LEGEN..wait for it.. DARY!

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Čaviņas! Skatos How I Met Your Mother un domāju par dzīvi :D

Katrs moments var kļūt par atmiņu, vai ne? Tieši tāpēc tie jaukie vakari, ko nosēžam mājās tiek dzēsti no mūsu atmiņas. Es tiešām tādas dienas neatceros.
Tāpēc šodien I will make a memory :)

Ko jūs atceraties tagad uz sitiena.. kādas trakas, stulbas izdarības..

Start with..
Es atceros TOREIZ, kad nozagu zirgu VAI TOREIZ, kad izgāju ielās tikai halātā vai TOREIZ, kad.. DAVAI, palielieties par savām izdarībām šajā skaistajā sestdienā :)
22.09.2012 12:08 |

Reitings 47
Reģ: 21.08.2012
tad tagad man ir skaidrs, ka tas tiešām varēja smirdēt :D
22.09.2012 18:34 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Stopēju tramvaju, kamēr draudzene skriena pakaļ telefonam, ko aizmirsa dzīvoklī, kur notika tusiņš. Jāpiebilst, ka tas bija pēdējais tramvajs :)
22.09.2012 18:36 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Ar draudzeni uzvilkām manas mammas sexīgos naktskrekliņus vai bodijus, pa virsu lielus kažokus, un papēžus, ārā ziema. Domājām pie mājas iziet uzpīpēt. Izejam pa dzīvokļa durvīm,kaimiņiem durvis noskan, paslēpjamies pie pastkastītēm, bet kaimiņiene atnāk, parauj manu draudzeni aiz kažoka, tā,ka viņa plika kurpēs stāv :D kaimiņienei žoklis atkarājās un tā stāvēja nekustīgi :D
Tad mums nebija šķiltavas un domājām pie Fēniksa kādam paprasīt, beigās satiku klasesbiedru,tāds kauns... :D Un citu reizi arī kautkādā debīlā paskatā kautkur vilkāmies,kautkādi džeki piestāja un paprasīja vai no vecmeitu ballītes,teicām jā :D:D
Tas viss bija skaidrā nezinu,kas mums bija prātā.
Mums laikam topā pārģēbties maucīgi,ja ikdienā staigājām diezgan vienkārši. Vienreiz citai draudzenei uztaisiju korseti no pārtikas plēves un pārējo tērpu no toletes papīra,līgavas pušķi ieskaitot.
Tagad man nenāk prātā izskaidrojums tām darbībām :D
22.09.2012 19:30 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Jā un tēlojām,ka viņa precēsies un kautkādiem džekiem kautko likām darīt :D
22.09.2012 19:33 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Vakarā pēc darba ap 20 draudzene pierunā iet tusēt, nu ok. Atbrauc čaļi ar mašīnu, viens man baigi patika toreiz. Izrādās šie brauc uz Daugavpili. Nu neko, atpūtāmies jau labi. :D 4os no rīta kāpu autiņā atpakaļ uz Rīgu, jo 8 bija jābūt darbā. :D
22.09.2012 19:41 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Itaalija man atgaadinaja par to,ka vienreiz mes ar draudzeni,kad mums bija kadi 12 gadi,izgriezam mana peldkostima caurmu vaverei ielikam zekji tur,kas karajas(to vilku es)un vinjai bija manas mammas krusturis piebazts mugura,tad aizgajam uz lielo istabu un dejojam manai mammai pie George Michael-Shoot the dog dziesmas :D
22.09.2012 20:00 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Jā, itālija man arī atgādināja, ka vienreiz ar draudzeni uzvilkām mammas zābakus, tad vēl modē bija gurķu duramie, baigās dāmas ziemā gājām uz veikalu, kur satiku savu brāli ar draugiem, kuri par mums ierēca, ko tad mēs uzvilkušas tādus papēžus un vēl ejot mājas draudzene nolikās :D
22.09.2012 20:03 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Līdz 16 gadiem vispār biju viens nevaldāms tīnis, tik daudz glupības sadarīju :D
Viena tāda, ko nav kauns stāstīt. Ar draugiem bijām dabūjuši tādas gaismas uz mašīnas kā policijai un dabūjām arī to aparātu, kas izdod to policijas sirēnas skaņu.. un skaļruni. Nakts vidū ar visu šo (ieslēgto) aprīkojumu piebraucām pie viena drauga mājas un skaļrunī teicām, lai paceltām rokām nāk ārā no mājas :D Kad istabās ieslēdza gaismu, tad labi ātri braucām prom :D
22.09.2012 20:27 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
ak dies, nazic - par to zeķi pārsmieties var! :D Mēs ar drušku kkādos 12-13 gados gājām pie kaimiņu durvīm vakaros un likām jēlas olas vai sapuvušus tomātus(speciāli pūdējām) zem avīzēm, kuras pēc tam aizdedzinājām un zvanījām pie durvīm un mukām prom cik ātri vien var. Kaimiņu nāca atvērt duevis un ar kājām dzēsa to avīzi kā rezultātā bija izmīcijušies pa olām vai tomātiem ar chībām :D Jāpiebilst, ka ziemas laika tā darījām un slēdzām kapņu telpā ārā gaismas, lai neviens neredzētu. Nezinu kur bija prāts kko tādu izdomāt :D
22.09.2012 20:44 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
aaa un vēl ar to pašu draudzeni apm tajā paša vecumā vienreiz vasarā izdomājām, ka paliksim teltī pa nakti. šī bija tovakar uzvilkusi jaunās baltās botas, ko mamma bija tai dienā nopirkusi un kad jau palika tumšs vai pat galīgi nakts bija, izdomājām, ka gribās gurķus. :D tā kā netālu bija mazdārziņi, tad saģērbāmies un gājām pakaļ gurķiem. tumsā grūti kko saskatīt, bet bridām tik dārzos iekšā un beigās arī kārotos gurķus atradām un samērā lielā daudzumā laimīgas stiepām uz telti. no rīta gan izrādījās, ka visas draudzenes jaunās, baltās botas bija pilnīgi melnas un ar dubļiem nobristas. :D ši dabūja taisnoties mammai kā tā ir sanācis, bet es ar pāri palikušajiem gurķiem slāju uz māju. :D
22.09.2012 20:55 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
vienreiz nakts vidus baigi sagribejas pelmenjus,izsaucam taksi un no vienas pilsetas malas braucam uz otru lidz Statoil,lai nopirktu pelmenjus,bijam terpusas pidzammas un veikala dazas minutes nevarejam atvert maisinju lidz pardeveja mums nepalidzeja :D ak ja tas bija pa pjanku :D
22.09.2012 21:18 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
dodoties uz dradzenes kalses tusiņu pirtī, iemetām pirms pasākuma un gajām papildināt krājumus vēlākam, ieejot veicī no -20 grādiem uz +15, apreibu tā, ka nākot ārā, nolikos 5 puisu priekšā, smējos, nevarēdama piecelties.
22.09.2012 22:16 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Atceros pirmo ballīti ar alkoholu. Man bija 12 gadi, bijām bariņš meiteņu un puišu pie vienas draudzenes un visi dzērām sidrus, tādiem maziem maz vajadzēja, katram vien kadi 2 Fizzi un tad lēkājām pa batutu dārzā, šķita tāds wooowww, riktīgs lidojums. :D Patiesībā vairāk nekad tik labi no alko neesmu jutusies kā toreiz 12 gados. :D
22.09.2012 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits