Ziedošana dzīvniekiem!

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Iespaidojoties no labiem darbiem - - > http://lesteragranulas.lv/

vēlējos uzzināt - kā iet Jums meitenes ar ziedošanu vai izpalīdzēšanu ikdienā, vai pašas jau piedalījušās šajā akcijā vai kādā citā, vai labāk tomēr ziedojat cilvēkiem, nevis dzīvniekiem?

Pirms tam jau redzēju, ka Juglas dzīvnieku patversmei vajadzīgas granulas, domāju palīdzēt, bet ieraugot šo akciju tas likās tik jauki, ka kādam tomēr rūp arī ikdienā lielākajai daļai nepamanītas lietas. Un man tiešām prieks par šo akciju! :)
20.09.2012 12:56 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ziedoju tikai cilvēkiem.Smukiem pūkainiem kaķiem vai suņiem tapat ir pietiekami daudz ziedotaju.Pat dabā dzīvnieki palidz sev līdzīgajiem.
28.10.2012 16:38 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Es arī ziedoju tikai cilvēkiem. Meitene, kas izteica viedokli, ka vecāki par saziedoto naudu brauc ceļojumos, hmm... man trūkst vārdu... Ja ir konkrēti fakti, tad tie ir jāpublisko, nevis tukši jātērgā "man šķiet" līmenī un ar dakšām jādursta debesis. Negribu ticēt šādu gadījumu regularitātei, man prāts atsakās to pieņemt:D Nespēju iedomāties briesmīgāku nelaimi dzīvē kā to, ka mātei piedzimst smagi slims bērns un tu nezini, kā viņam palīdzēt, kur nu vēl pieļaut domu, ka viņa varētu tā vietā, piemēram, aizbraukt uz Milānu un nopirkt sev jaunākos Gucci zābaciņus...
28.10.2012 16:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti tikai par cilveekiem!Esmu dziivnieku miile ,bet cilveeks noteikti pirmaa vietaa-veci,slimi cilveeki,beerni!
28.10.2012 17:00 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
man vienmēr asara acīs, kad redzu kādu ubagu vai vecu tantiņu, kas ubago, man vienmēr slapjas acis , ja vēl par dzīvniekiem tad vispār man pinkšķis, kā var būt tik nežēlīgi, slimi cilvēki, kas dara pāri dzīvniekiem, daudz tādu gadījumu, vai pamet kaķus , suņus kur piesietus, šausmas. Dzērājiem naudu nedodu. Uz ielas dažreiz iemetu kādus santīmus veciem ļaudiem vai ja redzu ka tādi, kas neubago pudelei. Arī uz labdarības tālruņiem zvanu, vismaz reizi. Ziedojumu kastītes vienmēr ko iemetu, kaut santīmu. Pati arī reiz Mcdonaldā ieraudzīju vīru, kas ienācis pasildīties, neizskatījās, kā dzēris, citu pārpalikumus nesteidzās ēst, nesmirdēja, tik sildījās, jo bija ziema, man palika viņa žēl, aizgāju nopirkt viņam big mac komplektu un iedevu vēl latiņu, cik ļoti viņš man pateicīgs bija, es uzreiz jutos labāk un vēl reizi tik viņu vēl redzēju, arī piegāju un 50 sant iedevu.

p.s nesen piestāju Origo Kebabā , kur stāvēju rindā, rindā ielīda veca kundze, varēja redzēt ka trūcīga, vecā jakā, saplēstā, kāds bij iedevis viņai naudiņu, viņa knapi sadzirdāmā balsī lūdza karstu tēju, bet viņai kaut kas ar balsi, nemāku spriest, un neviens itkā nesaprata, pārdevējas teica, lai iet prom, ja ne izsauks apsardzi, tad rindā esošā dāma no narvesen, vēl sāka teikt- tā bāba ar pie mums , nevarējām atkratīties, kādas dusmas man sanāca, gandrīz nesavaldījos, labi, ka viens vīrietis, nopirka pats par savu naudu viņai tēju, un kebabu, teica, lai iet apsēsties un gaida, viņš atnesīs viņai. un kārtīgi nodeva kebaba pārdevējam par viņu stulbumu. Tikai nesaprotu kāpēc tā tantiņa kebabu neapēda un tēju neizdzēra, lai nu kā, man palika tik žēl, ka apetīte pārgāja, jo citiem nav ko ēst un kādu stulbu pārdevēju dēļ, cilvēkam vecam, kas rāda naudu un lūdz karstu tēju dzin prom, kāds ārprāts, labi, ka ir tādi cilvēki kā puisis kas nopirka tantei kebabu un tēju.

vai, laikam aizrunājos... :)
30.10.2012 03:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
bezceriigi slimiem beerniem un taadiem, kuri buus daarzenji/nespeejiigi invaliidi jebkuraa variantaa, taadiem neziedoju. varbuut kaadai tas izklausiisies cietsirdiigi, bet - neredzu tam jeegu paildzinaat kaada cilveeka cieshanas par paaris gadiniem. tur vairaak iet runa par to, ka vecaaki nespeej atlaist dveeseliiti. vairaak ziedoju tieshi veezja slimnieku atbalstam, slimniicu iekaartaam, zinaatnieku darbam vai apdraudeeto dziivnieku sugu glaabshanai.
30.10.2012 04:06 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
ziedoju tikai dzīvniekiem!
30.10.2012 07:34 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Neziedoju dzīvniekiem, jo es cenšos neskatīties bildes, kurās ir cilvēku nežēlība izpaudusies pret dzīvniekiem, ka arī tas tagad ir kā modes kliedziens, ziedot kādam.
Ziedoju labestības dienās, bet ir arī redzēti bērniņi, kur skaidri redzams, ka nekādus uzlabojumus, diemžēl nevar veikt, tad ir skumji, jo tajā pašā laikā varbūt varētu palīdzēt bērnam, kuram tiešām šī palīdzība dotu daudz vairāk iespēju. Tā kā uzskatu, ka šis jautājums ir visai slidens.
30.10.2012 07:45 |

Reitings 4298
Ziedoju pārsvarā tomēr cilvēkiem, bieži arī uz ielas ubadziņiem, vai arī parasti ļoti uzrunā tie, kas spēlē mūzikas instrumentus, it īpaši, ja vecs onkulītis spēlē klarneti vai vijoli - un tik skaisti, nu kā var paiet garām.
Kā arī tirgū bieži vien tām tantēm, kas pārdod maisiņus vai kaprona zeķītes, dodu naudiņu pa virsu, lai kaut kas paliek arī pašām, nevis viss tām lielajām "galvām", kas tos maisiņus un zeķes piegādā.
30.10.2012 08:01 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2012
Mani neinteresē kaut kādas tur dižas akcijas,it sevišķi,kas pulcē lielu publiku.Ja man vajag atbrīvoties no kādām drēbēm vai kā,es izdaru kādā dienā,pēc saviem ieskatiem.
Agrāk daudz palīdzēju dzīvniekiem,baroju,audzēju/audzināju,kopu utt.-runa nav par 1kaķi vai 2suņiem,bet par daudziem 100tiem...Tagad pārcelos uz dzīvi citur un vairs nedaru neko tādu,kaut arī gribētos.
Par cilvēkiem tā,man nav īpašas daļas,jo redzu dažus,kas ubagojot,mašīnai nopelna vai šnabulim...
Agrāk mēdzu palīdzēt daudziem,tik kāda jēga,labestību ļaunprātīgi izmanto,nomīda ar kājām...
Par tām Labestības dienām-NETICU un neziedoju,jo slimu bērnu(piem. nedzirdīgu bērnu ārstēšanu utt.)apmaksā valsts.
30.10.2012 08:29 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Parasti dodu naudu tikai ubagiem uz ielas. It sevišķi vienai vecai, vecai tantiņai, kura uz mēneša beigām stāv stockmann tunelī un ar kabatlakatiņu aizedz seju. Man viņas ir tik nežēlīgi žēl, ka gribas paņemt līdzi uz mājām!
Man vispār labāk patīk pa taisno iedd naudu, kādas lietas, nevis ziedot caur kontiem un telefoniem.

freya zeķes tirgo auroras darbinieces, kurām brīžiem, diemžēl, algu izmaksā kaprona zeķēs.
30.10.2012 08:29 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Ziedoju tiem, kam uz to brīdi vajag -nešķiroju, vai ziedošu tikai dzīvniekiem un bērniem nē. Neticu visu to ''Labestības dienu'' konceptam, un vispār nesaprotu, kāpēc par tādām problēmām runā tikai vienu dienu.

Ziedoju bērniem, dzivniekiem, veciem cilvēkiem, un labāk ir ja sanāk uzreiz šim cilvēkam naudiņu iedot, nevis caur kaut kādām organizācijām. Žēl ļoti visas vecenītes aukstumā, tuneļos, uz ielām dziedam. Vēl sirds sažņaudzas par visām vecenītēm, kas par sētniecēm vai apkopējām strādā, bet var redzēt, cik patiesībā cilvēkam ir grūti un, ka tas ir tikai, lai izdzīvotu.
30.10.2012 08:43 |

Reitings 2494
Es regulāri iemetu rimčikos vai maximās pie kasēm naudiņu. Kā arī esmu ziedojusi zvēriņiem. Man visu ir žēl..
30.10.2012 08:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits