Jūsu dīvainības?

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Aizdomājos, šodien kārtojot skapi.....kādas ir jūsu dīvainības?

Katru reizi,kad mani kāds tuvs cilvēks sāpina, liek vilties vai aizkaitina es eju uz apakšveļas veikalu un nopērku sev ko skaistu :) Rezultātā man ir četras atvilknes ar apakšveļu, protams ne jau visa veļiņa ir pirkta aiz dusmām, ir arī pirkts kad man gribās pārsteigt savu vīrieti :)
Bet kā viņš redz ka es nāku mājās ar kārtējo apakšveļas maisiņu, tā pirmais jautājums ir - nu kurš tev šoreiz nodarīja pāri? :D nevis-parādi ko nopirki :D
Vīrietis jau protams priecājās par mani dīvainību, un es arī par sevi smejos, bet kaut kādā ziņā tas man palīdz visu sagremot, paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un izvēdināt galvu :)
Nu tā lūk, gribēju, lai pastāstat varbūt jus arī ir kāda dīvaina lieta, ko darat tieši pie noteiktiem apstākļiem?
23.09.2012 15:31 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
guļu ar ausu aizbāžņiem,jo nevaru aizmigt ja dzirdu kkādas skaņas. guļu zeķēs, arī vasarā. dzeru tikai kafiju ar lielu daudzumu piena,ja nav kafijas,tad krītu izmisumā un dzeru tēju ar pienu :D neko tādu pagaidām neatceros.
24.09.2012 17:14 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
nepatik ka sabiedriskas vietas cilveki skalji eed, tas ir piesit pie trauka taka speciali

dazhreiz nepatik ka blakusedoshais gremo kaut ko ipashi abolu un ko tadu kraukjsigiu, ka ari nepatik ja sabiedriskaja vieta kads ed chipshus un burgerus ta pretiiga smaka

nepatik ja ar kajam kads sezhot vicinaas.

nepatik kad kads klausas muziku piesit ar kaju pie gridas, ritmiski.

:D
24.09.2012 17:32 |

10 gadi
Reitings 5631
atcerējos vēl vienu man no tā, ka citi vīlē nagus vai ēd ābolus uzmetas zosene, man pat pietiek iedomāties kādu to darām un zosene klāt! :D pati ābolus neēdu tieši dēļ skaņas, nagus vīlēju, bet tas man netraucē.
kolēģi vienmēr sūtu citur grauzt ābolus! :D
24.09.2012 17:36 |

Reitings 3966
krāsa
es gan taja briidi klausos muziku uz ausiim, vai izeju lauka no kabineta :D kad kads ed abolu
24.09.2012 17:43 |

Reitings 12651
haaa, naziit, man ar makaroniem tas pats. Nu, tad, kad kaut ko jaunu gatavoju,tad jau visādus izmēģinu, bet, ja kaut kādu ierasto ēdienu, tad tikai un vienīgi spageti, pērējie nereti negaršo :D

un man tāpat kā krāsai nepatīk nagu vīlēšanas skaņa, bet tik ļoti, ka pati arī nevīlēju, ja vien tas nav piespiedu gadījums :D Un tas ir tiešām dīvaini, jo pret pārējām it kā šausmīgajām skaņām man 0 emociju - piem, šķīvja švīkāšana vai "nagi pret tāfeli" nekas traks neliekas, vispār netraucē.
24.09.2012 17:51 |

Reitings 66
Reģ: 24.09.2012
Man ir viena dīvainība - kad skatos tv, vai klausos radio, skaļumam ir jābūt uzgrieztam uz pāra skaitli, savādāk ne nevaru paklausīties neko. Ja neesmu griezusi skaļumu, vienmēr paskatos un uzlieku, lai ir pāra skaitlis.. Dīvaini... Vēl vien alieta - pirms aizmiegu, es gultā kustinu pēdas. Lasīju, neesmu vienīgā tāda :D
24.09.2012 17:52 |

10 gadi
Reitings 5631
man pat lasot par nagiem un āboliem zosene, amia, man vieglāk kolēģi aizsūtīt prom, jo viņa tak grib to ābolu! :D viņa gan pati zin, ka man riebjas un iet kkur citur to ābolu apēst, vienreiz man viens kolēģis aiz muguras nostājās un sāka ēst ābolu, knapi valdījos, lai neiemauktu viņam ar skavotāju! :D
24.09.2012 17:59 |

Reitings 70
Reģ: 19.05.2011
Āmm, bieži dzeru no lielām krūzēm (tēju, kakao, atšķaidītu sulu vai ūdeni)- gandrīz visu uzreiz, lieliem malkiem. Pēc tam vēders klunkšķ :)

Lasu vairākas grāmatas un žurnālus vienlaikus. Katrā brīvākā brīdī iemetu aci, palasos uz priekšu.

Eju pa ielu vienmēr ātrā solī, nemāku lēni dreifēt, šķiet, ka jātiek aši no punkta A uz B.

