Mēnešreizes

Reitings 67
Reģ: 18.09.2012
Sveikas :)

Mūžīgais jautājums par mēnešreizēm.
Gribētos dzirdēt kādu padomu no jums. Man ir sāpīgas mēnešreizes, reizēm tā, ka pinīgi neko nevar izdarīt. Esmu pat raudājusi no briesmīgajām sāpēm..

Kādai varbūt ir kāds padoms, kā vislābāk tās sāpes uzveikt? Piemēram, kādā pozā ir vislabāk gulēt? (Vienmēr ir problēmas ar aizmigšanu)
23.09.2012 20:21 |

Reitings 56
Reģ: 07.08.2012
Naktssveces eļļa - http://www.mymed.lv/Futura-naktssveces-ella
24.09.2012 13:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Līva- lielāka plūsma, bet ātrāk beidzas. Man gan netīk iet karstā vannā tādās reizēs, un vsp nepatīk karsta vanna, jo ir karsti, grūti, nav ko elpot un kur nu vēl, ja ir slikti un sāp vēders.
man palīdz ibumetīns, bet laicīgi iedzerts. kad jau ir stipras sāpes, protams, tāpat dzeru, bet tad jau dubultdevā un pēc stundas atkal tāpat. Zāles man ātrāk iedarbojas tad, ja kko uzēdu pa virsu. Vislabāk siltu ēdienu. ja slikti, negribas, piespiežu sevi kaut nedaudz. palīdz tas, ja pārāk nesāp un ir iedzertas zāles, nedaudz pavingrot, jo tad tā vairāk atlaiž sāpes un savilktās vietas
24.09.2012 13:59 |

Reitings 67
Reģ: 18.09.2012
Pati jau arī izmantoju Ibumetīnu, bet ne vienmēr viņš ir pie rokas. Vai nu ir aizmirsts mājās vai arī ir beidzies.
24.09.2012 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)