Ir jauka spēle, kur visi sadalās divās kompānijās tā, la abās pusēs būtu vienāda skaita cilvēki. Vienai pusei izdala lapiņas ar jautājumiem, otrai pusei izdala lapiņas ar atbildēm. Cilvēks uzdod jautājumu un izvēlās no atbildētājiem, kurš atbildēs, tad jāsanāk smieklīgi, piemēram, jautā - Vai Tev ir mīļākais/ā? atbilde: tā cilvēki runā. Vai es Tev patīku? To es Tev pateikšu vakarā, pie gultas utt. :) Šij spēlei plašajos interneta tīklos ir jau sagatavoti jautājumi un atbildes, bet, kur tos var dabūt, nezinu, jo spēli sameklēja mana māsa.
Vēl jautra spēle - kam par godu vakars, piemēram - Andis un Jana šodien saderinājās, izvēlās cilvēkus un sagatavo bļodu ar vīnogām, katrs spēlētājs iebāž mutē vīnogu un saka to tekstu. Nākošajā reizē vēl +1 vīnoga un tā uz rinķi, kamēr kādam izkrīt no mutes vīnoga vai vairs nevar pateikt. Vīnogas nedrīkst kost un norīt, viņām ir jābūt mutē veselām.
Ja cilvēki savā starpā nav pazīstami, tad ir iepazīšanās spēle, kur pa vidu divi cilvēki tur segu un abās pusēs ir spēlētāji, kad segu noņem pēc iespējas ātrāk ir jāpasaka pretīstāvošā vārds, kurš nepaspēj pateikt, tas zaudē un atkrīt. :)