Sany piekrītu Tavam viedoklim un novērojumiem - esmu dzīvs piemērs Tavam aprakstītajam modelim, tik man tā dzeršanas/draugu būšana beidzās ap 19g vecumu, kad sapratu, ka nav pa ceļam ar viņiem un, ja gribu dzīvē ko sasniegt, tad tas nav dzīvesveids, kas mani pie tā novedīs .. Un katras nākamās attiecības paliek kvalitatīvākas un kvalitatīvākas.
Tiesa zinu arī vienu 39g vīrieti, kas ir mans labs draugs, un viņš man teica apmēram sekojošu domu - Iepreikšējās attiecībās esot sevi izsmēlis romantikas un mīļuma ziņā un tagad viņa tagadējā sieviete esot to pelnījusi, lai viņu lutina un uz rokām nēsā, mīl un lolo, bet viņš gribot vairs nespēj būt tik romantisks un mīļš, kā reiz bijis.
Sakarīgiem vīriešiem pienāk dzīvē moments, kad ģimene/mīļotā sieviete kļūst svarīgāka par draugiem un izklaidēm, bet tas notiek katram individuālā vecumā un prāta briedumā .. dažiem vispār nekad :D
Tagadējie draugi ir visi ar savām otrajām pusītēm, ģimenēm un bērniem. Kopā tusējam reti, bet ar visām ģimenēm. Lielāko ties tie ir izbraucieni pie dabas, uz kalniem vai vienkārši kāds divdiennieks kāda mājā :D Tikai veči mēs sportojam kopā .. atpūšamies ar ģimenēm/sievām/bērniem/draudzenēm(kas vēl nav precēti) :) Manuprāt, tas arī ir normāla vīrieša attiecību modelis ar draugiem - ģimene pirmajā vietā, bet pa reizei var arī labā kompānijā atlaist un visi kopā patīkami pavadīt laiku kompānijā ar ģimeni + draugiem.