Ziedošana dzīvniekiem!

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Iespaidojoties no labiem darbiem - - > http://lesteragranulas.lv/

vēlējos uzzināt - kā iet Jums meitenes ar ziedošanu vai izpalīdzēšanu ikdienā, vai pašas jau piedalījušās šajā akcijā vai kādā citā, vai labāk tomēr ziedojat cilvēkiem, nevis dzīvniekiem?

Pirms tam jau redzēju, ka Juglas dzīvnieku patversmei vajadzīgas granulas, domāju palīdzēt, bet ieraugot šo akciju tas likās tik jauki, ka kādam tomēr rūp arī ikdienā lielākajai daļai nepamanītas lietas. Un man tiešām prieks par šo akciju! :)
20.09.2012 12:56 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
Es neziedoju lielas summas, bet censos palidzet, ka varu.
Pa latam vai dieviem. Ziedoju tikai dzivniekiem, vai maziem berniem bet ne pieaugusiem cilvekiem, kuri pasi ir speejushi par sevi paruupeties.
20.09.2012 21:39 |

Reitings 19
Reģ: 19.09.2012
Es, vislabprātāk, savās iespēju robežās palīdzu un ziedoju pamestiem dzīvnieciņiem, jo mans uzskats, ka viņiem jāpalīdz, jo pasi viņi par sevi nevar parūpēties, un mēs, kā sabiedrība, esam par to atbildīgi. Protams, nākotnē, ja būs iespēja palīdzēšu arī cilvēkiem, bet pašlaik, gan dodu priekšroku dzīvniekiem.
20.09.2012 22:22 |

Reitings 5119
Gandriz vienmer tikai dzivniekiem! Gan naudu, gan laiku, gan materialus (segas utt.)
20.09.2012 22:28 |

Reitings 1111
Es ziedoju reti, taču man visvairāk ir žēl smagi slimo bērniņu. Es pat iedomāties nespēju, cik smagi ir tām ģimenēm, kurās aug neārstējami slimi bērni, kuri kādreiz izaugs par it kā pieaugušiem cilvēkiem, bet būtība neizaugs nekad. Es patiešām ceru, ka tās ārstēšanas un terapijas tiešām kaut nedaudz palīdz.
20.09.2012 22:36 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Bieži nopērku neglītas puķes no vecajām tantēm, kas uz ielas tirgo. Esmu arī metusi latiņus omītēm. Bomžiem un tiem,kas mēģina iežēlināt ar suņiem, gan mierīgu sirdi eju garām. Esmu arī zvanījusi, lai ziedotu dzīvnieciņiem. Nabaga Semijam arī pārskaitīju.
Vispār baigais paldies meitenēm, kuras tepat cosmo ieliek linkus uz stāstiem vai labdarības projektiem, jo ikdienā uz tādiem internetā '' neuzduros'', ja nu vienīgi twiterī kāds retwītojis.
20.09.2012 22:41 |

Reitings 94
Ziedoju dzīvniekiem. Viņi ir tik neaizsargāti pret cietsirdīgo pasauli. Kā palasu vairākus rakstus, tā esmu šokā par necilvēkiem :S
dr.lv sekoju aktīvi līdzi visiem ierakstiem un cenšos padot tālāk.
Prieks, ka šeit ir cilvēki, kuri nepaliek vienladzīgi :)
20.09.2012 22:57 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Šīs diskusijas iespaidā, man atkal ir jāraud!!! Es vienkārši nevaru paskatīties uz bomzīšiem, uz veciem tantukiem, kas uz ielas pārdod kaut ko vai ubago, uz bezpajumtniekiem ar dzīvnieciniem, kur nu vēl uz tiem kakīšiem un sunukiem, kuri draugos salikti ar lūgumu palīdzēt utt.! Atzīšos, ka man vairāk žēl zvērinu, bet , kopš sāku mācīties Rīgā un redzu tos vecos cilvēkus, man vienkārši sirds plīst pušu! Vēl ir jaunieši, kuri spēlē kādu instrumentu uz ielas, kas vispār ir apbrīnojami drosmīgi , jo gan jau, ka kāds klasesbiedrs vēl panirgājas, kā aizskar....
20.09.2012 23:05 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
es gan nezinu vai LV ir tā, bet UK pārtikas veikalos ir tādas kastes, kur ejot ārā no veikala var iemest konservu bundžas, cita veida barību un rotaļlietas dzīvniekiem no patversmēm. Esmu apņēmumies to regulāri darīt.
Vispār, ja LV tadas iespējas nav, vajadzētu to ieviest, jo konservu bundža ar ēdienu nemaz tik daudz nemaksā :)
20.09.2012 23:13 |

Reitings 108
Reģ: 07.09.2011
Lasu un saprotu, ka man ir ko teikt šajā sakarā.

Sākšu ar jautājumu - Vai esat padomājušas cik daudz slimu bērnu tad ir LV? Jo Labestības diena, piemēram, notiek bieži un ziedot beigās izdaodas simtiem bērnu.
Varbūt jāpadomā par to kāpēc tik daudz slimi bērni ir LV? Varbūt gēni? Apstākļi? Par to esat domājušas?

Man žēl ir tikai dzīvniekus un noteikti arī šajā akcijā piedalīšos līdz ko saņemšu algu. Dzīnieki ir tie, kas vienmēr mani iežēlinās.
Esmu arī iedevusi dažreiz kādam galīgi vecam cilvēkam, kuram acīs lasāmas emocijas un ta tās priecīgākās, bet tā varu ar paceltu galvu dodies garām bomžiem. Ziniet paši savas laimes kalēji.
20.09.2012 23:36 |

Reitings 108
Atvainojos par kļūdām, man te uz nerviem šī diskusija uzdeva...
20.09.2012 23:38 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Baiba, Tev nu gan dīvains viedoklis, ja pareizi sapratu. Laikam neesi tālāk par LV robežām paskatījusies, citādāk redzētu, ka ārzemēs (un piedevām valstīs kā ASV, citas ES valstis) ir tādas slimības cilvēkiem, kādas par laimi mums pat ļaunākajos murgos nerādās.
20.09.2012 23:49 |

Reitings 108
Jessica mans viedoklis nav dīvains tikai tāpēc, ka Tev nepatīk. :)

Un šobrīd es runāju par LV, mēs esam maz, bet tomēŗ tik daudz slimu bērnu. Vai tas ir normāli?
20.09.2012 23:53 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Baiba, es taču neteicu, ka stulbs viedoklis, bet gan dīvains. ;)

Es neesmu mediķe, bet man liekas, ka nav pārāk briesmīgs mums slimo cilvēku skaits. Mēs vienkārši esam maza valsts, viens otru pazīstam, tāpēc arī liekas, ka problēma ir milzīga, jo problēmu varam paši apskatīt, nevis tikai pa Discovery ieraudzīt.
21.09.2012 00:00 |

Reitings 132
Reģ: 22.03.2009
Tieši plānojam ar draugu kādu dienu aizvest uz patvesmi tās dranulas. Bet nu Lesters un saimnieks forši ir izdomājuši,liels prieks,ka tik daudz jau saziedots.
Cilvēkiem uz ielas iedodu tikai,ja kabatā jau ir un ja redzu,ka neiztērēs to naudu kārtējai pudelei.
Dzīvnieku ziedojumu kastītei gan nevaru paiet garām. Un stāsts par Semu...uzreiz noziedoju un vairākas dienas pēc tam vēl,iedomājoties vien,asaras bira.
Vācam arī mājās makulatūru,ko var izmest pie Juglas patversmes,par ko viņiem arī kko saziedos.
23.09.2012 20:28 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
šodien pa māju vācu makulatūru, vecas drēbes/segas - nākamnedēļ uzņēmums rīko labdarības dienu, kad visi kopā brauksim vest pastaigās Juglas suņukus, līdz ar to varam tur nogādāt arī viskko nepieciešamu. un jā, var vest arī makulatūru, jo to viņi nodod pārstrādes uzņēmuma, pretī saņemot naudiņu.
23.09.2012 20:40 |

Reitings 45
Tai meitenei, kura te apgalvoja, ka vecāki par saziedoto naudu braucot ceļojumos - ja runā par tiem projektiem, kas ir ziedot.lv, tad tie vecāki to naudu nemaz neredz, jo ziedot.lv pa taisno ieskaita attiecīgajai ārstniecības iestādei.
Izvēlos tomēr palīdzēt bērniem, jo ir nācies piedzīvot, ko nozīmē, kad kāds ģimenē cīnās par dzīvību.
23.09.2012 20:49 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ziedoju, tik, cik atļauj maks.Būtu man darbs ar regulāriem ienākumiem, ziedotu vairāk.
Žēl ir gan cilvēku, gan dzīvnieku.Līdz to nepataisa par tīro mārketingu.Pasternakas ikgadējais šovs uz mani neatstāj nekādu emociju, tā raudāšana liekas pilnīgi lieka.
Kas man izraisa asaras acīs ir tikai ''Latvijas Lepnums'' pa tv3, jo daži no stāstiem, tiešām ''parauj''.
Es varu saprast cilvēkus, kuri ziedo maz, vai kaut kādu iemeslu dēļ neziedo vispār, bet tos, atvainojos, idiotus, kuri izgāž naudu, lai balsotu tajos debīlajos šovus,tā vietā, lai noziedotu, nesapratīšu nekad.
23.09.2012 21:57 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es noziedoju gan šai granulu akcijai, gan esmu pirkusi ziedošanas kuponus tajās iepirkšanās lapās, gan zvanījusi, gan ar pārskaitījumu. Protams, nejau tur lielās summas, bet tomēr latu pa latam - tāpat var panākt daudz :) Tā ir mana vājība... Tik ļoti viņu žēl.
28.10.2012 16:02 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Kā dažas cūkas var būt tik tizlas???? Bļin, te arī rodas baumas, kapēc cilvēki izvēlas neziedot naudu- jo viena resna cūka, lai nevajadzētu picas naudu noziedot citam pasaka, ka kāds par saziedoto naudu ir braucis ceļojumus!! NODZEN SVARU BULKA, LAI TAUKI NESPIEž UZ SMADZENēM!!!!!! kā vispār var būt tik tizli cilvēki pasaulē??? priecājies, ka tu esi vesela (fiziski, par garīgo veselību lai ņemas spriest tavs psihologs, pie kura sāksi iet, kad sapratīsi ka esi resna pretīga cūka!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
28.10.2012 16:11 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ziedoju tikai dziivniekiem. izsalkushajiem melliishiem aafrikaa un slimiibaam ir pietiekami daudz ziedotaaju
28.10.2012 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits