lecam virsū

Reitings 66
Reģ: 27.12.2011
šodien sanāca interesanta saruna ar vienu džeku. sākām runāt par seksu, viņš man prasa kapēc sievietes laužas, tēlo nepieejamās utt. ja abi zinot, ka viens otru grib tad tik jāsekso. es saku, ka nevar tak lekt virsū viens otram kā satiekās un pie katras izdevības. Kā nevar? var un vajag!? abi tak pieauguši un var iztikt bez uķi puķi. biju nelielā šokā, nu ok tas varētu būt viena cilvēka viedoklis, bet aizdomājos un atcerējos vēl vienu tadu pašu sarunu tikai ar citu džeku.
vai Jums zināmie vīrieši ar ta domā? vai varbūt arī Jums ir līdzīgs viedoklis? vai tiešām sievietei nevajag visus uķi puķi un to laužšanos???
23.09.2012 13:01 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zilbuliite nav tik traki .. ja kāds nemet plinti krūmos. Man viena paziņa gan nedeva otru iespēju čalim tādā situācijā .. Es ar nedotu, ja manī otrs cilvēks neieklausītos. Bet mēs abi ieklausījāmies viens otrā un izpildījām viens otra dotās norādes, tāpēc arī izdevās ar otro reizi.
Kronis visam bija tas, ka ne tikai viņai nebija pietiekoši labi, bet arī es nebeidzu .. nevarēju .. nezināmu iemeslu dēļ .. vispār zināmu - par ātru likos gultā pēc iepriekšējo attiecību beigām.
25.09.2012 13:58 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
par otrās iespējas došanu piekrītu, ja abi pēc pirmās reizes izrunā visu kas un kā tad esmu gatava otrajai reizei, ja čalim liekas, ka viņš ir bijis nezkāds guru un neliekas ne zinis par mani tad sorry otrā iespēja netiks dota! :D
25.09.2012 14:03 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
jep ja nebus uķi puķi un to laušanos dzheki domas ka meicha ir viegli dabujama. Pec tam jau tikunta atdodas. Pirms 4 gadiem vienam dzhekam lauzos, talak pa priekshpelem netikam, tad bij partraukums, un kad satikamies aizgaja kaa pa sviestu. :D
25.09.2012 15:18 |

Reitings 9
Reģ: 20.07.2011
Tie vīrieši, kas domā, ka sievietēm uzreiz jālec virsū, manuprāt, ir pārāk augstās domās par sevi un ir pārāk slinki. Nu tiešām, kura meitene spētu tā vienkārši ''lēkt virsū''? Varbūt viena nakts sakara laikā, jā, bet nu ne savādāk. Visas meitenes taču grib, lai ir skaists, pārdomāts un romantisks vakars ar garšīgām vakariņām, vīnu un svecēm. Vīriešiem ir jāatstāj labs iespaids, jāizsaka komplimenti un varbūt tad meitene ''lēks virsū'' :D
28.09.2012 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits