Šeit vēlētos redzēt vairāk viedokļus no tādām kurām situācija līdzīga kā man, bet, izsakaties jau arī visi pārējie. Esmu precējusies, nu pat būs jau 10 gadu, ir bērni, materiāli nodrošināta, vīrs ļoti mīl bērnus un rūpējas par viņiem, ir saimniecisks, atklāti sakot, ne es viņam speciāli ēst gatavoju, ne gludinu drēbes, īsāk sakot, pats ar visu tiek galā un arī māju uzkopj. Esmu diezgan seksuāli vēsa,(pēc dzemdībām kaut kā viss mainījās, lai gan bija ķeizars) sex mums ir labi ja 1x mēnesī, man to vairāk vienkārši nevajag, gribu būt mīlēta, lutināta, bet, lai sexu man neprasa. Protams, saprotu ka vīram to grūti pieņemt un šķiet ka viņs skraida pie citām jo viņam vajagot vismaz 2-3 x nedēļā, būtu priecīgs ja butu katru dienu, bet es tad ātri vien nobeigtos! Jautājums ir, cik daudzām no jums, kuras dzīvo kopā ar vīrieti, sex ir 1x mēnesī un retāk un kas ir Jūsu iemesls/ptoblēma jūsuprāt? Cik daudzas no Jums dzīvo kopā ar vīrieti tikai tāpēc ka nav kur iet, ir bērni, man 3, bērniem vajag ģimeni, man manu esošo dzīves līmeni jo nestrādāju?