tupikā

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Čāā visām! Nesen iepazinos ar puisi. Viņš ar mani uzturēja kontaktus caur dr.lv un skype,parunājāmies,viņš neatlaidīgi,uzstāja tikties. No sākuma aizbildinājos ar kaut ko,bet beigās noriskēju,tikāmies.Viņš man atbrauca pakaļ,mēs forši parunājāmies un tā.. beigās notika,tā,ka sākām skūpstīties,gandrīz nonācām līdz seksam,līdz viņš man pateica "Es tā nevaru,man patīk vēl viena cita meitene!" Es biju šokā vienkārši.. Galvā bija tāds "Da nafig,tad mani aicināji laukā,un tik forši rakstījies,ja jau patīk vēl cita?!".
Tad paliku nerunīga.. Viņš teica,tu tikai neapvainojies,bet es jau vēl tevi tā nepazīstu,lai kaut ko spriestu,vai lai domātu,ka būsim kopā. Es teicu, "Es nemaz par to nedomāju,tiekoties ar tevi".
Visā visumā,vakara sākums,bija labs,bet beigās,es nezināju,ko domāt,jo man bija tāds maindšits. Domāju,vairs netiksimies,bet viņš man rakstīja,tikāmies vēlreiz. Tad viņš bija ļoti atraisīts,es arī viss bija forši,vienīgais man bija jaauzin,ka viņš man ir melojis,par to,ka netiek ārā,lai gan tika,un bija ar saviem draugiem,bet tajā pašā laikā man meloja,ka ir slims. Man tagad galvā ir visādas domas,un viena no tām ir- nebūt trešajai liekajai,or arī cīnīties par viņu,un skatīties,kas notiek tālāk,vai arī vaina ir tajā,ka es pati neko viņam neuzrakstu,un izrādu vēsu attieksmi.. varbūt Jums ir,kāds padoms?! Paldies,jau iepriekš.
23.09.2012 15:50 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Vairāk jau liekas ka viņš tevi grib kā savu mīļāko. Kad tai otrai nav laiks vai dusmīga uz viņu, tad meklē tevi un grib tevi satikt
23.09.2012 17:28 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
vinjhs tevi tiesham chakare, suuti rataa,k am tev tadu.
Es ar vienu tadu dzheku pasutiju 5 majas talak, tagad satiekos ar vienu citu viss ir chikenieka, skaidri atbild uz jautajumiem, un nechakare smadzenes.
23.09.2012 17:34 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Meitenes brivs cilveks var tikties ar ko un ka grib. Tas ka uzaicini vienu uz randinju un tev iepatikas,nenozime,ka velies ar so cilveku kko veidot,kas dod pilnu brivibu iepazities ari ar kadu citu un vel citu un iet uz randinjiem. Ne visi,kuri tiekas velas veidot attiecibas viens ar otru un ne visi tiek lidz gultai.
Par katru sikumu tik protat visus sutit rata un tad liek cosmo sarunas par to,ka nav puisis pie saniem.
milestiba no pirma acu skatiena 1:100000000000

Pasham jau nekad nepatik vairaki vienlaikus.
ko jus zinat,ko vinji abi dara,gulj vai ne.
tachu varianti ir tik dazhadi
23.09.2012 17:36 |

Reitings 1111
tad pajautā sev- vai esi gatava būt Plan B meitene?
jā, aizej un izrunājies, un tad konkrēti pasaki, ka nebūsi nekāds rezerves variants :) lai veicas!
23.09.2012 17:36 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
džekam gan maz vajag, lai tevi dabūtu :D
23.09.2012 17:40 |

Reitings 6531
tapat sheit vismaz chalis normali atklati pateica un cik daudzas te no tam,kas saka triec rata zin 100% ka puisis nav ticies ar vairakam vienlaikus?

saved_queen-ka jau teicu izlem,ko pati no vinja velies un tad ari zinasi ko darit. Galvenais nejauc sancensibas garu ar isto patiku.
23.09.2012 17:41 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
No vienas puses jau puisis atklāts ka pateica ka viņam ir vēlviena. Bet atkal kad teici ka šis bija tev teicis ka netiek ārā lai gan ar draugiem kur bijis tad arī tas pierādā ka tevi viņam vajag tikai tad kad viņš to gribēs
23.09.2012 17:41 |

Reitings 3966
Par katru sikumu tik protat visus sutit rata un tad liek cosmo sarunas par to,ka nav puisis pie saniem.

nazic es nespeju but kopaa ar tadu cilveku, kuram ir bijis sakars sabiedriskaja transporta un pilnigi bez aizspriedumiem. Un vēl paris šādi gadījumasakari.

Es labak njemu tadu kuram nekadu atiecibu nav bijis 1 gadu - un ir uzticams. Pirms 4 gadiem es viņu noignoreju, jo ka cilveks nesaistīja, bet tagad ka jau saku viss ir chikenieka.
23.09.2012 17:57 |

Reitings 6531
amia es vairak to biju domajusi tada zinja,ka nez kapec meitenes iedomajas,ka ja puisis tevi pasauc uz randinju,tas nozime,ka tu vinjam esi viena vieniga uzreiz. Jaa nenoliedzu,ka citreiz taa ari ir,bet tas vairak ir tapec,ka vai nu neviena cita neparadas pie apvarsnja. Ka jau piemineju milestiba no pirma acu skatiena gandriz nepastav,kaisle un savstarpeja pievilksanas-jaa
23.09.2012 18:03 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Nesen iepazinos ar puisi.

Ieturi distanci. Tu to visu raksti itka vins jau Tev bez maz vai sola precibas, bet pasaka ka varbut preces citu.
23.09.2012 18:11 |

Reitings 2001
Nu jā,iespējams es pati visu esmu ņēmusi ļoti nopietni,tikai,kurai no mums gribas piedzīvot vilšanās sajūtu.. :(
24.09.2012 08:13 |

10 gadi
Reitings 2547
Es dien vai vēlreiz tiktos ar viņu, pēc tā kā viņš paziņoja, ka viņam vēl kāda patīk... wtf... Kādēļ vsp viņš ko tādu paziņoja?!
24.09.2012 10:40 |

Reitings 2001
Es nezinu.. padomā,mēs skūpstijāmies,un viņš man pēkšņi,ko tādu pasaka. Ja jau tā cita tik ļoti patīk,tad jau nesatiktos ar mani,un neskūpstītos.. Domāju,ka viņš ir tupikā pats ar sevi!
24.09.2012 11:15 |

Reitings 8272
tu būtu priecīgāka, ja tev viņš tev būtu melojis un teicis, ak esi viņam vienīgā meitene uz pasaules, kas patīc, bet beigās ierauig, ka viņa mašīnā sēž cita?
es beidz psihot un oksķerēt, ka viņš tev sameloja, jo bija ar draugiem. viņš droši vien baidījās kādu iemeslu dēļ, ka tev nepatiks, ka viņš ir ar draugiem, bet nav ar tevi. tu esi viņam devusi kādu mājienu sakarā ar šo lietu vai esi jau ko līdzīgu izstrādājusi. viņš tev meloja, nevis, ka viņam tā patīk, bet tādēļ, lai sevi pasargātu no tādas kā tu. pati teici, ka nesen iepazināties, bet pati jau centies viņu kontrolēt. var jau būt, ka viņš ir hronisks melis un gāja ar puišiem citās vecenēs, bet tāpēc jau tev ar viņu pēc pāris tikšanās reizēm jāmīlējas mašīnā. acīmredozt, ja tu nevarēji novilkt robežu, tad to izdarīja viņš. ieturi nedaudz distanci, nekrīti viņam virsū ar savu miesu un dvēseli. ļauj taču cilvēkam elpot. es nevis tēlo, ka tu ieturi distanci un liec to viņam saprast, bet dari patiešām un iekal to savā galvā. nebrīnītos, ja pēc pāris reizēm ru viņu vsp ieliktu mājas arestā, un ja viņš ar tevi būtu pārgulējis, tad jums būtu jāprecās. piedod, ja es kko ne tā pateicu, bet neesi tik privātīpašnieciska. tāpēc jau viņš tev arī meloja, lai nebūtu ar tevi tik daudz jāskaidrojas
24.09.2012 15:59 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vilšanās ir dzīves daļa, bez kuras nekādi nevar. Es to pieņemu par pašsaprotamu risku, kuru nav iespējams apiet, līdz ar to arī vilšanos pārdzīvoju diezgan viegli, jo uzskatu to par normālu dzīves sastāvdaļu. Bez tam, katra vilšanās palīdz sevis analizēšanā un pilnveidošanā, lai, kad īstais atnāks, tad nefeiloju uz kaut kādiem nevajadzīgiem sīkumiem ..
Jā, ir sāpīgi - so what? Nav ko spilvenā raudāt .. ir jāiet un jāmēģina vēl, līdz izdodas bez vilšanās ..
24.09.2012 16:09 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
kādam darbā darīt nav ko :D
24.09.2012 16:14 |

10 gadi
Reitings 563
Tev viņš pašai patīk?!!! tā sākumā negribēji satikties, negribot piekriti un tagad vēl viņš pasaka,ka patīk cita un tu domā- tikties vai nē. Tev jau sākumā īsti tā interese nebija, vai tēloji,ka negribi satikties?!!! Vnk bieži šitā iznāk,ka cilvēks ir tik neatlaidīgs, Tev viņš nafig nebija vajadzīgs, Tu to neatlaidību iztulko kā baigās simpātijas..tač cīnās,kgan viņam tas ir azarts nevis cīņa par Tevi, un beigās pati vēl pieķersies,a viņš Tevi pasūtīs. Ieturi distanci,lai pats izrāda interesi+ maybe ja sanāk atrodi arī vēl vienu variantu,lai gadījumā,ja viņš izvēlas otru,nebūtu kā no laivas izmesta.
24.09.2012 16:52 |

Reitings 2001
Neiet jau runa par to,ka viņš man baidītos to teikt.. bet es jau pret viņuizrādīju vēsu attieksmi.. nekad pirmā nerakstīju,neiztaujāju lieki,es nebiju tā,kas viņam uzbāžās,vajag līdz galam izlasīt,ko es uzrakstīju.. vienkārši,man neaiziet,tas,ka tiekās un bučojās ar mani,a galvā viņam ta vēl ir cita! ja man patiktu,tiešām ļoti kāds puisis,es ar citiem netiktos,lai tikai paskatītos,kā to māk citi. tā ir cita situācija.. es tač,kā jau teicu viņam nedomāju zin iziet ar viņu laukā un uzreiz sākt draudzēties,bet man bija nepatīkami no viņa mutes to dzirdēt! un viņš jau bija tas,kas mani sauca laukā.. un es nevis negribēju iet,bet tad nevarēju jo biju totāli slima,neiešu jau slma staigāt ar viņu.
24.09.2012 21:08 |

Reitings 2001
P.S- Sany,ja viņš pateiktu,ka iet ar draugiem,es pateiktu- ka man nevajag lai man atskaitās! bet man nepatīk,ka man draudzenes,pasaka,es viņu redzēju ar čomiem pie tā bāra,a tajā pašā laikā viņš man raksta,ka sēž mājās.. tie tak ir meli..
24.09.2012 21:09 |

Reitings 2001
un te vairs nav ko diskutēt,es jau viņu patriecu ratā.
24.09.2012 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits