Jūsu dīvainības?

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Aizdomājos, šodien kārtojot skapi.....kādas ir jūsu dīvainības?

Katru reizi,kad mani kāds tuvs cilvēks sāpina, liek vilties vai aizkaitina es eju uz apakšveļas veikalu un nopērku sev ko skaistu :) Rezultātā man ir četras atvilknes ar apakšveļu, protams ne jau visa veļiņa ir pirkta aiz dusmām, ir arī pirkts kad man gribās pārsteigt savu vīrieti :)
Bet kā viņš redz ka es nāku mājās ar kārtējo apakšveļas maisiņu, tā pirmais jautājums ir - nu kurš tev šoreiz nodarīja pāri? :D nevis-parādi ko nopirki :D
Vīrietis jau protams priecājās par mani dīvainību, un es arī par sevi smejos, bet kaut kādā ziņā tas man palīdz visu sagremot, paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un izvēdināt galvu :)
Nu tā lūk, gribēju, lai pastāstat varbūt jus arī ir kāda dīvaina lieta, ko darat tieši pie noteiktiem apstākļiem?
23.09.2012 15:31 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
katevate

atcerējos,ka arī es pirms iemigšanas,kustinu pēdas un tad ātri aizmiegu un arī nekad kājas nekarājas pāri gultai,jo arī liekas,ka kāds var aizķert :D :D :D
23.09.2012 19:35 |

Reitings 3966
Neptik citu cilveku burkshkjeshana pa telefonu ilgstosi, ja galigi nevaru izturet uzlieku ausis, vai ari ja esmu vilciena aizeju uz citu vagonu.
Nepatik runat pa telefonu, grutibas uzsakt sarunu, kaut vai piem ari zvanot uz banku, jo ka parasti sak raustities valoda, un kko ne ta pasaku vienmer. Labak nosutu sms vai epastu.
Patik nogriezt pirmo citrona skjeliiti un kad kads cits ir sacis est vairs needu.
Nezinaju ka ta ir divainiba, ari ar kaaju apkjeru segu aptinos taka kadu turetu rokas hehe :D
Pa dienu kad gulju aizskariem vel ir jabut aizvertiem, lai nespid gaisma un neredzetu esoshos puteklus.
Piektdienas vakara atsledzu telefonam skanu lai 6 un 7dien varetu ilgak pagulet, ka ari no ritiem klausos muzonu, lai ilgak varetu pagulet, un kad muzons beidzies, tik tad saprotu ka biju iemigusi un nemaniju ka neskan muzika.
Nepatik televizora un datora lampinjas, to uz nakti izsledzu.
Pulkstenji ari nepatik ka tikshj, vienu bridi ari njemu talak prom vinjus lai nedzirdetu vispa.
Vienmer slepju savu zobubirstiti citur lai kads ar vinu neizmazga zobus.
Bidamo skapi kur ir spogulis aizbidu talak no sevim pirms guletieshanas.

Par parejam divainibam labak nestastishu...
23.09.2012 19:40 |

10 gadi
Reitings 4681
*Nevaru aizmigt, ja neapķeru savu sauni (liela mīkstā mantiņa), ja esmu kaila, ja istabā ir kādi trokšņi, kvai klusi (dators rūc u.t.t)
*ļoti nepatīk runāt pa telefonu sabiedriskajā transportā un tad, kad runāju pa telefonu ar draugu - vēlams, lai vispār neviens nav blakus!
*Nepatīk skatīties spogulī, ja kāds uz mani skatās, nu draugs vienīgais var skatīties cik tīk.
*Nevaru normāli paēst, ja ēdu kopā ar kādu, kuru nepazīstu ļoti labi.
23.09.2012 19:57 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Kad ielienu gultā un gatavojos gulēšanai, kustinu pēdas.
23.09.2012 19:57 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Dažreiz pamirkšķinu 2x pēc kārtas tur ,kur var 1x.Tiko rakstot atkal 2x pamirkšķināju,kaut gan varēju 1x.
23.09.2012 20:04 |

10 gadi
Reitings 4681
Neciešu, ja kopā ar kādu skatos kko pa tv un gribu, lai viņš to redz un, ka viņš nav uz visiem 100% ieurbies ekrānā!
23.09.2012 20:07 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Vienmēr (tiešām, 100% gadījumu) apmaisu salātus, pirms ēdu tos vai lieku no bļodas. Es nezinu, kāpēc tā daru, [ati nebiju ievērojusi, līdz man draugs pateica, tad sāku arī pati ievērot. Daru tā arī tad, ja salātus ir tikko kāds pirms manis licis sev, tāpat samaisu. :D
23.09.2012 20:15 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Ak jā, vienmēr cenšos pa telefonu sarunāties vienatnē, ļoti nepatī, ja kāds kaut ko dzird. Un nav svarīgi, cik nopietna ir šī saruna, vienkārši ļoti nepatīk, ka kāds dzird, ko es runāju pa telefonu, tur pat var nebūt it nekā slēpjama, ko runāt. Es pat nedomāju, ka, vot tagad iešu prom, es pati kaut kā nemanot aizvirsos prom no cilvēkiem. :D
23.09.2012 20:18 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Nezinu vai dīvainība,bet pilnībā gadiem neskatos TV,nelasu avīzes,un ziņas internetā.Cosmo.lv vienīgā adrese internetā,kurā eju.Iemesls,man patīk ka galva tīrībā,vienīgi savas domas,savi mēŗki,nav vēlēšanās tur laist visādus zvērus/tās visas problēmas un sliktās ziņas,par kurām visi cepjas/ + man liekas muļķīgi skatīties pa kasti,kā citi cilvēki dzīvo,jo pašam sava dzīve ir. Tas man asociējas ar kaut ko aiziet kaimiņiem pie viņu logiem vakarā atvērtu muti skatīties,kāda viņiem drāma mājās iet,ko viņi runā,ko ēd,kādas čības viņu mājās modē:D Pēc tam vēl cosmo forumā ieiet un vēl dubultā savu dzīves laiku pazaudēt izveidojot diskusiju-vai jūs meitenes arī vakar bijāt pie kaimiņa mājas logiem?Redzējāt cik nenormāli viņš to un to?Nu kā tā var:D Ceru uztvērāt to absurdu..
23.09.2012 20:22 |

Reitings 87
Reģ: 28.08.2012
Daudzas no minētajām dīvainībām piemīt arī man.
- nevaru aizmigt, ja istabā tikšķ pulkstens, rūc dators. Pulkstens vienmēr tiek aiznests uz citu istabu.
- ļoti kaitina, ja ūdens krāns nav kārtīgi aizgriezts. Nav nekas kaitinošāks par tām ūdens pilītēm, kuras ik pa laikam tek, tāpēc piecelšos no gultas pat nakts vidū, lai tikai aizgrieztu to krānu.
- ceļos vismaz 30-40 min agrāk nekā vajadzētu, lai varētu nesteidzoties brokastot un paskatīties kādu seriālu.
- es arī esmu no tām, kuras neizdzer kafiju un tēju līdz galam. Līdz galam nevaru izdzert arī visus dzērienus, kas ir pudelēs. Viss liekas negaršīgs, pat tad, ja tas ir parasts negazēts ūdens.
23.09.2012 20:22 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ēdu visu ar tējkarotīti, kad esmu mājās.

Tieši patīk teikt to "viņš, viņa" par lietām, lai gan labi zinu gramatiku. Nu nevaru pateikt "tas" par dzīvnieku, nevaru. :D

Kad esmu mājās viena, ieslēdzu mūziku un skaļi dziedu.

Uz mana rakstāmgalda ir Bardaks ar lielo B, jo citādi man šķiet, ka kaut kas nav lāgā. :D

Man patīk naktī pamosties un skatīties pulkstenī, rēķinot, cik ilgi vēl var gulēt.

Es dažreiz dzīvoju fantāzijās, izspēlēju galvā visādus scenārijus , utt. Par mani nesen kāds teica, Alise Brīnumzemē. :D

Es parasti esmu bijusi diezgan klusa un tā, bet pēdējā laikā es nevaru aizvērties, man visu laiku jārunā, ja nav ar ko runāt, tāpat nevaru nosēdēt mierīgi un klade tiek aizzīmēta kaut vai ar rimbuļiem. :d
23.09.2012 20:24 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nu jāā, pašai visstulbāk liekas skaitīt malkus, kad dzeru ūdeni - 33 par reizi obligāti jābūt. :D :D
23.09.2012 20:24 |

Reitings 87
Reģ: 28.08.2012
Ak jā, vēl atcerējos. Es nevaru pastaigāt ar čībām, uzvelku un pēc 5 minutēm, tās jau kaut kur mētājās.
23.09.2012 20:25 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Vaaaai, cik dīvaini sajutos, jo nezināju, ka kāds dara vārds vārdā kā es:
Ā, vēl tas, ka, ejot gulēt, uzvelku zeķes, bet, kad esmu pavadījusi aptuveni 10 min gultā, zeķes tiek novilktas bez roku palīdzības(kaut kā strīķēju vienu kāju gar otru, līdz zeķu vairs nav), jo man patīk tā sajūta, kāda ir pēc zeķu novilkšanas.
23.09.2012 20:45 |

Reitings 5478
Manas dīvainības:
*ļooooti nepatīk staigāt ar čībām. Bieži vien tās pat neuzvelku,vai arī,ja uzvelku,pēc pāris sekundēm vairs to nav.Čības nav man!Un riebjas,ja man to aizrāda (kad ciemojos pie ģimenes)
*kūkas ēdu pa kārtām
*nekad nevaru aiziet gulēt,ja ir nenomazgāti trauki.Izlietnei ir jābūt pilnīgi tukšai
*katru dienu vajag obligāti ieslēgt skypu,jo liekas,ja neieslēgšu,tad tieši tajā dienā kāds mani meklēs (uz telefonu gan tas neattiecas).Tāpēc esmu tam uzlikusi automātisko ieslēgšanos
*kad ārā ir auksts un eju uz darbu vai pastaigāties,nekad zem mēteļa/vējjakas nevelku džemperi, ļoti reti arī jaku.Pārsvarā staigāju tikai maiciņās.Daudzi brīnās,kā man nav auksti
*neciešu (!!!),ja tajā istabā,kur es guļu,vai nedod Dievs,ka man blakus kāds krāc!Šausmīgi uzvelkos un naktī varu kaut 100x celties un ar to cīnīties,lai tikai istabā būtu klusums.Esmu uz krācējiem ļoti jūtīga (paveicies,ka vīrs nekrāc)
*kad eju gulēt,noteikti vajag,lai vīrs mani ir apķēris (mums ir speciālais apķēriens)
*kad dodos gulēt,pirms miega vajadzīgs ar vīru par visu ko parunāties (tas mums gandrīz vai jau kā rituāls),savādāk miera nebūs
*katru dienu obligāti jāapskatās,vai kaut kas nav pastkastītē
23.09.2012 20:55 |

Reitings 3966
Es arī katru dienu parbaudu epastus kaut ari zinu ka neka nau un tur ir pilns ar reklama, dazhkart ik pec 1h parbaudu, nezinu kapec :D
23.09.2012 21:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Pievienošu šeit vēl, netik daudz savu, bet gan mana kaķa īpatnību.
Katru reizi,kad sāku dziedāt līdzi dziesmām, tā kaķis nāk sēdēt klēpī.Ja vienkārši pasaucu viņu, neparko nenāks :D
23.09.2012 21:10 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man tumsā bail skatīties uz spoguļiem ;D
23.09.2012 21:15 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
man vienīgā dīvainība no visām šķita zibuliites-
nevaru iemigt,ja es neaiztieku aukstu austiņu. savējo, vai drauga, vai kaķa, bet man vajag auksstu austiņu aiztikt.es gandrīz katru nakti ceļos,lai sakārtotu palagu.
zibuliite!ko Tu dari vasarā,kad visiem karstas austiņas?
viss pārējais man šķiet normāli.
23.09.2012 21:15 |

10 gadi
Reitings 10290
Man arī lielākoties šīs nešķiet dīvainības-kas dīvains pastkastītes pārbaudīšanā, piemēram?? :D
23.09.2012 21:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits