Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viss ir galīgā d***ā!!!!!!!

Reitings 15
Reģ: 12.09.2011
Es nezinu ko darīt! Esmu jau kopa ar savu draugu 4gadus,mums ir dēliņs,bet mūsu attecībās viss jūk un brūk! Arvien biežāk mans draugs arvien biežāk iet tusēties,bet es sēžu mājās,tiklīdz es k-kur gribu aiziet nevaru,jo viņs pa spīti pats atnāk mājās iedzēris(tādam bērnu neatstāšu) un pēc tam iedzēris rīko greizsirdības scēnas! Kad viņš ir skaidrā un es viņam k-ko saku viņš saka ka es jau gribot iet pie tām draudzenēm tikai,lai pamaukotos,bet kad saku kāpēc tad viņš var darīt visu ko grib un iet tusēties ar draugiem,kad vien grib tad viņš saka ka viņa draugi jau tādi neesot! Jā,es piekrītu ka manām draudzenēm nav ģimenes un otras pusītes un viņas tiešām lielāko daļu brīvdienas pavada klubiņos meklējot puišus,bet kad es aizeju pie viņām mēs parasti sēžam mājās un pļāpājam un vnk iedzeram k-ko,jo viņas respektē ka man ir ģimene un nevelk mani nekur ārā! Un es zinu ka viņa draugiem ir ģimene un arī otras pusītes,bet tai pat laikā viņš pats man neskaitāmas reizes ir stāstījis ka viens tur nokrāpa savu sievu u.t.t. Kur ir taisnība?! Es zinu ka jūs teiksiet,lai paskaidroju viņam ka nekrāpju viņu,bet neskaitāmas reizes esmu to teikusi,viņš vienalga paliek pie sava! Vai teiksiet,lai pametu viņu,bet nevaru tak bērnam tēti atņemt tikai dēļ tā ka nevaru iet atpūsties ar draudzenēm,jo par pārējo mums viss ir kārtībā,strīdipēdēja laikā rodas tikai šī iemesla dēļ! iesakiet man- ko lai daru?
22.09.2012 23:43 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Tusēšanās nav gluži nepieciešamība! Tātad nav ''galīgā dirsā!
22.09.2012 23:49 |

Reitings 112
Reģ: 11.09.2012
Aizcini draudzenes pie sevis, kur problēma?

Protams, ja nav vienistabas dzīvoklis, tad gan nē. Jo "tusēties" blakus mazajam, kurš jau gandrīz guļ.. ne prāta darbs.
22.09.2012 23:49 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ko tu darītu, ja būtu vientuļā māte? Sēdētu un gaustos, ka netiec prom no mājas?
Ir aukles, ir vecvecāki, ir kādas draudzenes- atstāj kādam un dodies savās gaitās. Nav taču neatrisināma problēma.
22.09.2012 23:51 |

Reitings 15
Nu labi piekrītu-mazliet pārspīlēju ar virsrakstu! Bet es biju domājusi atpūsties! Un man tas ir svarīgi,jo es ar draudzenēm varu atslēgties no visa un visiem,man nav visu laiku jādomā par bēbi un nav jārunā par tēmām kas saistītas tikai ar bērniem! Gribu arī atpūsties ar viņām un parunāt par citām tēmām! Īsāk sakot gribas ar viņam paklačoties,bet gruti to izdarīt ja mazais skraida apkārt vai draugs turpat sēž un klausās visu! :(
Shalom- tur jau tā lieta ka mums ir vienistabas dzīvoklis! Patreiz meklējam divistabu dzīvokli,bet nekā neiet ar atrašanu! :(
22.09.2012 23:57 |

Reitings 15
Summer- Ja būtu vientuļā māte man pēc tam neviens nepārmestu ka esmu bijusi pie draudzenēm un pēc viņa domām maukojusies! Es jau tā esmu darījusi ka atstāju mazo pie savas māsas vai mazā omes un gāju,bet viss beidās ar strīdiem un skandāliem!
23.09.2012 00:00 |

Reitings 1109
Ehh, priecājies, ka vismaz ir ar ko patusēt. :)
Bet ar padomu palīdzēt nevarēšu, jo bērnu nav un vīrietis neaizliedz man ik pa laikam iet ar kādu draudzeni patusēt. Diemžēl, vairs nav īsti ar ko un es esmu tā, kas škrobējās.
23.09.2012 00:02 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Saruna, ka
1)reizi pa reizei atstasiet mazo kadam (draudzenei, mammai) un iesiet patuset kopa
2)ja vins iet tuseties un tu sedi majas, tad ari vinam tikpat biezi jaskatas berns, lai tu kkur varetu aiziet (kautvai pa dienu, lai vins nebutu tik greizsirdigs)
3)ja nepiekrit skatities mazo, tad ari pats lai neiet tuset. abi sediet majas.
4)ja bail vinam uzstadit ultimatu, jo vins ir no tiem, kas tevi verte zemak par sevi, vai ari notiem, kas blauj virsu (ja ne vel trakak), tad ir verts izvakties uz paris nedelam, lai apdomajas.
23.09.2012 00:04 |

Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
ko jūs te rejat meitenei virsū? bērnam ir divi vecāki, kam bērns jāskata uz maiņām nevis sieviete tik auklē mazo, kamēr vīrs apkārt tusē. tekstā skaidri un gaiši minēts, ka viņš bieži ballē.
domāju tā, ka nesaki iepriekš, ka gribi patusēt, vai kur iziet, kad atnāk mājās, tad pavēsti. un ko tad viņš speciāli skries uz veikalu un sadzersies tikai , lai nav ar bērnu jāpaliek? un zini, ja kkas uz to pusi, tad vajadzēja domāt pirms bērnu radījāt. :)
23.09.2012 00:08 |

Reitings 1109
Kurš rej?
23.09.2012 00:10 |

Reitings 1109
Viņa jau pati ir pieļāvusi šādu modeļa izveidi. Jau pirmajā reizē vajadzēja kāju pret zemi uzsist un vecim pateikt, ka tā vis nebūs! Vai iet prom..
23.09.2012 00:14 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Jaa, tas ka viena istaba ar mazo jadzivoun viens no vecakiem biezi vien ir iedzeris gan nav labi. Tur jau pirmam kartam ir jaruna par vina atieksmi.

bet nevaru tak bērnam tēti atņemt

Ja tu esi ar so virieti kopa galvenokart tadel, ka vins ir tava berna tetis, tad es tev drosi varu teikt, ka daudzi vecaki klust par labakiem vecakiem dzivojot atseviski, jo bernam nav jaklausas vecaku stridos (un vienistabas dzivokli diezvai jus tos stridus no berna varat noslept), un tetis, kad bus kopa ar mazo, veltis laiku un uzmanibu tikai mazajam. Bernam labak ir redzet vecakus atseviski, bet laimigus, neka kopa un nelaimigus.
23.09.2012 00:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits