Nezinu, kā tikt laukā no šīs bedres

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Šķiet, ka visi pret mani sazvērējušies. Un es sev riebjos, esmu ļauna. Mēģināšu īsumā. Izšķīros pirms vairākiem mēnešiem no drauga, bijām kopā daudzus gadus. Sākumā teicu sev, ka palīdzēs laiks.. Nekas nepalīdzēja. Tusējos riņķī. Kaut ko mēģināju, bet vienalga bija smagi. Plus vēl apkārt visādi dīvaiņi. Ok, jā, neesmu nekāda skaistule un nekad man nav bijusi daudz uzmanība no vīriešu puses, bet neteiktu, ka esmu galīgi nesimpātiska. Nu lūk, bet mani grib tikai tādi, kas man nepatīk.. te palasot diskusijas vispār katru dienu apskrienas dūša, saprotot, cik jauku cilvēku pazaudēju sava stulbuma pēc un kādi nenormāli ir pārējie vīrieši. Sākumā viņam gāja smagi, kad izšķīrāmies, viņš pazaudēja darbu, viena beibe viņu atšuva, kā uzzināju..Nāca pie manis, protams, pa reizei.. Bet nu nekas nopietns..Labi pavadījām laiku, saprotot, ka attiecības vairs izveidot nevaram, jo pārāk esam viens otru sāpinājuši. Protams, es mocījos, bet tā kā citu man nebija, satikos ar viņu ik pa laikam. Tagad viņam viss sāk nokārtoties, atradis labu darbu, protams arī pielūdzējas daudz, gan jau viņu pazaudēšu.. Un tagad es sev liekos pretīga. Man riebjas, ka viņam viss nokārtojas , bet man nekas nenokārtojas, esmu tajā pašā punktā, pat vēl zemākā, gan sajūtu, gan sadzīviskā ziņā. Un vispār es nezinu, ko man iesākt. Zinu, ka ne jau vīrieši svarīgākais dzīvē, bet man nav nekā..meklēju kaut kādus hobijus, draugi man nav var teikt vispār, draudzenes novērsušās..esmu viena, nelaimīga. Un gribu izbeigt šīs murgainās attiecības ar bijušo, bet neviens normāls vīrietis, acīmredzot mani negrib.. Zinu, ka īeteiksiet celt pašapizņu ( kā lai to paceļ, ja neviens mani negrib ), atrast savus hobijus ( nesanāk ), atrast draugus ( kur lai atrod? ), nodarbināt sevi.. Es to visu lieliski zinu, bet nezinu, no kura gala sākt, jo esmu pavisam viena..bez draugiem, bez vīriešiem..Man ir tikai VIŅŠ, bet viņam mani nevajadzēs..un es mocīšos un to es nevēlos. Un man riebjas, ka MAN SKAUŽ, ka viņam viss nokārtojas, bet man nē. Es nevēlos tāda būt. Kā lai tiek no tā visa ārā un no kura gala sākt, ja man nav nekā? Ja neesmu nevienam vajadzīga?
21.09.2012 17:57 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es tev ieteiktu pasai izradit savu milestibu sev, sevi pilnveidojot, kaut vai vingrojot, atklat jaunas sevis kopsanas metodes, apmeklet sev patikamos pasakumus kaut vai vienai. Man ari kadreiz bija lidzigi, kad viriesa blakam nebija, draudzenes aizklida kur nu kura pa arzemem un es paliku viena, visur bija jaiet vienai. Lieliski saprotu ka tu juties. Bus labi, tici man! Vienu gan tev teiksu, liec miera citu dzives (piemeram, tava drauga) , tev ir pasai saveja un katram ir savs cels ejams un savi resursi no kuriem buvet kaut ko talak, ta ka skatities greizi uz to, ka citiem iet labak, ir kaut kas lieks, kur teret savu energiju. Megini meklet iespejas sava dzive. Nav viegli tikt ara no tadas bedres, pilnigi saprotu, pasai citreiz vel liekas, ka atrodos turpat kur biju, bet jacensas domat pozitivi!
21.09.2012 19:55 |

10 gadi
Reitings 980
tb tuva cilvēka

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saac visu no saakuma ar citu attieksmi!Tas noteikti nav viegli,bet var meeginaat!Meegini sevi nodarbinaat taa,ka tev nav laika domaat par to,ka nevienam neesi vajadziiga!

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Magnolija-ja vinjam tevi vajadzes.tad ari vinjs tevi samekles un spes noturet,nevajag bojat nervus par to,ko nespej ipasi ietekmet. Mazak doma vairak dari! Ta jau ir ka pasauli redzam tadu,kadu pasi veidojam. Ta teikt dzivo pec principa glass half full nevis glass half empty! Redz saki,ka gribetu but "traka",tad ludzu tev visi celji valja :) seit nav ziemeljkoreja,kur nevar nopirsties bez diktatora atljaujas
21.09.2012 19:56 |

10 gadi
Reitings 980
Kumeliņ, paldies..piekrītu tev pilnībā. Nezinu, es izdomāt, ko un kā jādara varu, bet ar to darīšanu ir pagrūtāk. Esmu pārāk emocionāla un katrs sīkums man var sabojāt visas sajūtas uz visu atlikušo dienu. Es sevi sagruzu nemitīgi un tad sēžu kā tāda nelaimes čupiņa :(

nazic, būtu ar ko, ietu kaut šovakar kaut kur trakot..vienai nav tas.
21.09.2012 20:02 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man izskatās, ka Tu vēlies pasaulei kaut ko pierādīt. Steigšus dabūt kādu vīrieti vai draugus, vai hobiju. Vai kaut kādu uzmanību no citiem, vērtības apliecinājumus. Es Tev ieteiktu vienkārši pabūt tajā tukšumā, ko Tu šobrīd jūti. Nu, nav nekā - nu un? Meklē kaut ko, kas iepriecina Tavu sirdi, nevis uzlabo reputāciju. Nav jēgas darbināt sevi kaut kādos hobijos, kas Tevi nesaista un nav jēgas skriet pie cilvēkiem, lai no viņiem kaut ko paņemtu.
Vienkārši ievelc elpu, nomierinies un nedomā kādu brītiņu.
21.09.2012 20:02 |

Reitings 6531
cosmo biezi meitenes mekle draudzenes vai kadu ar ko iet patuset :)
21.09.2012 20:05 |

10 gadi
Reitings 980
Royality, arī taisnība..bet nav tik vienkārši tā nedomāt. Vismaz man nesanāk. Vispār arī darbā esmu pilnībā neproduktīva pēdējā gada laikā un arī tas mani dzen jau izmisumā, ka nespēju nekam koncentrēties.

Nazīc, ir mēģināts, bet nekad nekas īsti nav sanācis..viss pajūk kaut kā parasti
21.09.2012 20:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Royalty-patika tavs teiktais par to -ievelc elpu!Taisniiba jau ir -skriet ,dariit kaut ko ,kas nepatiik ,noteikti nav jeegas!Tomeer seedeet un domaat par to ,ka "dziive beigusies"- arii nav labi!
Varbuut vareetu paliidzeet kaut kas taads,kaa dziivokla ,maajas tiiriisana-paarkaartosana!Kaut kas taads,kas vareetu izsist no sliedeem to iecikleesanos,ka nekas neiet!Varbuut var aizbraukt kaadaa celojumaa...tas noteikti paliidzeetu!:)
21.09.2012 20:09 |

Reitings 6531
un vispar atcerejos joku par temu no draugiem.lv "runa" sadaljas(neatceros precizi,ka tur bija,protams)
-Ko doma optimists,kad nokrit pa trepem?
-O! Atri gan tiku leja
21.09.2012 20:09 |

Reitings 6531
Nu ej dejosana,kori,iestajies sarkanaja krusta,kad es tur biju,tur bija daudz jauniesi,kas taisija visadus pasakumus,draugi tapat ka princis balta zirga pie durvim neklauve!
21.09.2012 20:11 |

Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Piecelies no rīta-ieskaties spogulī un saki tai personai ko redzi kaut ko tamlidzigu-"Esmu lieliska/Es visu varu,mana dzīve ir skaista un man viss izdosies." tici,tas ļoti uzmundrina. Varbūt izklausās augstprātīgi,iedomīgi vai sazin kā vēl,bet tā ir ļoti lieliska motivācija. No rīta pieceļoties klausies mīļāko mūziku un smaidi. Atrodi par ko priecāties katru dienu un zini? Visi pamanīs,ka tu esi atplaukusi,smaidīga un cilvēki paši parādīsies. Pieņemt viņus vai nē-tas būs tavā ziņā :)
21.09.2012 20:12 |

10 gadi
Reitings 980
Princese, lai cik dīvaini nebūtu es tieši to daru no rītiem - gozējos spoguļa priekšā un klausos mūziku :D Un tas tiešām tajā mirklī palīdz. Bet īslaicīgi. Uz dažām stundām. Līdz atkal sagruzos. Nu kā lai nesagruzās - kaut vai šodien lasīju Cosmo beztēmu, visām ballītes, izpriecas, draugi..man nekā..Nu un tādi sīkumi maina tās sajūtas.
21.09.2012 20:15 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Ok, neizlasiiju visus komentārus, bet varu piekrit vienas meitenes sacītajam par suni-būs kas tev garastāvokli uzlabo, ejot uz parku pastaigāties varbūt, ka iepazīsies ar cilvēkiem.
Ja nesanāk atrast savu hobiju, varbūt pamējģini ko traku, ko liidz šim nekad neesi dariijusi-iestājies kādos deju kursos! Tur tak daudz sievietes/ meitenes un notiekti, ka draudzeni atrastu!:) Lai veicas! Galvenais nepadoties un nesēdēt uz vietas! :)
21.09.2012 21:03 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
brauc prom!
21.09.2012 21:31 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Renesanse-ari labs variants.
21.09.2012 21:42 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
turpini salīdzināt sevi un savu dzīvi ar citiem, un tu nekad nejutīsies labāk, vingro un hobijo cik gribi...

kur it teikts, ka smaidīgie un normālie apkārtējie ir 100% laimīgi, kur ir teikts, kas vispār ir normāli.. katram sava dzīve jāuztver tāda, kā tā šajā brīdī ir, protams, jāmēģina uzlabot iespēju robežās, bet arī tā noniecināt nedrīkst. tu taču esi dzīva, vesela (nu vismaz mirstama kaite tev nav???), rokas, kājas vietā, ir kur dzīvot, ir darbs, kaut kādi ienākumi, nemaz jau tik slikti nev neiet, ne??

vienkārši jābeidz šitā bezjēdzīgā gaušanās un dīkšana un jāpaskatās mierīgi apkārt. un jābeidz pīties ar cilvēkiem, kuri tev liek justies kā slikti. tu neesi nekāds caurums, kur tavs bijušais var savu vientulību atvieglot.

nu atvaino, ka tik skarbi, bet esmu tam visam gājusi cauri un tiešām, viss uzlabojas ar laiku, tikai jāmaina attieksme. ja nemainīsi attieksmi, nekas nenotiks.
21.09.2012 22:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu visu uzreiz gribi! un kad saproti, ka uzreiz nevar dabut, tad uznak sis te pesimisms. nedoma par to kas tev ir,kas nav. vnk dzivo dzivi, un pilnveidojies!
21.09.2012 23:20 |

Reitings 34
Reģ: 12.09.2012
Izlasi grāmatu "Spēks". Rhonda Byrne
22.09.2012 00:32 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Nezinu, kā tikt laukā no šīs bedres

ar lidmašīnas biļeti :D
22.09.2012 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)