Manas dīvainības:
*ļooooti nepatīk staigāt ar čībām. Bieži vien tās pat neuzvelku,vai arī,ja uzvelku,pēc pāris sekundēm vairs to nav.Čības nav man!Un riebjas,ja man to aizrāda (kad ciemojos pie ģimenes)
*kūkas ēdu pa kārtām
*nekad nevaru aiziet gulēt,ja ir nenomazgāti trauki.Izlietnei ir jābūt pilnīgi tukšai
*katru dienu vajag obligāti ieslēgt skypu,jo liekas,ja neieslēgšu,tad tieši tajā dienā kāds mani meklēs (uz telefonu gan tas neattiecas).Tāpēc esmu tam uzlikusi automātisko ieslēgšanos
*kad ārā ir auksts un eju uz darbu vai pastaigāties,nekad zem mēteļa/vējjakas nevelku džemperi, ļoti reti arī jaku.Pārsvarā staigāju tikai maiciņās.Daudzi brīnās,kā man nav auksti
*neciešu (!!!),ja tajā istabā,kur es guļu,vai nedod Dievs,ka man blakus kāds krāc!Šausmīgi uzvelkos un naktī varu kaut 100x celties un ar to cīnīties,lai tikai istabā būtu klusums.Esmu uz krācējiem ļoti jūtīga (paveicies,ka vīrs nekrāc)
*kad eju gulēt,noteikti vajag,lai vīrs mani ir apķēris (mums ir speciālais apķēriens)
*kad dodos gulēt,pirms miega vajadzīgs ar vīru par visu ko parunāties (tas mums gandrīz vai jau kā rituāls),savādāk miera nebūs
*katru dienu obligāti jāapskatās,vai kaut kas nav pastkastītē