Jūsu dīvainības?

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Aizdomājos, šodien kārtojot skapi.....kādas ir jūsu dīvainības?

Katru reizi,kad mani kāds tuvs cilvēks sāpina, liek vilties vai aizkaitina es eju uz apakšveļas veikalu un nopērku sev ko skaistu :) Rezultātā man ir četras atvilknes ar apakšveļu, protams ne jau visa veļiņa ir pirkta aiz dusmām, ir arī pirkts kad man gribās pārsteigt savu vīrieti :)
Bet kā viņš redz ka es nāku mājās ar kārtējo apakšveļas maisiņu, tā pirmais jautājums ir - nu kurš tev šoreiz nodarīja pāri? :D nevis-parādi ko nopirki :D
Vīrietis jau protams priecājās par mani dīvainību, un es arī par sevi smejos, bet kaut kādā ziņā tas man palīdz visu sagremot, paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un izvēdināt galvu :)
Nu tā lūk, gribēju, lai pastāstat varbūt jus arī ir kāda dīvaina lieta, ko darat tieši pie noteiktiem apstākļiem?
23.09.2012 15:31 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Nekad neceļu telefonu, ja zvana no nepazīstama nr.
Skatoties TV, vienmēr vajag zināt, ko rāda un izlasīt anotāciju/paskatīties programma.
Naktī mīļākā poza kā līķum - guļu taisni un rokas saliktas viena otrai virsū uz krūtīm.
Man ir vismaz 5 mājas drēbes, ko visu laiku valkāju - halāts, sporta kostīms, mājaskleita, pidžambikses un topiņš, svārki un tops/jaka. Dažreiz drauga bokseršorti.
Ļoti nepatīk, ja man zvana naktī, liekas, ka kaut kas slikts noticis. Tāpat nepatīk negaidīti zvani pie durvīm.
24.09.2012 10:20 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Katru nakti pirms gulētiešanas izdzeru 1 tasi silta kakao un uzvelku pusgarās zeķes virs naktskrekla :D
Tā noteikti ir dīvainība, tā kā man ir liels dīvāns, un patreiz nav attiecības, nav ko pa nakti apķert, vairāk, guļu kopā ar savu spoguļkameru.... :D
24.09.2012 10:22 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Dažas kļūdas tekstā - rakstu no telefona un man ir tizli pirksti :D
24.09.2012 10:23 |

Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
*katru rītu pirms klāt gultu, palagu izsūcu ar putekļsūcēju un izgludinu

*pirms sākt ēst, vienmēr nomazgāju visus traukus/pannas, kuri izmantoti procesā (ēdiens diemžēl parasti tad jau attdziest)

*visu cauru gadu ir logs vaļā, jo savādāk liekas, ka beigsies skābeklis

*skapim durvis vienmēr pieskatu lai ciet (ne tikai uz nakti)

*ejot gulēt, uzlieku kādu seriālu uz datora, TV uz sleep un tad pagriežos no tiem prom un mēģinu iemigt. klusumā nevaru iemigt
24.09.2012 11:39 |

Reitings 7497
* vēl man nepatīk, ja druvis uz vannas istabu stāv ciet.
* ienīstu maisiņus ledusskapī, tāpēc man ir ļoti daudz plastmasas kastīšu
* kaitina lampas, kur ir vairākas lampiņas, bet kāda ir izdegusi
24.09.2012 11:43 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Nepatīk iet pie durvīm, kad esmu viena mājās un neviens nav zvanījis, ka nāks ciemos.
Reti, kad atbildu nezināmiem nr.
Man garšo tikai smalki sagriezts rosols, jo lielāki gabali, jo negaršīgāks man liekas un arī ja zupā ir vienkārši sagriezti burkāni neēdīšu viņus, bet ja būs sarīvēti netraucēs.
Reti, kad dzeru tēju vai kafiju, negaršo nekādi siltie padzērieni.
Kad eju gulēt, nekad kāja nevar būt pāri gultas malai, jo liekas, ka kāds varētu paraut.
24.09.2012 11:54 |

Reitings 3966
Nepatik mest ara miskasti, labak salieku visus mazajos maisinjos ko veikalos var dabut pa brivu un no rita izmetu ara. Savadak to lielo maisu ir slinkums mest ara :D
24.09.2012 13:26 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Ko tik šāda diskusijā par sevi nevar saprast :D
- Žurnālu lasīšana man aizņem ļõõõõti daudz laika. Vienmēr to daru no aizmugures un vairākas rezes. 1. reizē apskatu bildītes. 2. reizē izlasu lielos virsrakstus. 3. reizē lasu interesantākos garos rakstus. 4. reizē pārlasu mazos virsrakstus 5. reizē lasu interesantos amzos rakstiņus 6. reizē lasu visus citus rakstus 7. reize parasti ir tad,kad man nav ko darīt. Tad lasu visus rakstus, kas vēl neav izlasīti, arī tad, ja man tā tēmu nu galīgi neinteresē.
- Neēdu neko, kam klāt ir vegeta. Ne tāpēc, ka man negaršo vegeta, bet tāpēc, ka nepatīk tie mazie sakaltušie burkānu gabaliņi. Un, jā, nepatīk, nevs negaršo.
24.09.2012 13:44 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Hayden
es arī nekad neeju pie druvīm, pilnīgi vienalga kas tur varētu būt, bet neiešu un nevēršu nevienam vaļā, ja iepriekš nepazvana uz telefonu, tad ciemiņš iekšā netiks.
24.09.2012 14:06 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
durvīm*
24.09.2012 14:06 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Needu neko,kam beidzies deriguma terminjs,kaut tikai 1 diena,pat pedeja terminja diena,es vispirms edienu appeditisu,pasmarzoshu un pagarsoshu vai ir labs.
man negarso melna sokolade,bet tapat es to edu
edu tikai spageti parsvara,liekas nez kapec garsigaki par parejiem,cita veida makaronus edu,tad kad ir makaroni pa flocki
24.09.2012 14:43 |

Reitings 3966
ar manim pusdienas nav ieteicams iet, no malas izskatas briesmigi kaa es eedu, vienmer atrodu kaut ko skjivi ko izkjekseet, un atstaju gar malam ja negarsho. Vai nu tie ir zaljumi, vai merce pa daudz utt.

