lielākais lops sen ir skaidrs. Bet roku uz sirds varu likt un teikt, ka neesmu apzināti metusi papīrus vai citus atkritumus zemē kaut tuvumā nav atkritumu urnas. Nesu rokās saldējuma iepakojumu kaut 200m, bet zemē nespēju nomest.
Un par urnu neesamību - manā piemājas parkā saimnieki klucīti iekašā maisiņā, aizsien tam galu un atstāj turpat ietves malā. Kad no rīta darbu sāk parka uzkopēji - maisiņi tiek salasīti un no parka pazūd. Turklāt, ja man būtu duksis, es viņa kaciņu tāpat mestu atkritumu urnā, kamēr pašvaldība neuzstādītu speciālas urnas. Lai redz, ka cilvēkiem rūp tīras ielas, bet problēma ir tieši viņu neizdarībā.
25.09.2012 17:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne. agak savacu, bet man apnika ta ķēpa ar tiem maisiem. pietam nereti vins viena pastaigas laika to medz izdarit kadas 2-3 reizes, ja ir majas saedies kartigi...bet es vedu vinu uz tadu vietu, kur cilveki tiesam nestaiga. nav tads variants, ka suns pakaka, un blakus zalite spelejas berni.
bet uzskatu, ka tiem, kas dzivo rigas centra aiz sava dzivnieka ir obligati javac!
26.09.2012 01:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits