Sportoju intensīvi 2 reizes nedeļā, bet nepalieku lokanāka, tieši otrādi uzdzenu muskuļmasu, kas man jau ir pietiekami. Īsti nevaru saprast , ko daru nepareizi.
Vienmēr esmu nožēlojusi,kapēc negāju baletā,jo tagad būtu lunkana kā pašai gribētos.
Kā jūs sevi padarat lokanākas (izņemot no visa seksu), ?
Paldies.
tu ari staipies nevis tikai sporto? No skriesanas jau lunkana nepaliksi,kad muskulji ir normali iesilusi tad vajag staipities,vari palugt draudzenem,lai palidz(paspiest muguru,piemeram)
Es savos 25 eju uz baletnodarbībām, sāku no nulles. Bērnības sapnis :D man tā patīk tie nostieptie pirkstgali, getras un graciozitāte....:)
Lai gan esmu gara, varu uztaisīt špagatu un visādas citas lokanības lietiņas :D
ir taču speciālas strečinga nodarbības, slow and strong, body art un arī sporta klubu joga varētu pretendēt uz staipīšanās like nodarbību. Meklē youtube, jābūt.
Madonna ar ložmetēju kur tu dodies uz baletnodarbibam? :) man ari vnm gribejies,bet domaju,ka varbut esmu par vecu,bet tad izdomaju vienalga,muzhu dzivo muzhu macies :D es vnk neko jedzigu neesmu atradusi
nazic
Rīgā, vienā no sporta klubiem. Trenere ir bijusī mākslas vingrotāja, kas tagad trenē mazos censoņus un vecas tantes :D
ņem mūs priekšā ne pa jokam. Pēc pašas pirmās nodarbības domāju, ka nekad vairs. Tā krampjos rāva kāju pirkstus....līdzsvars noteikti nācis klāt :)
becky - es gan vairaak teiktu, ka tas atkaraajaas no taa, kas ir dariits beerniibaa un tiinju gados. tie, kas maakslas vingroshanaas un dejoshanaa gaaja, pat 40 gados speej aizsniegt ar plaukstaam griidu, lai gan peedeejos 20 gadus nekas nav dariits.
Krista, bet visus bērnus baletā un mākslas vingrošanā neņem, bet ņem tikai tos, kas jau no dabas ir lokani un "staipīgi", kas ir dabas dota īpašība. Protams, mēs nerunājam par maksas pulciņiem, kur peļņa ir atslēgvārds, bet par baletskolām, piemēram.
Tieši agrā bērnībā to lokanību var ielikt. Ja tās nav, tad vēlāk ir tiešām grūtāk, bet ne jau neiespējami. Vienkārši vajag vairāk laika un pacietības, lai kaut ko sasniegtu (iemācītos to pašu špagatu, piemēram). Man to iemācīja kādos 4 gadiņos, šķiet, un, protams, joprojām bez īpašas sagatavošanas varu to izdarīt. Tur tā atslēga, manuprāt.
Salomē, bet viegli uztrenēt var tas, kuram ir dotības, tas pats ar matemātiku, nu ja ir, tad ir, ja nav, tad var, grūti un ar mokām un nekad nebūs tā, kā tam, kam šī dotība ir. Un, protams, bērnībā ir vieglāk.
Piekrītu becky. Lokanība ir vai nav dabas dota. Pienēram, es neesmu tā lielākā sportiste, bet spēju gan kājas aiz galvas aizlikt, gan bez problēmām plaukstas pie zemes pielikt esot ar taisnām kājām, gan ritentiņus, špagatus, tiltiņus stāvus pozīcijā taisīt. Turpretim manas draudzenes, kuras ir aktīvākas sportā, veic šīs lietas ar lielākām grūtībām kā es. Draudzene 13 gadus apmeklēja daiļslidošanu, bet vienalga ir stīva savās kustībās.