Vai varētu būt kopā ar mākslinieku?

Reitings 73
Reģ: 20.09.2012
Sveikas!

Gribētu dalīties pārdomās par vīriešiem māksliniekiem. Vai jūs spētu būt kopā ar vīrieti mākslinieku?

Esmu kopā ar tādu, un neteikšu ka ir viegli. Visu laiku tā bohēma... Agrak nodarbojās ar gleznošanu, bet tagad pārsviedies uz fotogrāfiju. Bet pats grūtakais, ka viņam mainās tie periodi. Tad bija portereti, tad daba, bērni. Bet tagad... kailfoto. Viņš saka, ka bilde viņam vairs nešķiet interesanta, ja tur nav pikantuma.

Es pati esmu mākslas kritiķe un it kā jau man tas viss būtu jāsaprot, bet kad tas skar tevi pašu privāti, tad tās jūtas ir dalītas. Neteikšu ka esmu priecīga par to, ka ar kailām sievietēm viņs pavada vairāk laika nekā ar mani. Ok citus ta bildēt vēl tā, bet nesen uztaisīja studijā savu pašportretu kopā ar 2 kailām sievietēm. Un man tas sāp... Bet vai par ko sāpēt?

Varbūt te ir kāda, kurai vīrs ir mākslinieks vai bohemists un kaut ko no šī visa saprot? Kā justies viņa otrajai pusītei?
20.09.2012 08:49 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
saka jau, ja esi pilnībā pārliecināts par sevi un pašpietiekams cilvēks - tad tevi nespēj ietekmēt tas, ka viņš redz cits kailas.
20.09.2012 10:23 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man nav bijusi tāda pieredze, tāpēc grūti teikt. Varbūt sākumā būtu interesanti, vilinoši un kā tik vēl ne, jo pati esmu tāda piezemētāka un puisis tad būtu pilnīgs pretstats man (raksturā). Pēc tam gan jau es sāktu dusmoties, ka nav praktisks, nav ģimenes cilvēks, ir tāds pa gaisiem utt. :D Šis gan ir tikai mans pieņēmums, kā varētu būt...
20.09.2012 10:32 |

Reitings 73
Kā pareizi sevi noskaņot, savaldīt, likt justies labi? Joga, meditācija, psihologs?

Jo skandālus, strīdus, pārmetumus negribu. man svarīgi ka majās ir harmoniska atmosfēra
20.09.2012 10:43 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
Man ir plašs viedoklis un liela pieredze šajā jautājumā, tāpēc atļaušos izteikties...

Ilgu laiku dzīvoju kopā ar mākslinieku gados 18. Tas bija tādā pārejas vecumā, kad pati sapratu, ka man tuva tāda bohēmiska dzīve. Puisis bija labi nodrošināts arī tāpat, tāpēc māksla tiešām bija kā dzīvesveids, ne iztikas līdzeklis. Vienā jaukā dienā viņš izdomāja mani ar sevi iepazīstināt kā ar 'metorsekusāli'. Nekas jauns jau tas nebija, man tikai tajā visā nepatika fakts, ka viņam visi 'draugi' bija meitenes. Lai gan jāatzīst, ka šajā jomā bija uzticams. Arī šobrīd esam labi draugi un zinu, ka viņam nekad draudzība nav pārgājusi mīlestībā - viņam meitenes tiešām ir draugi. Nu, protams, nekad nesaki nekad, un tomēr... Pieredze - bija forši, jo man arī patika tāda dzīve.

Pēc šīs šķiršanās biju vienubrīd kopā ar pilnīgu pretstatu, bet tad tomēr sapratu, ka tie mākslinieki mani galīgi piesaista... Un atkal ar tādu sagājos! Šis bija vairāk ārēji mākslinieciskais - ne hipijveida, kuram viss par visiem vienalga, bet tāds, kuram tieši patika iziet sabiedrībā, piedalīties visādās pasēdēšanās un tā - Spīķeros, Miera ielā, Kalnciema kvartālā u.t.t. šķiršanās iemesls bija pagalam muļķīgs - es vienkārši nespēju būt tik nepārtraukti sabiedriska. Man gribējās pasēdēt mājās, paskatīties kādu filmu, viņam - iet sabiedrībā, baudīt dzīvi. Forši, bet visu ar mēru!

Tad nu tā, kopumā skatoties arī uz tavu problēmu - tiešām jāpiekrīt, ka tikai reti kurais spēj dzīvot ar mākslinieku. Un, pēc manas pieredzes, gribas teikt, ka mākslinieks un mākslas kritiķe ir pagalam lieli pretpoli (lai arī pretpoli pievelkas... :)). Bet nu veiksmi atrisināt domstarpības un laimīgi sadzīvot! :)
20.09.2012 10:43 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
ou, laikam evarētu, bet man ļoti patika j_s komentārs.
Laikam pietiek ar šeit izlasīto pieredzi, pašai savu uzkrāt esot kopā ar māksliniekiem nevēlos. Man pietiek, ja ir kāds draugs ar māksliniecisku dvēseli :)
20.09.2012 10:48 |

Reitings 73
Nu jā, laikam jau vajadzēja pašā sākumā par šo jautājumu stipri padomāt. Bet tad es par to pat nepadomāju, iemīlējos un viss. Bet nu jau 5 gadi kopā, ir milestība, ģimene, nevaru to tā vairs visu izjaukt. un arī negribu. vienkārši gribu atrast kaut kā kaut kādu veidu, lai labi justos
20.09.2012 10:53 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Laikam jau nē..
20.09.2012 10:55 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
vel mans tads ieteikums, neppinaties ar apsargiem un jurniekiem, viniem galigi ne priekshaa nav laika :D
20.09.2012 10:56 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Esmu kopā ar fotogrāfu, tādu autores problēmu man nav. Neuzskatu, ka viņš ir liels bohēmists. Es arī savā ziņā esmu ar nelielu māksliniecisko dabu, ievirzi raksturā, taču arī par bohēmisti sevi neuzskatu. Varbūt lielāka emocionalitāte kā dažiem citiem cilvēkiem, bet uzskatu, ka neko nevar vispārināt un problēma ir attiecībās, attieksmē vienam pret otru, nevis mākslinieciskumā.
20.09.2012 10:58 |

Reitings 73
Pievakare, tad jau sapratīsi mani cerams ;)

Kādas tevī ir emocijas, kad redzi, ka viņš ir kopā ar kailām modelēm? :)
20.09.2012 11:00 |

Reitings 146
Reģ: 28.06.2012
Lūk, kāpēc nevar dzīvot kopā vienas profesijas pārstāvji.. Viens jebkurā ziņā būs pārāks par otru, līdz otrs jutīsies lieks un neko nevarīgs.. Nedomāju, ka šādas attiecības pilnveido..Drīzāk liek tev justies mazākai, dzen kompleksos, jo viņam, lūk, viss izdodas labāk.. Tā var tikai iedzīvoties depresijā.. Lai gan - ko es varu teikt, pati esmu viena kā pirksts, par ko dažreiz, palasot Cosmo diskusijas, esmu pat priecīga :)

Izturību tev! Un viss, ko varu novēlēt- tici saviem spēkiem un neļaujies sevi noniecināt. Ja tu paskatītos uz sevi dažus gadus atpakaļ, tu noteikti ieraudzītu dzīvespriecīgu un talantīgu sievieti! Nepazaudē to apziņu! Nekas nekur nav zudis - ir tikai jāpieceļās! :)
20.09.2012 11:01 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Ilze, tas, ka Kondrašina sieva žurnālos izskatās mierīga un smaidīga, nenozīmē, ka viņa tā jūtas un reālajā dzīvē tāda ir. Neies tak visai pasaulei raudāt un teikt, ka viss ir slikti. Kkur bija viena intervija, kur bija rakstīts, ka nemaz tik rožaini viss nav.
20.09.2012 11:02 |

Reitings 4258
Es jau pateicu, ka man tādu problēmu nav. Ne viņš fotografē kailfoto, ne liek man justies slikti. Problēma ir jūsu attiecībās, ka tu tik greizsirdīga, bet viņam neinteresē tavas izjūtas. Vienalga, vai viņš tev būtu mākslinieks vai elektriķis.
20.09.2012 11:05 |

Reitings 73
Bet tieši kailfoto jau arī liek man justies slikti
ja dabu bilde, esmu ar visām 4 par :)
20.09.2012 11:22 |

Reitings 4258
Kāpēc liek justies slikti, vai esi nepārliecināta par sevi? Kāpēc viņš to neņem vērā, neieklausās? Kāpēc tu jūti skaudību (par ko bija citās lpp) un nevari pati īstenot, ko vēlies? Te nav problēma iekš kailfoto, bet attieksmē, kas tāpat kaut kad uzpeldētu neatkarīgi no kailfoto.
20.09.2012 11:28 |

Reitings 73
Pievakare,

Jā, mazliet pašapziņa man klibo, neesmu tāda super duper pašpārliecinātā dzelzs lēdija :)

Viņš zina, ka tas man nepatīk. Bet viņam tas atkal patīk. Vienu brīdi bija pārstājis manis dēļ, bet jutās slikti ka es viņu apspiežu. Tad nu es negribu viņu apspiest, tapēc atļāvu. bet pašai atkal slikti

Par to skaudību es īsti nevaru saprast. Es vēl neesmu sapratusi, kā dzīvē pati vēlos realizēties. Bet apskaužu viņu par to, ka viņš ir sapratis
20.09.2012 11:34 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Manējais arī ir fotogrāfs un bildē arī nude art
Neesmu vēl saradusi un nezinu, vai spēšu.
Bet es esmu izveidojusi sev kompensācijas mehānismu. Ja viņam ir kailfoto sesija, 1) savācu puisi no nopelnītās naudas un par to sevi iepriecinu , 2) satiekos ar kādu foršu vīrieti, kas manu pašapziņu palutina :)
20.09.2012 12:04 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
kas tas par makslinieku,kas metajas no vienas nishas uz otru.
Grib but makslinieks,bet pats nezin kads.
Fufelis vien ir
20.09.2012 12:11 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
nazic +!
20.09.2012 12:13 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Tās "Meitenes" ko viņš bildē pēc tam viņam sienās klāt? Flirtē, aicina uz randiņiem?
Manas draudzenes parasti sūdzās jo viņu chaliem pēc tam sienās klāt un visādi citādi nelietīgi izrīkojas.

A ja viņš būt ginekalogs-ko tad?
:D
20.09.2012 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits