Eh, atcerējos, ka sen bija laiks pameklēt jaunu pulkstenīti :-)
Man ir sen, sen pirkti divi Storm pulksteņi, kurus labprāt pārdotu, jo pašai patīk pilnīgi citādāki, bet jēgas pārdot nav - lai gan nebija mega dārgi, pirku katru virs 240Ls, bet pārdot par kaut cik sakarīgu summu noteikti neizdotos, taču pavisam pa lēto tomēr žēl :D
Viens bija Sona
Otram nosaukumu neatceros, bet līdzīgs Cerano modelim
Pašai gribētos smalku, zelta, rokassprādzes tipa.. patīk Rotary, Accurist, bija kaut kāds Rado šāda tipa, kas patika.
Bet pagaidām pulksteni par vismaz pusotru tūkstoti eur noteikti nepirkšu, un meklēt kaut ko līdzīgu lētāk (šobrīd, ja pirktu, tad ne dārgāk kā 500 eur, nu, varbūt nedaudz dārgāk, ja ļoti patiktu :-P ) nav bijis iedvesmas iet un meklēt.. es vispār esmu slinka uz veikaliem, lai šopingotu, vajag saņemties :D
Atbildot uz autores sen uzdoto jautājumu, noteikti dodu priekšroku labiem pulksteņiem :) Bet vajadzību pēc pulksteņa īpaši neizjūtu, esmu ilgi nostaigājusi bez, pāris reizes iedomājoties par to, ka vajadzētu atrast un nopirkt, taču tas kaut kā ir paslīdējis garām :D Taču vispār laikam jāsaņemas beidzot un jāatrod kaut kas, kas patīk par pieņemamu cenu :D Par 400-500 domāju, ka arī var atrast labu pulksteni, nav obligāti jāmaksā virs 1000 (lai gan tie man patīk gan, haha). Lētu pulksteni gan nevilktu nekādā gadījumā.
Ā, no tādiem masīvākiem patīk Rolex un neatzītais dizaineru Burberry :D Vispār ar tiem pulksteņiem, man patīk, jo vienkāršāk, jo labāk, bez kādām cakām un spīguļiem.