Protams, parunāju skaļi (domāju) vienatnē.
24.09.2012 19:17 |

Reitings 80
Reģ: 01.03.2010
Viena no manām dīvainībām ir tāda, ja dzeru kko karstu, tēju, kafiju es sāku žagoties... Tas ir tad, kad karstu iemalkoju un noriju, uzreiz žagas:D
Draugs jau sāk pierast, tikai vienmēr, kad ēdam brokastis jautā - atkal sākās? :D
Tad ir vēl viena dīvainība - kad ejam gulēt, jābūt tumsai, nelīdz tikai aizkaru aizvēršana, obligāti jāizslēdz visas gaismiņas datoram, nedrīks mirgot arī datora ekrāns, kaut gan guļot gultā to neredzu :D
24.09.2012 19:42 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vienmēr aizmiegu, pagriežoties uz labajiem sāniem.
Ielieku pusi segas starp kājām.
Traucē visas gaismiņas, kas spīd-no datora, televizora, traucē pulksteņa tikšķēšana.
tas tā ātrumā, ko varu iedomāties :D
24.09.2012 19:50 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Vienmēr kad izslēdzu televizoru, man vajag, lai pēdējā frāze, kas izskan pirms izslēgšanas ir pozitīva. Reizēm diezgan ilgi nostāvu ar pulti rokās :D
25.09.2012 15:37 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
No alkoholiskajiem dzeerieniem dzeru tikai alu, jo liekas ,ka no citiem uzreiz buus slikti un buus jaavemj!

Nemiilu dejot, lai gan maaku!

Arii nesitu odus un citus kukainjus, iesmesls gan taads, ka zinu, ka vienjiem taapat muuzhinjsh iiss.

Esmu vegjetaariete, bet burgerus un picu eedu arii ar galju!

Shausmu filmas labpraat skatos vienatnee un tumsaa, man tas vispaar ljoti iniitms pasaakums, juutos ljoti neerti skatoties shausmeni ar kaadu, kuru labi nepaziistu ,jo shkjiet, ka cilveeks padomaas, ka man nav visi maajaas, ka man patiik taadi skati!

Ja netiishaam jaaatgriezhas maajaas, jon kaut kas aizmirsies, obligaati paraadiishu meeli spogulim, lai arii reizeem tas no suudiigas dienas tik un taa neglaabj.

Nepienjemu nekaada veida atteikumus, ja es ko veelos, sitiishos ar pieri sienaa, kameer panaakshu savu.

Dziivniekus katru reizi buchoju tieshi 4 reizes.

Kad aizbraucu ar mammu uz Krieviju (vinja ir krieviete), savaa starpaa runaajam latviski.

Ja suudiiga diena, tad palutinaashu sevi ar burgeru un labu shausmu filmu!

Kolekcionaaju kosmeetiku un auskarus!

Ciest nevaru akcentus, saucu tos par izdomaatu, izkroplotu valodu, kur, protams, man nav taisniiba!
27.09.2012 11:12 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Un veel, paniski baidos no sliktas duushas un vemshanas, uguns un zirneklju tiikliem! (Mani miiljaakie kukainji zirneklji)!

Nepatiik aatrums!

Baidos no dziivnieku liikjiem, cilveeku vienalga!

Pirms guleetieshanas vienmeer noskaitu teevreizi!

Ja sajuutu ko nedaudz saalju mutee, momentaa paarbaudu siekalas ar pirkstu ,jo liekas ,ka asinis saaljas!

Atbildu uz telefona zvaniem tikai kad esmu maajaas!

Neko nepeerku internetaa, visu patiik apskatiit dziivee!

Veel noteikti daudz un dikti ko vareetu atcereeties!
27.09.2012 11:19 |

Reitings 665
* Visu, laikam sanāk izņemot zupas, ēdu ar dakšiņu. Ļotinepatīk ēst salātus, kūciņas ar karoti. Vienmēr visu ēdīšu ar dakšiņu.
* Arī vienmēr braucot pāri dzelzceļa tiltam noliekšu galvu un aizspiedīšu ausis,nepatīk braukt tam pāri, liekas,ka iebruks :D
* Pa nakti guļot nepatīk, ka kājas nav zem segas, liekas, ka kāds paraus.
* Kādreiz nevarēju aizmigt pilnīgā tumsā, jo bija trauma no x-failiem :D bet tad kaut kā saņēmos savas bailes pārvarēt un tagad nevaru aizmigt ja ir kaut mazākā gaismiņa
* Nepatīk, ja ēdieni saskarās, piemēram, salāti ar citiem ēdieniem, vienmēr uztaisu tādu šķirbiņu starp ēdieniem :D
* Pirms izeju no mājas 100 reizes pārbaudu vai durvis esmu aizslēgusi
* Savas pašas pašas mīļākās dziesmas klausos kaut kur 2x gadā,lai neapnīk un vienmēr paliek mīļas un tad kad tās klausos,lai ir tāaaada bauda :D
27.09.2012 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits