Esmu kādu laiku šī portāla lasītāja un nolēmu reģistrēties.
Man uznāca pārdomas par attiecībām, mīlestību, ilgām un gaidām.
Cik daudz sieviete var paciest? Es nedomāju, sišanu un pazemošanu, fizisku vai morālu. Bet vīrieša dzīvesveidu (ne problēmas ar narkotikām vai alkoholu), attieksmi, attiecību modeļa veidošanu.
Man ir draudzene, viņas draugs ir uzņēmējs un 24h pavada darbā, atpūšas maz, draudzenei velta laiku maz, viņa mīl viņu un piecieš, cer, ka bizness kādu dienu pats aizies, bet liekas piepūles un viņš veltīs viņai vairāk laika, bērni un laulības nav, jo ir bizness, abu vecums ap 30.
Draudzenes paziņai ir vīrietis, no iepriekšējām attiecībām bērns, bērnam velta daudz laika, tāpēc maz iznāk kopības brīži, dzīvo atsevišķi un satiekas pāris reizes nedēļā jau 4 gadus!!!, viņa cer, ka bērns izaugs un viss sakārtosies, sievietei ir 27, vīrietim 35.
Vēl viens gadījums, sieviete satiekas ar vīrieti 7 gadus, viņai ir 32 gadi, viņam 40 gadi, vīrietim bijušas laulības, bērnam jau 13 gadi, un vēl vienu bērnu negrib, precēties pagaidām arī nē, esot citas vērtības, vēlas sevi pilnveidot, bet sievietei bioloģiskais pulkstenis tikšķ, mīl bet ciešas.
Varam padiskutēt :)