Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lūdzu, padomu meitenes-mājas ballīte

Reitings 49
Reģ: 04.09.2012
Sveikas, meitenes,

Priecātos saņemt no Jums kādu ieteikumu. Esmu pilnīgi bez idejām palikusi:(
Drīzumā man mājās-dzīvoklī plānojās ballīte/pasēdēšana par godu kādam īpašam notikumam manā dzīvē. Būs aptuveni 15 viesi. Pārsvarā vecumā no 25-30, arī 22 dažiem. Dzīvoklis ir ietilpīgs, esmu ieplānojusi pašgatavotu suši, dažādus gardumus, vīnu vai kokteiļus pati pagatavot, protams, noprezentēt arī savu veikumu, ūdenspīpi esmu sagādājusi, bet ko vēl? Gribās tā interesanti, forši pasēdēt ar kādām aktivitātēm, (saprotu,ka dzīvoklī ne viss ir iespējams, tomēr tas ir plašs). Neesmu aktīvā balētāja, bet nevēlos, atvainojiet par izteicienu, "tupu piedzeršanos". Varbūt kāda varētu ieteikt kādas idejas vai arī pati atcerās no mājas ballītēm kādu foršu pasācienu?
Pateicos no visas sirds par jebkuru ieteikumu:)
24.09.2012 11:48 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu nez.. Manu draugu ballītēs laiks paiet tik ātri, ir daudz par ko runāt, apspriest, dalīties, ka reāli nav laika kādām speciāli organizētām aktivitātēm, ja domātas spēles utml. Tas pat būtu tā lieki un samāklsoti.

Ok, ja pasākums kādā īrētā vietā, lieli plašumi un nepieciešams saliedēt viesus, tad spēles iederās.

Bet nu dari, kā šķiet, ka vajag - Tavs pasākums.
24.09.2012 11:52 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Ir jauka spēle, kur visi sadalās divās kompānijās tā, la abās pusēs būtu vienāda skaita cilvēki. Vienai pusei izdala lapiņas ar jautājumiem, otrai pusei izdala lapiņas ar atbildēm. Cilvēks uzdod jautājumu un izvēlās no atbildētājiem, kurš atbildēs, tad jāsanāk smieklīgi, piemēram, jautā - Vai Tev ir mīļākais/ā? atbilde: tā cilvēki runā. Vai es Tev patīku? To es Tev pateikšu vakarā, pie gultas utt. :) Šij spēlei plašajos interneta tīklos ir jau sagatavoti jautājumi un atbildes, bet, kur tos var dabūt, nezinu, jo spēli sameklēja mana māsa.
Vēl jautra spēle - kam par godu vakars, piemēram - Andis un Jana šodien saderinājās, izvēlās cilvēkus un sagatavo bļodu ar vīnogām, katrs spēlētājs iebāž mutē vīnogu un saka to tekstu. Nākošajā reizē vēl +1 vīnoga un tā uz rinķi, kamēr kādam izkrīt no mutes vīnoga vai vairs nevar pateikt. Vīnogas nedrīkst kost un norīt, viņām ir jābūt mutē veselām.
Ja cilvēki savā starpā nav pazīstami, tad ir iepazīšanās spēle, kur pa vidu divi cilvēki tur segu un abās pusēs ir spēlētāji, kad segu noņem pēc iespējas ātrāk ir jāpasaka pretīstāvošā vārds, kurš nepaspēj pateikt, tas zaudē un atkrīt. :)
24.09.2012 11:58 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Mēs šovasar bijām bijām ciemos uz dz/d ballīti pie draugiem un jau ienākot pa durvīm bija sagatavots pārsteigums. proti, bija katram jāvelk vai nu parūka, cepure, vai kronis, vai taureņu radziņi un spārniņi, vai smieklīgas brilles. To visu cik saprotu var atrast tādos veikalos kā Tiimari. Es gan nezinu par šādiem izdevumiem 15 cilvēku pasākumam, bet varbūt noderēs. Vari taisīt jautru tematisko vakaru ar Havaju ziedu virtenēm un Limbo dejām(kur 2 cilv. tur kādu slotu vai stieni un pārējie liecoties atpakaļ iet pa apakšu tam stienim un tā arvien zemāk laiž to slotu). Nu kkā tā. :)
24.09.2012 12:04 |

Reitings 374
Jā, tā spēle ko Lakšmi iesaka tiešām ir laba. :D
24.09.2012 12:06 |

Reitings 374
Es domāju par tiem jautājumiem un atbildēm.
24.09.2012 12:09 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Last Song, super vnk. es sēžu, lasu, kā Jūs ar draugu varējāt būt šovakar dz.d. ballītē, ja vakars vēl nav pienācis :D 3x izlasot salasīju, ka šovasar :D
24.09.2012 12:13 |

Reitings 374
Lakšmi, gadās :D
24.09.2012 12:19 |

Reitings 49
Reģ: 04.09.2012
Meitenes, paldies:) Man noteikti kaut kas noderēs.
24.09.2012 12:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)