Vai kādai no jums ir slikta slava? Nu, vietā kur dzīvojat, starp cilvēkiem? Vai jebkad tāda bijusi?
Esmu par sevi tādas lietas dzirdējusi... Varētu domāt ka es viena esmu ballējusies, tusējusies, dzērusi un ar kādu čali pabučojusies.
Taisni vai jāsmejas, ja vien nebūtu mazliet hmm..nepatīkami ka cilvēki pat tad kad jau kuro gadu esmu mierīga tāpat vēl izdomā kaut ko uzrakt :D
Par mani arī visādas baumas bija (gan jau ka arī ir) tagad..
Pārsvarā baumo tādi cilvēki, kuri par mani nezin neko izņemot manu vārdu. Par laimi neņemu viņas galvā, jo uzskatu, ka vnk skauž viņām... :D
Jā, manā dzimtajā pilsētā par mani visu ko var dzirdēt. Pats interesantākais ko esmu dzirdējusi, ka es "guļu" ar savu patēvu, brr.. Pati nesaprotu, kur var kko tādu izdomāt
LV kādam ir arī laba slava? Stipri šaubos.Nu ta palasot visur komentarus,paklausoties ko runā cilvēki. :D Visi stulbi,lohi,, zagli, slinki, dzērāji, narkomani, zagļi, maukas , un tada garā. :D
OO par mani visur viskaut ko ir runājuši :P gan darbā gan kur dzīvoju kādu laiku :D
vienmēr mani pārprot jo esmu jautra rakstura :) vienmēr aktīva līdz ar to visi domā ka baigā ballīte esmu :D bet tā gluži nav :)
agrāk kur dzīvoju :) vairāk kā pusgadu biju kopā ar puisi un viņš bieži braukāja pie manis ciemos uz laukiem un tajā laikā dzīvoju tur viena :)
kaimiņiene zvanijās manai mammai un sūdzējās ka katru dienu pie manis cits pusis braucot ... :D tā smējos :D līdz ar to paklīda runas ka esmu lēta un to vien daru kā katru vakaru ballējos un lietoju grādīgos dzērienus :) brīnums ka nebiju vēl nakromāne :D
Par sevi neko TĀDU neesmu dzirdējusi un patiesībā nav bijis arī iemesla, jo es tāds kluss un nemanāms cilvēciņš :D No vienas puses, gribētos paokšķerēt, bet no otras - esmu diezgan jūtelīga un varētu to pārdzīvot.
Kubietei jāpiekrīt- man liekas ka visiem un par visu ir slikta slava. Tak neviens nerunās- o jā kāda gudra meitene, smuka arī, pielūdzēju daudz bet viņa jau tāda kautrīga, uz neviena neskatās!
Par jebkuru atradīs kādu sū*u ko pastāstīt citiem. Vietējās klaču avīzes.
Es neteiktu, ka slikta slava, bet tādas ļoti negatīvas baumas, kas pašai raisa izbrīnu, ir gan nācies dzirdēt, pat pavisam nesen :D man apkārt ir tādas meitenes, kurām klačošanās tiešām ir kā dienas deva, es pasmejos par to visu, protams, ja tas neiet jau pāri robežām :)
Nav duumu bez uguns,cik esmu redzejusi tad tas baumas pamata atbilst patiesibai,fakti var but neprecizi,bet doma pareizi.
Luk vai tiem cilvekiem vajadzetu par to runat - ta ir cita runa.
Tas, ka par jums baumo vai baumoja nenozīmē, ka tas ir pamatoti. Baumošana ir tieši proporcionāla miesta lielumam. Mazos miestos cilvēkiem nav ko darīt un visu ir tik maz, ka šķiet- kā uz paplātes. Bet parunāties taču gribās :D Un tad iet vaļā. Bet tā, kā nekas TĀDS miestos parasti nenotiek, lai to varētu apspriest stundu vai divas, nekas cits neatliek, kā likt lietā fantāziju un stāstu izpušķot.
Lielajās pilsētās baumošana nav aktuāla problēma- lai kāds lielākā pilsētā baumotu- nu tur ļoti jāpacenšas ar uzvedību izprovocēt.
+ :D vēl līdzīgi kā Emmanuellei, arī man tika daļa "sliktās slavas", kad aizbraucu uz ārzemēm, bet kopumā, mani tā slava vai neslava neinteresē, ar vai bez tās man ir lieliski cilvēki apkārt.