Es arī esmu palīdzējusi tantiņai pāriet pāri ielai, vienmēr metu atkritumus miskastē(arī tad,ja jānes tas papīrītis ,pudelīte 2h līdz miskastei(mājām),jo pa ceļam nav nevienas ), mēģinu nevienu nesāpināt, tomēr es neuzskatu ,ka tas ir nez kāds tur sasniegums, ka no tā pasaule daudz,ko gūst,ja es kādam iemetu 20santīmus, pieturu durvis,lai sieviete ar ratiņiem vieglāk tiktu ārā no veikala. tie ir sīkumi,kas neko daudz neietekmē. oki, sievietei, tantiņai ir patīkami,ja kāds palīdz,kādam ,kam iemet 0,20ls, 1,0ls , 0,50ls sakrājas naudu ēdienam ,vai arī pudelei,taču es par došanu pasaulei uzskatu,kaut ko vēl lielāku, grandiozāku. piem. izgudro zāles pret slimību,izgudro liftu, ziedo naudu operācijai,apmaksā svešiem jauniešiem mācības, izmitina kādu ,kurš ir pazaudējis darbu, nodegusi viņa māja un palīdz viņam iekārtoties jaunā darba vietā, izveido firmu un tādejādi nodrošina darbu 270 cilvēkiem, pats saorganizē bezmaksas mācības un māca,kaut vai kā pīt groziņus, apmāca kā lietot datorprogrammas, katru nedēļu apmeklē veco ļaužu pansionātu un runājas ar tiem cilvēkiem, atnes vēl kādu kārumu, ar kādu uzspēlē šahu, uzklausa kā kāds stāsta jau 34 x reizi par savu bērnību , par kara laikiem , adoptē bērnu utt.