Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis uz sievietes rēķina

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Sveikas!
Vai jus paciestu situāciju, ka jums jāuztur arī virietis? un tikai jums vienām jāapmaksā visus ikdienas rēķinus, jāpērk partika, utt.., jo vīrietim konkretaja laika posmā ir mazāk naudas?
19.09.2012 11:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kubiete seit viu loti labi pateica. citus komentarus variet i nelasit!
19.09.2012 23:43 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Marta, lai zinātu, ka tu nepiekrīti kādam viedoklim, tad tomēr tev tas viedoklis ir jādzird. gadās, ka esi priekš sevis izvēlējies pareizo variantu, bet kāds pasaka vienu īsu teikumu, kas apgriež tavu iepriekšējo viedokli kājām gaisā ;)
20.09.2012 09:37 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Te nu tiešām- cik cilvēku, tik viedokļu! katrs dzīvo kā māk un kā grib! situācijas, vīrieši un attiecības ir tik dažādas- uzturēt vai neuzturēt, tas paliek katras pašas ziņā!

un piekrītu tām, kas runā par to, kas notiktu, ja pašām kādu laiku būtu jādzīvo uz vīrieša rēķina.. Jūs būtu laimīgas, ja viņi atteiktos jūs uzturēt un fiksi pa durvīm laukā?

Kubiete- Tev te cepiens ne par ko! Visas tu nepārmācīsi un savu dzīves ideoloģiju neiekalsi, liecies reiz mierā!!!
20.09.2012 10:45 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Mans māsas draugs (37 g.) patstāvīgi dzīvo uz viņas rēķina, periodiski. Piem., bija laiks, kad viņš 3 gadus nemeklēja darbu. Pat nepūlējās (mazs ciematiņš). Viņiem 2 mazi bērni piedevām. Nesen dabūja darbu, bet māsa tieši zaudēja.Viņš viņu zāģēja, ka tā never, lai meklē, kur grib. Kā māsa dabūja, tā šis jau 3.dienu, aizbildinoties ar sliktu pašsajūtu, nav ieradies darbā un jau prasa naudu māsai. Viņš savu naudu iegulda ''rotaļlietās'' ,spēlītēs, telefonos utt.,utt., bet māsai jāmaksā rēķinus, pārtika un viss pārējais. Piedevām šis vēl slinks, māju vajadzētu drusku saremontēt, viņš pasaka, ka nav jau viņa. Es nesaprotu, kā to var paciest, gadiem....
Nu un tagad pasakiet, kurai liekas, ka viņai ir traki?
21.09.2012 13:38 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Jā, esmu tā darījusi. Tagad viss ir otrādāk, tagad es dzīvoju uz vīrieša rēķina. Uz tā paša vīrieša :) Kaut kas man toreiz lika domāt, ka būs ok, jāļauj cilvēkam atrast darbs, gan būs labi, un tā arī ir.
23.09.2012 11:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)