..Gribu...

Reitings 28
Reģ: 31.08.2012
.īsumā..vakar pirtiņā klačojāmies ar nesen iepazītu draudzeni...un tēma aizgāja par laulībām...viņa pateica, ka viņas puisis viņu bildināja pēc gada attiecibām...es tā aizdomājos...kā lai piedabū savējo, lai mani apprec??? kaut kad jau tas būs, bet es gribu drīzāk...nezinu kapēc, bet ļoti gribu...mums jau iet trešais gads (man 26)...es ar nepalieku jaunāka un negribu būt veca mamma...lūdzu studijā kādu viltībiņu, kā es varētu viņam likt saprast, ka vajag tagad, ne pēc 4-5 gadiem... :D
23.09.2012 14:26 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
vērtība tam ir tikai tad, kad abi nepārprotami jūt, ka vajag!, ka tas tagad kaut ko nozīmē, kad abi ir kļuvuši patiešām tuvi - kad tās laulības ir jau notikušas debesīs, tā teikt. Manas visas(!) līdzšinējās attiecības ir beigušās apmēram mēnesei - pusgadu pēc bildinājuma. Ja nav īstais, tad kaut kas manī tajā brīdī atverās un es sevi pasargāju no tā. Un labi, ka tā. Šis ir jautājums, kurā prāta balss nav labākais padmdevējs. Lai kā runātu par to, ka laulība ir darījums, es tam pilnīgi un galīgi nepiekrītu. Tie ir tuvības svētki, kad abi jūt, kas mēs viens otram esam. Bez šīs sajūtas laulāšanās ir pat tāds kā....grēks...jāprecās ir ar īsto. Un ja tas ir īstais, tas notiks.
25.09.2012 14:52 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es toties zinu pārus, kas apprecas pēc 7, 9 un 11 kopābūšanas gadiem :)
25.09.2012 14:53 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
kāda jēga no tām kāzām. drīzāk jau gribas apprecēties, jo redz draudzeni bildināja. varbūt jūties kā zaudētāja, jo liekas, ka draudzenes draugs viņu mīl vairāk nekā tavējais tevi. tās kāzas jau diži neko nemaina :D
25.09.2012 14:56 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Manā draugu lokā arī kā minimums visi 5 gadus kopā un tad precas, vieni pēc 12 gadu kopā būšanas apprecējās.

Un ja jau uzsākāt skolas bi, tad nu tagad nav īstai brīdis bērnam, kāzām vēl varbūt, bet ne jau bērniem, par to bajadzēja pirms tam tad domāt, un nevajag čaļi čakarēt, izrunājies un viss, noskaidro viņa domas, nevis aiz muguras kaut ko perini. ;)
25.09.2012 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits