māsa

Reitings 246
Reģ: 07.03.2009
sveikas.ko jūs domājiet par šādu situāciju.Es ar savu draugu sēžam un tad pienāk mana māsa un jautā manam puisim manā klābūtne,vai viņa esot skaista?
19.09.2012 20:08 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man pat ir bijis, ka manas draudzenes māsa prasa man:"Kāpēc Tu izvēlējies manu māsu, nevis mani" .. neatceros konkrēti vai mana toreizējā draudzene bija klāt vai nē .. bet nu nācās kaut kā izlocīties no situācijas :)
Bet domāju, ka dotajā situācijā māsai interesēja vienkārši vīrieša viedoklis un Tavējais pagadījās, tā teikt, "pa ceļam" .. nedomāju, ka ir pamats satraukumam :)
20.09.2012 10:04 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Es ari masas draugam esmu prasijusi ko lidzigu. Braucam visi vienaa mashiina un pa ielu gaja meitene ar lielu dibenu un es prasiju maasas viiram vai mans dibens ir mazaaks jo tajaa laikaa loti kompleksoju pa saviem lielajiem gurniem. Maasaj bija pilnigi vienalga,jo vinja zina ka tas bija jautajums tiiti lai uzinaatu viiriesha atbildi.
20.09.2012 10:07 |

Reitings 106
Reģ: 19.06.2012
Tas droši vien bija slikts joks no māsas puses, varbūt viņa gribēja, lai Tavs draugs jūtas neērti.

Kas tad man būtu jāsaka, kad mans vīrietis pateica, ka būtu forši, ja man krūtis būtu tikpat lielas, kā manai māsai? :D Es tikai pasmējos un teicu, lai tik ķer šo ciet, ja grib lielākas krūtis. Esmu 200% pārliecināta, ka viņam mana māsa neinteresē.
20.09.2012 10:11 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu ja tu esi taa negliitaa masa un vinja vnm bijusi puišu uzmaniiba, tad gan jau vnk grauza , ka tavam puisim , kas tacu ir TAVS taada smukule veel to jautaa :D Ak jel kaa var but greizsirdiiga uz savu maasu? es saprastu ja vina Tavam draugam kertos ap kaklu un limetos klat! varbut kaads Tavai maasai ko sliktu pateica un vinja zinaja ka nav jega iet pie tevis, bet paprasija puisim. Man vnm patik, ja mans draugs pasaka, labu komplimentu manai māsai, ka vinja labi izskatas tas vai tas, un ka vinja skaista. Tā taču ir mana māsa, ne konkurente.
20.09.2012 10:15 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Ļoti atkarīgs no tā kādas tev ar māsu un māsai ar Tavu draugu ir attiecības. Ja māsa bija ko īpašu uzvilkusi, vai kaut kur īpaši devās, tas man liekas pilnīgi okei, nedaudz dīvaini,ja viņa vnk tāpat to jautāja..Lai gan no otras puses, ja mana māsa,ko tādu jautātu manam puisim,mēs tikai pasmietos.Tāpat kā es mēdzu savam māsas vīram pajautāt vai kaut kas izskatās labi,vai nē. Bet tajā pašā laikā ar māsu mums ir perfektas attiecības un ar māsas vīru esam baigie čomi :)
20.09.2012 10:19 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Būtu dīvaini, ja brālis kko tādu jautātu tavam draugam :D Gan jau māsai interesēja vīrieša viedoklis.
20.09.2012 10:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits