Jūsu dīvainības?

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Aizdomājos, šodien kārtojot skapi.....kādas ir jūsu dīvainības?

Katru reizi,kad mani kāds tuvs cilvēks sāpina, liek vilties vai aizkaitina es eju uz apakšveļas veikalu un nopērku sev ko skaistu :) Rezultātā man ir četras atvilknes ar apakšveļu, protams ne jau visa veļiņa ir pirkta aiz dusmām, ir arī pirkts kad man gribās pārsteigt savu vīrieti :)
Bet kā viņš redz ka es nāku mājās ar kārtējo apakšveļas maisiņu, tā pirmais jautājums ir - nu kurš tev šoreiz nodarīja pāri? :D nevis-parādi ko nopirki :D
Vīrietis jau protams priecājās par mani dīvainību, un es arī par sevi smejos, bet kaut kādā ziņā tas man palīdz visu sagremot, paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un izvēdināt galvu :)
Nu tā lūk, gribēju, lai pastāstat varbūt jus arī ir kāda dīvaina lieta, ko darat tieši pie noteiktiem apstākļiem?
23.09.2012 15:31 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man visdīvaināk likās meitene, kas katru reizi, sēžot uz poda, baksta ausis ar ausu bakstāmajiem kociņiem.
23.09.2012 21:30 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
vafeļu končas ēdu pa kārtām (pa vienai vafeļu plāksnītei)
arī čības ienīstu un nesanāk man tās valkāt
nepatīk ciet aiztasīti logi - vienmēr tos atstāju vismaz ziemas vēdināšanas režīmā
pa ja uz rokas ir pulkstenis, laiku skatos telefonā
un vienmēr sāku stresot, ja viss autobuss pilns, bet man blakus tā neviens arī nesēžas, uzreiz domāju, ka ar mani kaut kas nav tā :D
23.09.2012 23:39 |

Reitings 895
man riebjas vaļā atstātas durvis. pat, ja esmu viena mājās un zinu, ka neviens nenāks, tik un tā aiztaisu durvis.
ilgi sēžu dušā vienkārši lejot sev virsū ūdeni. pēc tam, kad redzu, ka siltai sāk iet uz beigām, sāku mazgāties, kas man aizņem aptuveni 5-10 min, atkarībā no tā, vai mazgāju matus, vai nē.
reizēm pat dienām ilgi aizmirstu uzlādēt mobīlo.
novelku čības un attāju kaut kur mētājamies, staigāju ar plikām kājām.
no rīta, vienalga - vai ziema vai vasara - , sēžu uz balkona, dzeru kafiju un pīpēju vismaz 10 minūtes.
ar to pīpēšanu arī ir dīvaini. varu dienām neizpīpēt vairāk kā to vienu kafijas cigareti, bet, kad kaut kur braucu, pīpēju pa ceļam uz pieturu, uzreiz pēc izkāpšanas, pirms ieiešanas, piemēram, veikalā, uzreiz pēc iznākšanas, neatkarīgi no tā, cik ilgs laiks pagājis kopš pēējās cigaretes. reizēm, piemēram, ejot uz veikalu pēc piena (aptuveni 30 sek gājiens) uzpīpēju gan turpceļā, gan atpakaļceļā.
23.09.2012 23:47 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Lancester man gan tiesi nepatik ja kads sezh blakus :D

braucot autinja vnm liekas,ka soferit neattaisis durvis mana pietura
ar vilcienu braucot pari dzelzcelja tiltam skatos udeni un domaju ka butu ja iekristu
gandriz pie katra ediena lieku klat sieru vai skabo krejumu
vispirms zurnalu izskjirstu,katru lapu apskatoties un tikai tad saku lasit
23.09.2012 23:56 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
Lacaster, man vienreiz vecis sāka blakus dročīt Sloka-Rīga mikriņā un visu laiku tā, kā spiedās virsū, lieki teikt, ka uzreiz izkāpu ārā. :D es piekrītu nazic, man tāpat! Priecājos, ka nesēž blakus.
23.09.2012 23:58 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man arī ir pirmsmiega pēdu kustināšana. Draugs saka, ka "atkal tev kājiņas tusē".
Nepatīk tādi novilkti aizkari, vienmēr sataisu krokās, citādi liekas, ka visu redz, kas iekšā notiek.
Gultas pārvalkus nogludinu, lai nav grumbulīšu.
Nepatīk neaizvērtas durvis, arī drēbju skapim. Pirms miega, ja nav aizvērts drēbju skapis, es visu laiku uz to skatos un domāju, vai kāds no tā pa nakti izlīdīs laukā.
Picai vispirms nograužu garoziņu, arī bulciņām vispirms nograužu ārmaliņas un tad ņammīgo viducīti.
Es taupu saldumus. Iedomājos, ja nu uznāk karš un man nebūs šokolāde pie rokas un tā :D
24.09.2012 00:08 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Nevaru aizmigt,ja skapim durvis ir vaļā,ja istabā grīda ir netīra vai mētājas kāda zeķe. Ciest nevaru,ja kāds ēdot taisa debīlas grimases vai vispār neglīti ēd. Kājas nekad nenokarājas pāri gultas malai,bail,ka bubulis aiztiks :D kad esmu mājās viena,ejot gulēt vairākas reizes atveru acis,lai redzētu vai nestaigā pa istabu kāds. Zvanot svešiem cilvēkiem trīc rokas un dauzās sirds. Patīk runājot pa telefonu stāvēt uz balkona,pat ziemā :D
24.09.2012 00:20 |

Reitings 2230
šitādas tēmas jau bijušas :P
umm.. patīk gulēt zeķēs. Vispār esmu ļoti salīga un vasarā ar ziemas segu guļu. Snickeriem un tāda veida šokolādēm vispirms apgraužu visapkārt un tad sūkāju vidu :D
Palagu vienmēr pirms gulētiešanas pārklāju vēlreiz, lai nebūtu nevienas krunciņas, vai vēl sliktāk- drupaču.
Saldumus nemāku ēst pa vienam. Ja nopērku zefīru paku, tad nelikšos mierā, kamēr visu arī neapēdīšu.
Kad tīru zobus vai runāju pa telefonu, tad staigāju pa riņķi.
Nepatīk sēdēt pie stūres auto, visu laiku liekas, ka kaut kur iebraukšu!
Publiskās tualetēs nekad nesēžos.. n vispār arī pie paziņām lieku tualetes papīru uz poda brilles un tikai tad sēžos :D
24.09.2012 00:24 |

Reitings 895
par to grīdu - nežēlīgi nomierunos slaukot (tieši slaukot, ne mazgājot vai izpūšot) grīdu. draudzene, ar kuru dzīvoju, pēc tā noteica, vai man ir labs garastāvoklis, vai nē. ja es slaucīju grīdu, kad viņa atnāca mājās, viņa uzreiz gāja uz veikalu pēc diviem aliņiem un tad nosēdināja mani, lai visu izstāstu. baigi patīk arī slaucīt lieveņus, terases, balkonus un visu pārējo, kas ir slaukāms ārā. jo putekļaināk - jo labāk.
24.09.2012 00:24 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Man ir vislielākās bailes runāt ar cilvēkiem runāt pa telefonu un iedomājieties - es pusgadu nostrādāju par telefona operatoru :D
24.09.2012 00:25 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
katevate bļin, man tas pats vecis bijis, nu fui!
24.09.2012 00:28 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Publiskās tualetēs nekad nesēžos.. n vispār arī pie paziņām lieku tualetes papīru uz poda brilles un tikai tad sēžos

Šī nu gan nav nekāda dīvainība, bet gan elementāra higiēnas lieta. Kopš mazām dienām man mamma mācīja nesēdēt sabiedriskajās tualetēs uz poda un es vēl ne reizi neesmu to darījusi. Patiesībā, nezinu nevienu cilvēku, kuram sēdēšana uz poda publiskajās tualetēs liekas normāla lieta.
24.09.2012 00:29 |

Reitings 2230
Libra, man tas pats mācīts. Tik nezinu, vai citi arī pie paziņām tā dara :D
24.09.2012 00:32 |

Reitings 8272
* man nenormāli kūt. mans draugs man var tikai pieskarties pāris reizes viegliņām jebkurā diennakts laikā un vietā (par ūdenī), kad man jau skudriņas skries pa visu ķermeni un es smiešos pa visu māju. ja nevaru izturēt vairāk, kad mani pa īstam sāk kutināt, tad es bļauju. pie tam vēl šausmīgi. laikam kaimiņi ir šausmās par mani. bet tad man vismaz tik traki nekut.
* pa nakti guļot es daru dažreiz dīvainības- miegā runāju. vienreiz draugam likās, ka es uzbrūku viņam, bet tas bija tikai liels apskāviens.
*kaitina drausmīgi, gribas uzsprāgt, kad darba kolēģe, kad nāk paņemt izprintētās lapas, tad kko piekārto uz mana galda. gribas tad visu izmētāt :D
24.09.2012 09:20 |

Reitings 8272
nazic- man ir tāpat ar to, ka, ja es braucu ar autiņu vai vienalga ko pāri kādam tiltam vai citai baisai vietai, visu laiku ir domas par to, kas būtu, ja iekristu. un par to, ja nu tas tieši tagad notiek?
arī par žurnālu šķirstīšanu tas pats. vienīgais vēl tas, ka es žurnālu sāku šķirstīt no beigām :D vnm :D

tad vēl, neatkarīgi no tā, vai palags ir ideāli sakārtots, parasti, kad pamožos, manā pusē viņš jau ir sarullējies. kā arī man vnm ir auksti. es pat vasaras laikā, kad it kā ir karsts, tv es skatos zem segas. vakar piem. es ietinos ziemas jakā, sēdēju zem segas un skatījos tv, pieglaudusies draugam. un vēl man nelikās īpaši karsts :D
24.09.2012 09:25 |

Reitings 333
Reģ: 27.05.2010
*Mājās ir kadi 3 pāri čību, bet katrs atrodas savā mājas stūri un tāpat staigāju basām kājām, kas draugam traki kaitina :D

*Arī tas pats braucot pāri dzelzceļa tiltam, vienmēr skatos lejā un domāju,kā būtu ja iegāztos.

*Vakaros vienmēr, kad esmu mājās viena, pirms gulēt iešanas eju kādas 2-3 reizes pārbaudīt vai tiešām esmu aizslēgusi durvis un aizvērusi visus logus :D :D Kaut zinu,ka esmu slēgusi ciet. Kad mājas ir vel kāds, tad tā nav.

*Naktīs kad ir vēsi parasti novandu no sevis segu, un tad lienu pie drauga sildīties,jo salstu :D
* Tā gan nav dīvainība, bet man arī ir tā,ka zem mēteļa reti kad velku džemperus, arī darbā bieži staigāju topiņā,kad kolēģes satinušās siltās jakās. Vismaz tagad zinu,ka neesmu vienīgā tāda :D
24.09.2012 09:45 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Kad es slikti jūtos man patīk vai nu izvilkt visas savas kurpes un tās mērīt un apskatīt un pēc tam sakārtot atpakaļ skapī, dažreiz ja ir īpaši slikta diena vienkārši uzvelku super smalkas kurpes un skatos viņās seriālus. Otra lieta ko daru ir kārtoju savas nagu lakas, ārī izvelku visu mildīgo atvilkni un lieku viņas pa krāsām un pa brendiem smukās rindiņās.
24.09.2012 09:55 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Starpcitu meitenēm kas kustina kājas pirms gulētiešanas, tas var būt "nemierīgo kāju sindroms" kas ir kaut kādu neiroloģisku traucējumu sekas. :D
24.09.2012 09:59 |

Reitings 7497
nazic, katevate,
man nepatīk, ja kāds sēž blakus. bet ja man blakus ir vienīgā brīvā vieta un neviens to neaizņem, tad sāk likties, ka neesmu riktīga :D :D
24.09.2012 10:10 |

Reitings 3966
Es ari kad eju ara no majas, parbaudu vairakas reizes durvis vai ir aizvertas, noskrienu uz liftu, un kamer lifc brauc augsha, uzskrienu velreiz parbaudu durvis.

Par kakja divainibam, kad es spiedzu kaa mazs berns, shis man uzreiz lien klepi un mica vederu.
24.09.2012 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits