Šķiet jau, ka vīrieti uzturēt nespētu tās, kuras savu algu notriec tikai savām vajadzībām. Nerunāju šeit par mājas uzkopšanu kā kompensāciju vai to, ka tas ir slikti un mans mērķis ir kādu aizvainot.
Es personīgi nesaskatītu nekādu problēmu uzturēt vīrieti, kamēr viņam maksā mazāk kādā periodā, jo naudu lieku vienā katlā.
Tajā pašā laikā piekrītu tam, ka mīlestība un rūpes tiek mērītas naudā daudzām. Katram savas vērtības un savi uzskati, bet nebāzīsim visus vienā maisā, ka visi vīrieši negrib un nedara, ja sieviete uztur (tām, kuras neparko neuzturētu, argumentējot ar to, ka vīrietis izlaistos).
Lasot šos komentārus rodas iespaids, ka, ja vīrietis atnāk mājās un pasaka, `man apgrieza algu uz pusi, no 500ls uz 250ls`, tad šīs neuzturētājas turpinātu savus 300ls izdot savām vajadzībām, bet vīrietim būtu jāturpina pa šiem 250ls visu nodrošināt kā iepriekš - rēķini, īre, pārtika un vēl aizvest uz restorānu mīļoto. Šis bija tikai piemērs, nelienu citu maciņos.
Visas jau uzrakstam tikai un neargumentējam. Es uzturētu, jo zinu uz ko spējīgs mans vīrietis un naudu atgūtu ar laiku, man priekš viņa nav žēl.
Jautājums tām, kuras pēc pusgada apgrieztu vīrietim palīdzību, mestu ārā uz ielas, jo nav vēl liela alga?
(Mans mērķis nav kasīties.)