Drauga labākā draudzene

Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Situācija - iepazīstoties ar puisi, zināju, ka viņam ir vairākas labākās draudzenes. Man, protams, pēc dabas greizsirdīgai, bet viltīgai esot, neko neizrādīju, bet "grauza" iekšēji. Viņiem ir pāris tradīcijas, kuras vēljoprojām ievēro utt. Ok, draugu būšanai ir jābūt, bet nu tomēr, es nevēlos, lai mūsu attiecības viņš pārspriestu ar savām draudzenēm, ko esmu arī teikusi. Bet... tad nu iedomājos - varbūt man arī mēģināt iedraudzēties ar tām meitenēm? Kā jūs rīkojaties ar tādām draudzenēm.. Pieredze? Ieteikumi?

P.S. Esam kopā apmēram 5 mēnešus...
24.09.2012 14:44 |

Reitings 1052
mēs bijām tāda paliela draugu kompānija, kurā bija 70 % meiteņu un 30 % puišu. lielākajai daļai puišu uzradās meitenes, kas aizliedza tiem ar mums kontaktēties. draudzība tagad pārtrūkusi, izņemot vēl ar 1 puisi no tās kompānijas. stulbi kaut kā, jo bijām labi draugi kādus gadus 6 un, ja tiešām mums būtu bijusi kaut kāda savstarpēja interese, tad jau sen viss būtu noticies. un pārāk intīmas detaļas ne mums stāstīja, ne mēs, meitenes, gribējām dzirdēt. tāpēc es vienmēr cenšos iejusties otra ādā un ļauju arī savam puisim kontaktēties ar viņam labu draudzeni, jo zinu kā tas ir, ja otrā pusīte nevietā streso :|
24.09.2012 17:07 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es vienk sadraudzētos ar tām eitenēm un tad visi kopā varētu pļāpāt par visu ko, emsu komunikabls cilvēks.. domāju, ja viņiem apakāšā nevienam nav nekādas slēptās jūtas, bet vienk. draudzība, tad kāpēc, lai visi nedraudzētos ...
24.09.2012 17:21 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
Manam puisim arī ir labākā draudzene..kā es sagājos ar viņu kopā, tā kontakts viņiem palika daudz retāks, pa gadu ar pusi sazvanījušies tikai reizes 3 varbūt vairāk.. satikusi es viņu esmu 1 REIZI , bārā pie viena galdiņa sēdējām...protams viņa teica, cik tev forša draudzene utt,, bet pēc acīm redzēju ,ka viņai domas par mani daudz savādākas....

tā kā, laiks ies un viņam nebūs tā lielā laika lai veltītu to savai labākajai draudzenei...kontakts pazudīs vispār vai arī retāk satiksies/sazvanīsies.. ja vien viņa kaimiņos nedzīvo :D
24.09.2012 17:39 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Manējam visi labākie draugi ir čaļi, tāpēc man šādas problēmas nav. Ja būtu kaut kāda labākā draudzene, tad tikties jau neaizliegtu, jo kas es esmu, lai aizliegtu kko pieaugušam cilvēkam. Taču, arī par draudzeni tai beibei nemestos. Vērotu viņu un uzturētu pieklājīgas paziņu attiecības. Neuzskatu, ka man vajadzētu būtu viņas draudzenei tikai tāpēc, ka viņš ir viņas draugs.
Taču es nekad neesmu sapratusi, kāpēc ir jāstāsta attiecību nianses, guļamistabas nianses un jāprasa kkādi padomi tai draudzenei? Ir simtiem citu tēmu par kurām runāt. Es nejustos īpaši labi, zinot, ka sazin kāda beibe zin personīgus sīkumus par mani, mūsu attiecībām ar draugu vai problēmām tajās un nav zināms, kam viņa tālāk ko ir pastāstījusi.
Labi, izmisuma gadījumā var paprasīt ko uzdāvināt dzimšanas dienā vai paprasīt, kura no dāvanu idejām ir labākā. Taču, citādi uzskatu, ka attiecību lietām ir jāpaliek starp tiem abiem cilvēkiem, kuri ir attiecībās. Ja ir problēmas, tad šiem abiem cilvēkiem savā starpā par to jārunā un šīs problēmas jārisina.
24.09.2012 17:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man tas nepatktu, jo pretejais dzimums ir pretejais, un kas zin-no draudzibas lidz gultai viens solis.
varbut megini iedraudzeties, bet nezinu vai ir verts tam visam savu eergiju teret.
24.09.2012 17:50 |

Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Tā draugu būšana ir viena sarežģīta lieta.
Manam bijušajam nebija tādu draudzeņu,tāpēc viņam bija grūti pieņemt,ka man ir draugs un ka es daudz kontaktējos ar citiem čaļiem.
Tomēr tagadējām draugam tādu iebildumu gluži nav. Jā,reizēm viņš ir nedaudz greizsirdīgs un viņš man atklāti to pasaka,bet mēs viens otru saprotam,lai gan sākumā bija dīvaini viņam pieņemt to,ka man ir labs draugs un man pieņemt to,ka vinam ir labas draudzenes. Tomēr mes to vienreiz izrunajam un tagad respektējam to,ka mums abiem ir savi draugi. Esam norunājuši robežas,kuras mēs nepārkapsim,esot ar draugiem(gan runajot, gan citādi )
Man ir ļoti viegli iedraudzēties ar puišiem. Pat nezinu kāpēc. Viņiem vienkārši patīk ar mani runāt un visbiežāk,pat bez nekāda tālaka nodoma. Tomēr pats pats labākais draugs vienmēr būs mans puisis :)
24.09.2012 17:54 |

Reitings 277
Reģ: 03.06.2009
Es BIJU viena no tādām draudzenēm. Tas cilvēks tiešām man nozīmēja daudz, bijām ļoti tuvi draugi un tikai. Bet viņa draudzenei tas nepatīk un vairs neredzamies. Tā ka neesi tāda pati .... kā viņa...
24.09.2012 18:00 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Neiesaku iedraudzēties. Ar tām puišu draudzenēm ir tā, ka visu, ko tu viņai pastāstīsi, ja nu kādreiz sagribēsies, viņa tūlīt pat izstāstīs tavam puisim, kā arī, runājot ar tavu čali, piemēram, par jūsu kaut kādām nesaskaņām vai kko tādu, pajautās vienkāršu frāzi - un priekš kam tev tas ir vajadzīgs? - un tu to uzzināsi, un tas tevi grauzīs un sanāks, ka tu izliecies, ka viss labi, bet iekšēji nolamāsi viņu katru reizi, kad ieraudzīsi.
Manam puisim ir baigi labā draudzene, bet mums dēļ tā bieži ir problēmas.
24.09.2012 18:11 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Manam draugam ir draudzene, kas viņu sauc par labāko draugu, pretenziju man nekādu nav, bet svarīgi ir tas, ka es draudzeni jau pazinu pirms ar savu draugu sagājos. Ar to meiteni esam draudzenes, taču jāpiekrīt tam, ka es nevaru viņai stāstīt visu kas ienāk prātā, īpaši lietas, kas attiecās uz draugu. Ir bijušas stulbas frāzes, ko esmu pateikusi un viņa to, kā jau labākajam draugam izstāstījusi, savukārt es nemaz nepadomāju, ka viņš to dabūs dzirdēs :D Līdz ar to es ievēroju baigo distanci par to ko stāstīt, ko nē :)
Tā kā ieteikums ir sadraudzēties, bet noteikti to distanci vajadzētu ievērot
24.09.2012 18:21 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man ir labākais draugs, bet tiešām ir draudzīgas attiecības, viņš ir izteikts mākslinieks, esam pazīstami 6 gadus, smejamies, ka ja mums būtu bērns, tad drīz būtu jālaiž skolā :) Visi ex ir bijuši greizsirdīgi, viens pat izdomāja, ka esam pārgulējuši, bet tā nebija taisnība.
Sanāk tikties reti, bet kad sanāk, tad visu dienu pavadām kopā :)
No vienas saprotu savus ex, es īstenībā arī nebūtu pārāk priecīga, bet , ja es redzētu, ka tās ir vienkārši draudzīgas attiecības, tad atļautu tikties.
24.09.2012 18:49 |

Reitings 417
Es esmu no tās otras puses. Man ir labākais draugs, pat divi. Abi nav savstarpēji pazīstami un arī iepazīti dažādās situācijās. Un tās mums tiešām ir draugu attiecības, esam kā čomi. Man pret viņiem nav nekādu slēptu jūtu un vēlmju kaut ko vairāk. Zinu, ka varu vērsties pie kāda no viņiem pēc padoma vai draudzīga pleca un viņi tāpat pret mani attiecies.
Gan vienam, gan otram draugam bieži esmu ieteikusi dažādus veidus kā pārsteigt viņu otrās pusītes. Vienam draugam pat palīdzēju visu izplānot un sarunāt. Vienmēr akceptēju viņu otrās pusītes un vēlos, lai arī man ar viņu meitenēm ir labs kontakts.
Bieži arī mūsu sarunās varam vairāk izprast pretējo dzimumu, paskatīties uz attiecībām no malas un saņemt arī objektīvāku padomu.
Nekā nosodoša vīrieša un sievietes draudzībai, kas balstās uz draudzību bez tālāka mērķa un vēlmes to cilvēku, kā otru pusīti, neredzu. Galvenais ir uzticēties un saprast šo draudzību.
24.09.2012 20:34 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mana labākā draudzene ir mana sieviete. Savādāku attiecību modeli nespēju iedomāties. Ir, protams, draugi-sievietes un draugi-vīrieši, bet pievienojot vārdu "Labākā", es pieņemu, ka tāds draugs var būt tikai viens .. un tā parasti ir mana mīļotā sieviete (ja man tāda ir).
25.09.2012 09:16 |

Reitings 7497
man ir daudz draugu vīriešu (ne labāko gan, bet daži ir ļoti tuvi). Jā, mēs apspriežam viņu attiecības, tiekamies padzerties tēju, aizejam divatā un kaut kādiem pasākumiem. Bet man nekad pat doma nav parādījusies kādu no viņiem savaldzināt :)
tomēr tam, ka vīrietis un sieviete var būt paši labākie draugi uz pasaules, neticu.
25.09.2012 09:27 |

Reitings 71
Reģ: 09.04.2011
05.10.2012 11:41 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Turēt ienaidnieku tuvumā? Jūs puiša vīrieškārtas draugus arī par ienaidniekiem uzskatāt?
Un kāpēc fakts, ka puisis šos pašus faktus apspriež arī ar vīrieškātras draugiem, nekad netiek uztverts tik asi kā tad, ja ar sievietēm?
Parasti tāda īsta draudzība starp vīrieti un sievieti var būt tad, ja viņiem kaut kas ir bijis, nav sanācis, abi sapratuši, ka nekas nevar būt un kļūst par lieliskiem draugiem un uzticības personām. Vai arī biežāk - ja vienam otrs simpatizē. Tātad - tavs vīrietis ir kopā ar tevi un šīs draudzenes vinam ir tikai draudzenes. Ja viņām patīk viņš, arī tā nav tava problēma, jo vinš ir kopā ar tevi, tātad jau izvēlējies. Un ja viņam būtu intīma rakstura interese par kādu no savām draudzenēm, viņš jau sen būtu "nomēģinājis" Tāpēc es nesaprotu, par ko te cepties.
Ja tavam puisism labākais draugs būtu gejs, tu arī sauktu viņu par ienaidnieku, vienlaikus patērējot milzu enerģiju, visu laiku domājot par to, ko viņi tai bārā dara un divkosīgi cenšoties iedraudzēties, jo "ienaidnieks jātur tuvu"?
05.10.2012 11:50 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Pilnīgi, pilnīgi un galīgi piekrītu Samaarai!

Ir stulbi sava vīrieša draudzenes uzskatīt par ienaidniekiem - visas un bez izņēmuma. Viņa ir tāds apts tuvs cilvēks kā citi viņa tuvie cilvēki. Nevajag tik ļoti raizēties! Galu galā, viņi bija pazīstmai jau ilgi pirms tavas ienākšanas vīrieša dzīvē, tātad, ja labi būtu gribējuši, jau sen būtu pāris. Acīmredzot negrib. Un ja vīrietis būs gājējs, tad aizies vienalga ir viņam tā labākā draudzene vai nav.

Laikam jāsaka lielais paldies, ka mana labākā drauga draudzene ir superīga meitene un nerunā šitādas dumības apr mani! Eh... :)
05.10.2012 11:56 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
*pats
05.10.2012 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits