Arī vīrietis ir tikai cilvēks, kuram var gadīties neveiksme un reizēm ir nepieciešams tāds vai citāds atbalsts.
Sieviete var būt tāda, kura:
-atbalstīs un palīdzēs maksimāli ātri piecelties;
-ņerkstēs, pārmetīs un grūdīs vēl dziļāk nomāktībā;
-aizies.
Vidējais variants būtu visļaunāk, pamest neveiksmes piemeklēto nav tas trakākais, varbūt tieši sasparosies. :D Tās manas domas.
Nesaku, ka pašai nepatiktu tērēt dāsna vīrieša naudu, BET es naudu nekad nemētātu dārgos sūdiņos (kaudzes ar kosmētiskajiem līdzekļiem, kuri tāpat nekad netiks izlietoti, sevišķi - dekoratīvā kosmētika), vienalga, pelnu pati vai vīrietis. Man patīkami liek justies pārdomāti pirkumi, piemēram, izvēlēšos labāko dermatologa ieteikto sejas kopšanas kosmētiku tieši savam ādas tipam, kas visticamāk arī dos cerēto efektu, nevis iešu mēģināt visu, ko draudzenes iesaka. Gultas veļu sameklēšu no patīkamākā satīna vismaigākajā un guļamistabai piemērotākajā tonī. Izsapņotus apavus varu meklēt mēnešiem...
Ļoti nepatīk pirkt pa roku galam vai tāpēc, ka uz sitiena vajag. Patīk pārdomāt. Riebjas ar lietām pārbāztas telpas, skapji. Patīk, ja viss, kas atrodas manās dzīvojamajās telpās, tiek arī izmatots, nevis krāj putekļus vai īsti neiet pie sirds.
Jā, ja man būtu daudz liekas naudas, kādu daļu noteikti ziedotu labdarībai jomā, kas manu sirdi uzrunātu.
Jebkurā gadījumā savu dzīvi tiecos vadīt tā, lai, jebkurā mirklī paliekot bez otrās pusīte, pati spētu sevi uzturēt un izklaidēt. :) Nekad neko nevar zināt.