Mans topošais vīrs ir krievs...nezinu,man kaut kā vienmēr pie krieviem vilcis vairāk, no bērnības jau zināju,ka vīrs man nebūs latvietis, man kaut kā tie slāvi ar savu "krievu dvēseli" sirdij tuvāki,varbūt tādēļ, ka pašai ir poļu asinis....atšķirība ir mentalitātē un arī attieksmē pret cilvēkiem, tai skaitā arī sievietēm. Lai gan tur droši vien liela ietekme ir arī audzināšanai un ģimenes modelim bērnībā un nevar viennozīmīgi teikt,ka tikai krievi vai tikai latvieši labāk vai sliktāk izturas pret savām sievām...Bet vienu lietu gan varu pateikt, draugu starpā attiecības ir ļoti ciešas un atbalstošas (viens par otru "stāvēs un krītīs")
Ir lietas,par kurām mums dalās domas, bet abi esam vienisprātis,ka bērns ies latviešu dārziņā un skolā, vienkārši mājās runās abās valodās,lai no bērnības jau aug bilinguālā vidē. Mājās runājam abās valodās (lai gan man šad tad pārmet,ka reti runāju latviski). Kad iepazināmies,viņš zināja pāris frāzes latviski,jo ilgstoši nebija dzīvojis LV. Tagad pēc daudziem gadiem,varu teikt,ka viņš brīvi runā un saprot latviski...