No sakuma paskjirstu zhurnalu, paskatos bildites, kad ieraugu kaut kadu interesantu rakstu tad izlasu, un tad atkal skjirstu zhurnalu, kamer atrodu ko interesantu. Un ta ari protams visu zhurnalu neizlasu.
24.09.2012 14:55 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
*appetishu
24.09.2012 14:57 |

Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Man, kā jau visiem labi audzinātiem un smalkiem augstākās sabiedrības pārstāvjiem, nekādas dīvainības nepiemīt.
Vidusslāņa pārstāvjiem gan esmu tādas pamanījusi - nepārbauda, kādās pudelēs tiek pildīts piens, ko viņi pērk, un, no kādas govs tas piens ir nācis; brauc ar veciem un absolūti neizskatīgiem auto; nemāk dzert kafiju, to neizlejot uz galda; nēsā dažādus dīvainus un labi audzinātam cilvēkam nepiedienīgus apģērbus - vestes, cepures ar nagu un tamlīdzigi.
24.09.2012 15:12 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Nevaru ebay.com nopirkt apģērbus un apavus, jo pirms pērku man vajag apčamdīt lietas. Nu vienvārd sakot skatīties ar acīm man vien nepietiek, vajag arī apgrābstīt. :D :D :D

Un vēl ejot pa lielveikalu patīk aizvērt ciet saldētavas, ja kāds tās ir atstājis vaļā. Dīvaini, bet es tā daru. :D
24.09.2012 15:25 |

Reitings 169
Reģ: 26.08.2010
1) Vienmēr, sēžot blakus automašīnā, novelku kurpes un palieku kājas sev zem dibena. Izņēmums ir vienīgi tad, ja jābrauc tikai kādas 5 minūtes un ir ļoti grūti aiztaisāmi/attaisāmi apavi.
2)Ja mani nobučo uz kreisā vaiga, man vajag arī buču uz labā vaiga. Ja tikai labo vaigu nobučo, tad neprasu, lai arī kreiso.
3)Trepēm nekad nekāpju uz pirmspēdējā pakāpiena, vienīgi tad, ja trepes ir milzīgas.
4)Nekad nesitu odus un mušas un citus kukaiņus. Odus - tāpēc,ka liekas, ka viņi sišanas brīdī atvems manī asinis, arī citu cilvēku. Pārējos - tāpēc, ka nepatīk kiškas.

Ir vēl dažas dīvainības, tik uzreiz nevaru atcerēties. :D
24.09.2012 16:00 |

10 gadi
Reitings 5631
mājās/darbā ēdu ar mazo kūku dakšiņu, pie drauga senčiem ar vienu dakšu, ja viņa netīra vienmēr nomazgāju vai ja kāds cits grib ņemt atņemu! :D

kādreiz visam ēdienam sākumā, piebēru sāli, garšvielas un tad tikai pagaršoju.

pirms gulētiešanas varu grozīties un ņemties, nekā nav labi, nevaru aizmigt ja neesmu izgrozījusies!

tas laikam ātrumā viss.
24.09.2012 16:05 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
*Nekad neatceros virtuvē, pēc sevis, nodzēst gaismu... un tas ir tikkai virtuvē :D
*Ejot gulēt, man patīk ieritināties tā, lai ir silti, silti, bet pēdām un plaukstām obligāti ir jābūt laukā no segas.
*Man traucē, jebkāda veida gaismiņas, kas spīd no datora vai TV, kad eju gulēt.
*Pa naktīm es "pīkstot"
*Mani tracina , ka cilvēki sēžot dīvānā krata pliku kāju, ar zeķi ver, bet pliku nē - draugam šitas lielas vnk šizīgi :D
24.09.2012 16:47 |

Reitings 99
Reģ: 30.06.2012
:D :D meitenes mees visas esam unikaalas - ar savaam diivainiibaam :)

Es aizmiegu tikai tad,kad mani pachubina(pakasa mugurinju,rocinju,veederinju)

Galju vienmeer eedu peedeejo( iznjemot cuukgalju un trusha galju,kuru needu)

Veikalaa,vienai lietai paeju garaam un apskatos kaadas 10x + zinu,ka nepirkshu vinju

Bail no taurenjiem.
24.09.2012 16:58 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man ir kā mazam bērnam bail no tumsas.. naktī uz tualeti ejot slēdzu iekšā visas gaismas... un kad tās ieslēgtas, tad man vienmēr liekas , ka ļaunie bubuļi lūr no tumšajiem logiem.... Brr...

Jā un es arī veikalos aizveru saldētavas, ja kāds atstājis vaļā...

Pirms kaut ko pērku, apstaigāšu visus veikalus un bieži vien atgriežos pie tā pirmā, bet nespēju neko nopirkt uzreiz, nepārbaudot vai,kaut kur nav lētāks vai labāks kaut kas :D
24.09.2012 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits