Es nezinu ko darīt! Esmu jau kopa ar savu draugu 4gadus,mums ir dēliņs,bet mūsu attecībās viss jūk un brūk! Arvien biežāk mans draugs arvien biežāk iet tusēties,bet es sēžu mājās,tiklīdz es k-kur gribu aiziet nevaru,jo viņs pa spīti pats atnāk mājās iedzēris(tādam bērnu neatstāšu) un pēc tam iedzēris rīko greizsirdības scēnas! Kad viņš ir skaidrā un es viņam k-ko saku viņš saka ka es jau gribot iet pie tām draudzenēm tikai,lai pamaukotos,bet kad saku kāpēc tad viņš var darīt visu ko grib un iet tusēties ar draugiem,kad vien grib tad viņš saka ka viņa draugi jau tādi neesot! Jā,es piekrītu ka manām draudzenēm nav ģimenes un otras pusītes un viņas tiešām lielāko daļu brīvdienas pavada klubiņos meklējot puišus,bet kad es aizeju pie viņām mēs parasti sēžam mājās un pļāpājam un vnk iedzeram k-ko,jo viņas respektē ka man ir ģimene un nevelk mani nekur ārā! Un es zinu ka viņa draugiem ir ģimene un arī otras pusītes,bet tai pat laikā viņš pats man neskaitāmas reizes ir stāstījis ka viens tur nokrāpa savu sievu u.t.t. Kur ir taisnība?! Es zinu ka jūs teiksiet,lai paskaidroju viņam ka nekrāpju viņu,bet neskaitāmas reizes esmu to teikusi,viņš vienalga paliek pie sava! Vai teiksiet,lai pametu viņu,bet nevaru tak bērnam tēti atņemt tikai dēļ tā ka nevaru iet atpūsties ar draudzenēm,jo par pārējo mums viss ir kārtībā,strīdipēdēja laikā rodas tikai šī iemesla dēļ! iesakiet man- ko lai daru?